Cartracker logo

Cartracker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cartracker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4717
Cartracker logo
Website
cartracker.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cartracker

Cartracker is een geautomatiseerd registratiesysteem voor een bedrijfswagenpark. Ben jij op zoek naar een registratiesysteem en wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van Cartracker? Lees dan de reviews over het bedrijf en neem een weloverwogen besluit of de diensten van Cartracker passen bij jouw behoefte. Bekijk in real time waar een auto zich bevind en gebruik het keurmerk ritregistratie systemen voor een sluitende kilometerregistratie voor de belastingdienst.

Over Cartracker

Cartracker heeft meer dan 15 jaar ervaring met automatische track en trace systemen en oplossingen voor de rittenadministratie. Het is een volledig Nederlands bedrijf die hun software zelf ontwikkelen en hierbij gebruik maken van de input van hun klanten. Cartracker heeft als doel dat hun klanten hun wagenpark optimaal benutten en hierdoor de efficiency verhogen en hun klantenservice verbeteren. Hun diensten werken via hardware in de auto en een bijbehorende app en persoonlijke bedrijvenpagina om alle info te bekijken of te genereren.

Waarom kiezen voor Cartracker

Cartracker biedt en groot scala aan diensten. Alle voertuigen van een bedrijf zijn via een live track en trace systeem te volgen. Hierdoor speel je direct in op veranderde verkeerssituaties, monitor je het rijgedrag en verhoog je de flexibiliteit. De automatische kilometerregistratie is voorzien van een fiscaal keurmerk. Genereer standaard rapportages over onder meer het brandstofverbruik, parkeergedrag en CO2-uitstoot. Integreer een tankpas in het systeem en krijg inzicht over het brandstofverbruik van elke bedrijfswagen. Plan het onderhoud van je wagenpark in, waardoor ze altijd betrouwbaar rondrijden. Identificeer de bestuurder met behulp van een tag, druppel of NFC-pas.

Is Cartracker betrouwbaar?

Cartracker is onderdeel van ULU Fleet Services B.V. en is in het bezit van het keurmerk RitRegistratieSystemen. De Stichting Keurmerk RRS is een volledig onafhankelijke brancheorganisatie op het gebied van ritregistratiesystemen. Ze boordelen de systemen op privacy en fraudebestendigheid. Alle gebruikte hardware en software voldoet aan de gedragscode. In Nederland heeft het bedrijf vestigingen bij Schiphol en in Veldhoven. In hun personeelsbestand op de website zijn vier medewerkers gekoppeld aan de functie 'support. Een zichtbare klantenservice staat niet vermeld. Het is mogelijk om het systeem 30 dagen te testen. Bevalt het niet, dan mag de klant het binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Er zijn twee soorten abonnementen beschikbaar met vaste maandelijkse kosten.

Klantenservice en klachten

Contact met het bedrijf loopt via een contactformulier op de website. Hier staat tevens een telefoonnummer en e-mailadres. Er is een FAQ met antwoorden op vele praktische vragen, maar zonder onderdeel klachten. Een zichtbare klantenservice ontbreekt als onderdeel van de website.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als het wagenpark van je bedrijf groeit is een goed overzichts- en managementsysteem onontbeerlijk. Cartracker geeft en kant-en-klaar oplossing voor vele aspecten van wagenparkbeheer. Ben jij klant bij Cartracker dan heb je waarschijnlijk een goed beeld hoe de diensten bevallen. Laat je beoordeling hier achter, waardoor andere bedrijven met een groeiend wagenpark direct lezen of de diensten van Cartracker ook voor hun een interessante keuze zal zijn. Ze lezen de voor- en nadelen en bepalen mede door jouw review hun keuze of ze wel of niet bij Cartracker diensten afnemen. Reviews over Cartracker

Gerelateerde bedrijven

Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Cartracker

Ons team van experts heeft Cartracker geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cartracker bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cartracker is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cartracker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van cartracker.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cartracker.

Geplaatst op: 11-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cartracker


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cartracker een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cartracker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cartracker actief?

Cartracker is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cartracker reviews? Dan kun je naar de website van Cartracker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie