SnelStart logo

SnelStart reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SnelStart reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3901
SnelStart logo
Website
snelstart.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen SnelStart

Als ondernemer is de boekhouding de ruggengraat van je onderneming. Met een goede boekhouding krijg je meer inzicht in jouw bedrijf en bovendien maakt het heel wat bedrijfsprocessen een stuk gemakkelijker. Bij een onderneming als SnelStart kan je terecht voor vlotte boekhoudsoftware om je hierbij te helpen. Natuurlijk ga je bij een dergelijke beslissing niet over één nacht ijs. Ben jij op zoek naar reviews over SnelStart? Dan kan je op deze pagina ervaringen met en beoordelingen van SnelStart terugvinden. Zo maak jij de geïnformeerde keuze.

Over SnelStart

SnelStart is een onderneming die gespecialiseerd is in boekhoudsoftware. Het bedrijf beschikt over een schat aan ervaring in de sector gezien SnelStart al bijna 40 jaar actief is op de markt. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 90 000 klanten. Bij SnelStart staat de gebruiker van de software centraal. Persoonlijke aandacht is dan ook één van de kernwaarden van SnelStart. Zit je met een vraag? Heb je advies nodig? Of gewoon nood aan een babbel? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van SnelStart. Ook veiligheid en simpliciteit dragen ze bij SnelStart hoog in het vaandel. Jouw boekhouding is altijd vlot toegankelijk en veilig voor derden. Bovendien hoef je geen schrik te hebben om te hard in de knoop te zitten met de software: makkelijke boekhoudoplossingen zijn de basis van SnelStart.

Waarom kiezen voor SnelStart?

Bij SnelStart kan je terecht voor een breed assortiment aan boekhoudsoftware- en oplossingen. De basisproducten zijn inStap, inKaart, inBalans, inZicht en accountant. Dat kan bovendien uitgebreid worden met kassa, integratie, inControla en ga zo maar door. Zit je met vragen maar heb je geen trek de klantendienst te contacteren? Dan vind je op de website ook instructievideo’s, trainingen en het zogenaamde kennisplein. De software van SnelStart wordt bovendien contact voorzien van de nodige updates door de automatische werking. Je hoeft ook geen schrik te hebben van verborgen kosten. Bij SnelStart is er een transparante all-in-prijs zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Ook de omvang van jouw onderneming maakt daarbij niet uit. De producten van SnelStart zijn perfect schaalbaar en met meer dan 60 specialisten ontvang je altijd de juiste ondersteuning. Wil je op de hoogte blijven van alles wat speelt in het bedrijf? Dan kan je je abonneren op de nieuwsbrief of de sociale media kanalen volgen.

Is SnelStart betrouwbaar?

SnelStart is een onderneming die je heel wat belangrijke gegevens in handen geeft. Het spreekt dan ook voor zich dat je enig vertrouwen moet in het bedrijf om ermee in zee te gaan. Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector heeft SnelStart in het verleden alleszins al bewezen dat ze dat vertrouwen waard zijn. Daarnaast is er een grote aanwezigheid op sociale media, is er een eigen klantenservice en vind je op de website ook algemene voorwaarden en een privacyverklaring terug. De verbinding met de website is bovendien secuur en ook het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer staat te blinken op de startpagina. Ten slotte is SnelStart een partner van bedrijven als WebwinkelKeur, de Belastingdienst en Mollie. Kortom: SnelStart is een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen? Heb je advies nodig? Is er een probleem? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantendienst van SnelStart. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt via het telefoonnummer contact opnemen, je kunt een brief sturen, je kunt een mail sturen of via sociale media een berichtje sturen. Op vragen krijg je in normale omstandigheden binnen enkele uren een antwoord terug. Heb je geen vraag maar een klacht? Dan ontvang je quasi meteen de ontvangstbevestiging. Ten laatste twee weken na jouw klacht krijg je een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw onderneming klant van SnelStart? Of heb je op een andere manier ervaring met dit bedrijf en zijn producten? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Hoe zou jij de werkbaarheid van de software beoordelen? Hoe zit het met de prijs? Ben jij tevreden over de service die je van SnelStart krijgt? Wordt er door de klantendienst op vragen snel geantwoord? Worden problemen vlot opgelost? Is alles altijd up to date? Zou je opnieuw kiezen voor SnelStart of niet? Schrijf jouw mening neer in een review op deze pagina. Zo help je ons en ook iedereen die twijfelt over SnelStart!

Reviews over SnelStart
Gerelateerde bedrijven
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over SnelStart

SnelStart is geverifieerd door ons expert team. De webshop SnelStart bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SnelStart lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SnelStart. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

SnelStart is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van snelstart.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SnelStart.

Geplaatst op: 02-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SnelStart
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SnelStart een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SnelStart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SnelStart actief?

SnelStart is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SnelStart reviews? Dan kun je naar de website van SnelStart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie