Nedgame logo

Nedgame reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nedgame reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
886
Nedgame logo
Website
nedgame.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nedgame

Omdat het allemaal al duur genoeg is, besteed jij je geld het liefst bij een betrouwbare partner die je aantrekkelijke prijzen bied en in elk geval een meer dan goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wat betreft games geldt Nedgame als dé online gameshop met het grootste assortiment van Nederland. Met dank aan reviews en ervaringen van klanten van deze aanbieder hebben wij hier de beoordelingen van Nedgame voor jou samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook voor de producten van deze toonaangevende aanbieder te kiezen.

Over Nedgame

Nedgame staat er goed op bij game liefhebbers. Het geldt als de toonaangevende gameshop met een zeer groot assortiment. Ook de snelle levertijden spreken nadrukkelijk in het voordeel van deze aanbieder van games. Nedgame heeft verdeeld over ons land een aantal fysieke winkels en daarnaast een uitgebreide webshop. De zeer aantrekkelijke prijzen en het feit dat je ook nog kwalitatief uitstekende gebruikte games kunt kopen zijn ook zaken die van Nedgame een factor van belang hebben gemaakt binnen de Nederlandse gamewereld.

Waarom kiezen voor Nedgame?

Het moge duidelijk zijn dat met name het uitgebreide aanbod van Nedgame een reden is om te kiezen voor deze aanbieder. Als Nedgame het niet heeft, heeft niemand het. Het is een ongeschreven regel in ons land. Ook de prijzen zijn structureel laag, vaak zelfs beneden de adviesprijs. Bij Nedgame kun je eveneens gebruikte games aanschaffen, ook al voor een zeer aantrekkelijke prijs en van gegarandeerd goede kwaliteit. Het hoge cijfer dat het van de klanten krijgt zegt voldoende en zou een reden kunnen zijn om ook voor deze aanbieder te kiezen. Ook het feit dat je behalve games meer kunt kopen – merchandise en kleding bijvoorbeeld- spreekt in het voordeel van de aanbieder.

Is Nedgame betrouwbaar?

Het feit dat Nedgame sterk is gegroeid en dat nog steeds doet zegt voldoende. Bestaande klanten, zo lezen we in de reviews en ervaringen, blijven hun aankopen doen bij deze aanbieder en geven de onderneming een hoog rapportcijfer. De bestellingen worden al vanaf het bedrag van 49,95 euro gratis bij je thuis bezorgd. Daarbij heb je de garantie dat dit altijd op zo kort mogelijke termijn gebeurt.

Klantenservice en klachten

Nedgame wil niets liever dan je zo goed mogelijk van dienst zijn. Op de website vind je de veel gestelde vragen die vrijwel altijd uitkomst bieden. Mocht dat nou niet het geval zijn of heb je een klacht, dan kun je uiteraard terecht bij een van de fysieke winkels. Je kunt echter ook contact opnemen, iets dat gewoon telefonisch kan. Op de webshop vind je eveneens een e-mailformulier die je kunt gebruiken. Je vindt Nedgame verder nog op Facebook en Instagram en als je op de hoogte wilt blijven van al het nieuws rondom de aanbieder, meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief. Dan kan niets je nog ontgaan op het gebied van games en alles wat er mee te maken heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Kleine moeite, groot plezier. Met dank aan mensen die de moeite hebben genomen een beoordeling achter te laten, weet jij precies wat je aan Nedgame hebt. Op basis van de samenvatting die wij van die beoordelingen gemaakt hebben, neem jij een betere beslissing. Maak jij voortaan ook een beoordeling om andere mensen te helpen? Daar gaan we wel een beetje van uit nu je zelf ook baat hebt gehad bij de beoordelingen van anderen.

Reviews over Nedgame
Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Nedgame

Nedgame is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nedgame bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nedgame lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nedgame. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nedgame is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van nedgame.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nedgame.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk te bestellen

Erg makkelijke manier van bestellen. Alles is goed geleverd en ook goed op tijd. Alles ging helemaal volgens de toegezegde beloftes. Geen rare dingen verder gewoon alles volgens de afspraken. Toppers!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job W.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nedgame
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nedgame een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nedgame. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nedgame actief?

Nedgame is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nedgame reviews? Dan kun je naar de website van Nedgame gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie