BAGOA logo

BAGOA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BAGOA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2966
BAGOA logo
Website
BAGOA
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen BAGOA

Zoek jij een nieuwe tas en vind je duurzaamheid en kwaliteit belangrijk? Dan zijn de tassen van BAGOA echt iets voor jou. Je leest hier meer over dit bijzondere tassenmerk en ook komen de klanten van BAGOA aan het woord. Zij kunnen hier zelf hun ervaringen opschrijven in de reviews.

Over BAGOA

BAGOA is een tassenlabel dat is opgericht om mooie tassen beter en duurzamer te maken. De tassen van BAGOA worden in India onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd. Er wordt speciaal gelet op duurzame materialen, waardoor jouw nieuwe tas van BAGOA een eerlijke en duurzame tas is. Jouw aankopen hebben invloed op het milieu en de toekomst, daar wilt BAGOA een handje bij helpen.

BAGOA heeft online een mooie collectie beschikbaar aan tassen van echt leer. Je kunt het aanbod handig doorzoeken en alle tassen zijn voorzien van meer informatie, specificaties, foto's en een korte beschrijving over het productieproces uit India.

Waarom kiezen voor BAGOA

Mooie tassen hoeven niet duur te zijn. Dit is een van de motto's van BAGOA. Hun aanbod aan tassen van echt leer is ontzettend voordelig. Door slim in te kopen, te produceren en het alleen online aan te bieden, geniet je als klant van de beste prijs voor deze mooie leren tassen. Duurzaam hoeft dus niet perse een flink prijskaartje te hebben.

Bij BAGOA betaal je alleen voor de tassen. Over de kosten voor de verzending hoef jij je geen zorgen te maken. Alle bestellingen bij BAGOA worden gratis door BAGOA geleverd. Zo is jouw bestelling nooit duurder dan strikt noodzakelijk en krijg je achteraf nooit extra kosten. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, houdt BAGOA je op hoogte over de verzending. Per mail krijg je een traceercode, waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Heb je jouw tas van BAGOA ontvangen, maar vind je de tas toch tegenvallen? Is de maat niet goed, is de kleur anders of past de tas gewoon niet bij jou? Je zit nooit direct vast aan jouw aankoop bij BAGOA. Heb je toch nog twijfels over de tas? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd bij BAGOA. Dus ben je niet tevreden over de tas? Dan kun je deze gewoon terugsturen naar BAGOA en krijg je jouw geld terug of kun je een andere tas uitkiezen.

Is BAGOA betrouwbaar?

BAGOA is niet alleen betrouwbaar op het gebied van ethische productiemaatregelen of duurzame materialen, ook is BAGOA betrouwbaar voor de klanten die rechtstreeks via hun webshop bestellen. Niet alleen hebben de tassen labels die de EKO status aanduiden, ook heeft de website keurmerken voor de authenticiteit van de webshop en de veiligheid voor de klant.

Dit merk je ook wanneer je gaat betalen. De browser is veilig en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw betaalmethode naar keuze. Zo kun je veilig met jouw Ideal app betalen, kun je worden doorgestuurd naar Paypal of betaal je veilig met jouw creditcard. Neem je liever het zekere voor het onzekere? Kies dan om jouw tas via Afterpay te betalen. Dan hoef je pas na 30 dagen te betalen.

Klantenservice en klachten

Meer weten over de tassen? Je kunt veel informatie op de website, in de blog en via social media vinden over BAGOA. Heb je een andere vraag of wil je persoonlijk advies? Dan kun je BAGOA ook zelf contacteren. Dit kun je doen per mail, maar je kunt de klantenservice van BAGOA ook altijd gewoon bellen om direct geholpen te worden.

Heb je een klacht over BAGOA en is dit niet op te lossen door jouw tas te retourneren? Of is het een klacht over de webshop zelf? BAGOA kun je altijd persoonlijk bereiken met klachten. Hun klantenservice zorgt voor een deskundige klachtenafhandeling en helpt iedereen die niet tevreden is over de service of de tassen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij en tas van BAGOA of heb je iemand weleens een tas van BAGOA cadeau gedaan? Schrijf dan in een review waarom je voor BAGOA hebt gekozen? Wat kun je vertellen over de kwaliteit van de tassen, de duurzaamheid en service die je van BAGOA hebt ontvangen. Jouw beoordeling is goed om te delen. Zo weten nieuwe klanten meer over BAGOA en kunnen ze jouw aanraders en informatie goed gebruiken. Schrijf ook iets over jouw ervaringen met de tas en of je deze tas nogmaals zou bestellen.

Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7
JOSH V logo
JOSH V
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over BAGOA

BAGOA is geverifieerd door ons expert team. De webshop BAGOA bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BAGOA lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BAGOA. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BAGOA is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van BAGOA te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BAGOA.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne tas

Ik heb de shiva tas besteld om te gebruiken voor mijn werk. Ik had hem binnen 3 dagen al binnen en ik ben er super blij mee. Het is mooi leer en ik ben blij dat ik ze hier besteld heb!

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BAGOA


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7
JOSH V logo
JOSH V
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BAGOA een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BAGOA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BAGOA actief?

BAGOA is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BAGOA reviews? Dan kun je naar de website van BAGOA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie