Tropenreisartikelen logo

Tropenreisartikelen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tropenreisartikelen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1983
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tropenreisartikelen

Het bedrijf Tropenreisartikelen is geverifieerd door ons. De webshop Tropenreisartikelen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tropenreisartikelen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tropenreisartikelen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tropenreisartikelen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tropenreisartikelen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne winkel

Ik heb hier een aantal dagen geleden een bestelling geplaatst en gister was alles al weer binnen. De levering was dus echt heel goed en alles zat ook super netjes verpakt!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maartje W.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tropenreisartikelen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
MYoMY logo
MYoMY
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tropenreisartikelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tropenreisartikelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tropenreisartikelen actief?

Tropenreisartikelen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tropenreisartikelen reviews? Dan kun je naar de website van Tropenreisartikelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie