Justified Bags logo

Justified Bags reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Justified Bags reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2410
Justified Bags logo
Website
justifiedbags.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Justified Bags

Als je op zoek bent naar een nieuwe handtas kom je terecht bij Justified Bags. Maar voor je op de site wil je natuurlijk graag weten of het een slimme beslissing is om bij Justified Bags te kopen. Dan ben je hier aan het juiste adres, wij hebben de reviews van Justified Bags hier op een rij gezet. Lees snel wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een goeddoordachte beslissing om bij Justified Bags te kopen.

Over Justified Bags

Justified Bags is onderdeel van Lial Web en is gevestigd in Assen in Nederland. Het motto van Justified Bags is Be Yourself, Feel Justified. Door een tas te kiezen die bij jou en de gelegenheid past, voel je je zelfverzekerd en gerechtvaardigd. Bij Justified Bags geloven ze dat je het recht hebt om jezelf op tijd en stond te verwennen met een mooie, leren tas.

Waarom kiezen voor Justified Bags?

Bij Justified Bags vind je de nieuwste en grootste collectie Justified tassen. Je koopt er trendy en kwalitatief hoogwaardige leren tassen tegen een onvoorstelbaar scherpe prijs. De collectie bezit een handtas voor elke vrouw en elke gelegenheid. Een nieuwe laptoptas voor het werk, een trendy clutch voor dat avondje uit of een mooie rugzak om de hele wereld mee af te reizen; je vindt het allemaal bij Justified Bags. Want een vrouw is nu eenmaal niet in één hokje te plaatsen en heeft meerdere tassen nodig om haar functies te kunnen vervullen. Dankzij de vele betalingsmogelijkheden, de gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland en het gratis retourneren is het gemakkelijk om bij Justified Bags te bestellen.

Is Justified Bags betrouwbaar?

Het antwoord op de vraag of Justified Bags betrouwbaar is, is ja. Je moet maar even op onderzoek gaan op de vele gekende platformen om te ontdekken dat Justified Bags goede beoordelingen krijgt. De reviews roemen de prachtige producten en de snelle levering van de webshop. Natuurlijk vind je ook enkele minder positieve beoordelingen terug maar dat geldt voor zowat alle grote webshops.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Justified Bags is makkelijk telefonisch bereikbaar, en dit op werkdagen tussen 9u en 17u. Schrijf je liever je klacht uit? Gebruik dan het contactformulier op de website. Daarnaast vind je heel veel vragen op je antwoorden al op de pagina met de veelgestelde vragen. Daar krijg je al antwoord op vragen over de garantie, de verzending van je bestelling, het retourneren van je producten en het repareren van kapotte tassen. Ook de verzendkosten vind je op deze pagina.

Wil jij ook Justified Bags beoordelen?

Heb jij een crossbodytas of een leren weekendtas bij Justified Bags gekocht en wil je over jouw ervaring vertellen? Heb je een probleem gehad met een bestelling en heeft de klantenservice jou een mooie oplossing geboden? Vertel er ons alles over! Wij horen graag wat jouw ervaring is met de webshop. Jouw beoordeling over Justified Bags helpt andere kopers om de juiste beslissing te nemen en zelf een bestelling te plaatsen in de webshop.

Reviews over Justified Bags

Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Marjonsnieders logo
Marjonsnieders
2 beoordelingen
9
MYoMY logo
MYoMY
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Justified Bags

Het bedrijf Justified Bags is geverifieerd door ons. De webshop justifiedbags.com is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Justified Bags is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Justified Bags maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van justifiedbags.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van justifiedbags.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Justified Bags.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

De website is erg mooi en duidelijk. Ik heb al vaker via de website besteld en het gaat altijd super gemakkelijk. De tassen zijn ook erg fijn in gebruik en hebben ook een goede kwaliteit.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesica L.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Justified Bags


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Marjonsnieders logo
Marjonsnieders
2 beoordelingen
9
MYoMY logo
MYoMY
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Justified Bags een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Justified Bags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Justified Bags actief?

Justified Bags is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Justified Bags reviews? Dan kun je naar de website van Justified Bags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie