Shop4nl.com logo

Shop4nl.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Shop4nl.com reviews, ervaringen en beoordelingen
412
Shop4nl.com logo
Website
Shop4nl.com

Reviews en ervaringen Shop4nl.com

Ben je op zoek naar ervaringen en beoordelingen van Shop4nl.com? Weet je graag wat de klanten van Shop4nl.com over het bedrijf te melden hebben voor je zelf tot een aankoop overgaat? Dan heb je alvast de juiste website gevonden. Je vindt hier de reviews over Shop4nl.com in een handig overzichtje terug. Zo zie je in één oogopslag of het al dan niet een goed idee is om een aankoop te doen. Profiteer van de kennis en de ervaringen van anderen met Shop4nl.com!

Over Shop4nl.com

Shop4nl.com zag het levenslicht in 2012 en beschouwt zichzelf als een dynamische verkoper van entertainment met een focus op videogames en aanverwanten. Dat was dan ook het volledige aanbod bij het betreden van de markt in 2012. Enkele jaren later werd een nieuw hoofdkantoor gebouwd in het Verenigd Koninkrijk wat voor een schaalvergroting zorgde. Dit was ook de voorbode van een gevoelige uitbreiding van het aanbod. Shop4nl.com mikt als doelgroep in de eerste plaats op iedereen die op zoek is naar wat entertainment in het leven. De steunpilaren van Shop4nl.com zijn een snelle verzending (met overigens een verzekerde levering), een breed en goedkoop aanbod en de zogenaamde player points. Deze player points kan je omruilen in kortingsbonnen bij een volgende aankoop. Per aankoop ontvang je 2,5% van het aankoopbedrag in player points. Je kunt het dus vergelijken met een soort klantenkaart zoals je die ook bij de supermarkt terug kunt vinden. Het bedrijf heeft overigens een grote aanwezigheid op social media. Altijd leuk om even een kijkje te nemen.

Waarom kiezen voor Shop4nl.com?

De naam Shop4nl.com geeft natuurlijk niet meteen weg wat je in het assortiment terug kunt vinden. Het antwoord op die vraag is alles wat met entertainment te maken heeft. Waar je in de beginjaren vooral videogames en bordspellen op de kop kon tikken is het aanbod vandaag de dag gigantisch groot en verspreid over heel wat productcategorieën. Zo is er gaming, bord- en kaartspellen, films & tv-series, verzamelobjecten, muziek & boeken, speelgoed, elektronica, kleding & accessoires, sport & buitenshuis en huis & tuin. Of je nu fan bent van retro games, liever gaat boksen op je vrije dag of je vooral bezig wilt houden met het huis aankleden: op Shop4nl.com vind je dus voor al die zaken wel een gepast product. Een enorme verscheidenheid dat mogelijk werd gemaakt door de verhuis naar Chesterfield in het Verenigd Koninkrijk en de extra opslagruimte die dat met zich meebracht.

Is Shop4nl.com betrouwbaar?

Shop4nl.com is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent ook dat ze de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk onderschrijven en niet de Nederlandse. Gelet op de website waar wel enkele spellingsfouten in het Nederlands terug te vinden zijn is het bedrijf dan ook al goed ingeburgerd in de nieuwe thuishaven. Er is wel een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is, maar een keurmerk ontbreekt dan weer. Dat hoeft op zich geen ramp te zijn, maar het biedt je als consument toch een extra niveau aan veiligheid aan als je weet dat je bij klachten altijd naar een hoger beroep kunt trekken. Wel positief is dat de webshop werkt via een beveiligde verbinding. Dat betekent dat je je geen zorgen moet maken bij de betaling van een eventuele bestelling.

Klantenservice en klachten

Als je met een vraag zit over Shop4nl.com raden we je aan om eerst even de FAQ te doornemen. Er is heel wat informatie beschikbaar dat jou al op weg kan helpen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kan je op drie verschillende manier contact opnemen met de klantenservice. Eerst en vooral kan je via een contactformulier een mail sturen. Reactie krijg je hier meestal binnen de werkdag. Dringend hulp nodig? Dan kan je op werkdagen van 9.00 tot 17.30 live chatten via de chatservice. Op diezelfde uren kan je ook telefonisch contact opnemen. Zit je met een klacht over het bedrijf? Dan raden we je aan om en mail te sturen. Zo heb je meteen op papier alle relevante gegevens doorgegeven en kan je sneller geholpen worden.

Wil jij ook beoordelen?

Is Shop4nl.com jouw go to adres als je op zoek bent naar entertainment producten? Of heb je er een ervaring mee die zo slecht was dat je zei nooit meer? Wat jouw verhaal ook is, wij zijn benieuwd om het te horen. Schrijf hier jouw review neer over Shop4nl.com en laat ons weten wat de sterke en wat de zwakke punten zijn van deze webshop. Zo help je ook anderen weer een handje vooruit.

Reviews over Shop4nl.com
Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Shop4nl.com

Ons team van experts heeft Shop4nl.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Shop4nl.com bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Shop4nl.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Shop4nl.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Shop4nl.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Shop4nl.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Let op zijn Oplichters !

4 maanden geleden een bestelling gedaan nooit wat ontvangen geen product ze reageren op geen een bericht meerdere mailtjes gestuurd Let op zijn oplichters !

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: Sven

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Flut bedrijf

op 15-2 een bestelling gedaan (8 hoesjes) pas op 1-2 een bericht dat het verzonden is en pas op 8-3 is het binnen, 3 weken later, je zal het snel willen hebben!!! En ook geen factuur ook jammer!

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ed W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beste prijs voor een beetje wachten.

Duurt wat langer voor je bestelling bezorgd wordt, maar voor twee Seiko wandklokken was ik daarmee paar tientjes goedkoper uit dan bij andere aanbieders, voor zover die ze al leveren konden. Goed geïnformeerd over dag van levering en prima verpakt op de door mij aangegeven plek neergezet.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijne site

De site is erg fijn en het ziet er ook mooi uit. Ze bieden een goed aanbod in veel producten. De levering is ook erg goed en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling!

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hugo P.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shop4nl.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shop4nl.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Shop4nl.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shop4nl.com actief?

Shop4nl.com is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shop4nl.com reviews? Dan kun je naar de website van Shop4nl.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie