fENNA logo

fENNA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
fENNA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4053
fENNA logo
Website
fenna.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen fENNA

Wil je het boekhouden van jouw onderneming graag uitbesteden door fENNA, maar wil je eerst graag wat meer te weten komen over deze organisatie, en weten of fENNA te vertrouwen is? Lees dan eerst de reviews en ervaringen van de huidige fENNA klanten en de info over de onderneming op deze pagina. Nadat je de reviews en info hebt doorgenomen kun je eenvoudig een heldere overweging maken om wel of geen klant te worden bij fENNA.

Over fENNA

fENNA is een bedrijf uit Maarssen dat zich richt tot het verlenen van boekhouding en administratie. Dit doet de onderneming door boekhoudtaken voor klanten te automatiseren, door bonnen in de cloud te bewaren, én door met de klant en accountant samen te werken. Het bedrijf is al enkele jaren actief en heeft een breed klanten bestand. De onderneming staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Waarom kiezen voor fENNA?

fENNA zorgt voor een complete, professionele en voordelige boekhouding. Bij fENNA kun je vrijblijvend klant worden door een maand gratis gebruik te maken van de diensten van het bedrijf. Hierdoor kun je eerst kijken of de boekhouding bij fENNA bevalt voordat je met het bedrijf in zee gaat. Indien je klant wordt bij fENNA kun je vertrouwen op offertes en facturen, een automatische btw-administratie en uitgebreide rapportages.

Is fENNA betrouwbaar?

Een goede boekhouder dient uiteraard betrouwbaar te zijn. Het is daarom belangrijk dat je altijd controleert of de onderneming die deze service aanbiedt te vertrouwen is. Bij fENNA is dit echter wel het geval. fENNA is al enkele jaren actief in boekhouding en heeft flink wat kennis opgebouwd op dit gebied. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast gaat de onderneming veilig met jouw gegevens om, kunnen gegevens door alle accountants van de onderneming gecontroleerd worden, en kunnen fouten zonder problemen hersteld worden. Hierdoor weet je altijd zeker dat de boekhouding klopt. Je kunt dus zonder zorgen klant worden bij fENNA, en indien de service je niet bevalt, de service weer zonder problemen stop zetten.

Klantenservice en klachten

Wil je graag persoonlijk contact met een medewerker van fENNA? Dan kun je de klantenservice van de onderneming benaderen via telefonisch contact of per mail. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker en kunnen eventuele klachten snel verholpen worden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al reeds bekend met de service van fENNA en wil je graag andere op de hoogte stellen van jouw ervaringen met het bedrijf? Laat dan een review achter en beschrijf hoe jouw ervaringen met fENNA zijn. Neem in deze review bijvoorbeeld op of je snel geholpen bent door een medewerker van fENNA, of de boekhouding nauwkeurig en correct is, en of je de diensten van het bedrijf aan vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw eerlijke beoordeling help je andere mensen met het verkrijgen van een heldere indruk over deze onderneming en kunnen andere potentiële klanten een weloverwogen beslissing maken om klant te worden bij fENNA.

Reviews over fENNA

Gerelateerde bedrijven

Exact Online logo
Exact Online
2 beoordelingen
9,5
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Cartracker logo
Cartracker
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met fENNA

Het bedrijf fENNA is geverifieerd door ons. De webshop fenna.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. fENNA is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. fENNA maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

fENNA is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fenna.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over fENNA


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Exact Online logo
Exact Online
2 beoordelingen
9,5
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Cartracker logo
Cartracker
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is fENNA een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over fENNA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is fENNA actief?

fENNA is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de fENNA reviews? Dan kun je naar de website van fENNA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie