NordVPN logo

NordVPN reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NordVPN reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2207
NordVPN logo
Website
nordvpn.net
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NordVPN

Veel mensen bewegen zich vrijwel voortdurend online maar zijn zich amper bewust van de risico’s die daar aan kleven. In feite ben je online alleen veilig als je werkt met een VPN, een Virtual Private Network. NordVPN is een van de aanbieders van VPN-diensten. Op basis van de reviews en ervaringen van gebruikers hebben we hier de meest relevante beoordelingen voor je samengevat. Op die manier kun jij straks een weloverwogen besluit nemen en kun je al dan niet ook voor de diensten van NordVPN kiezen.

Over NordVPN

Het aantal aanbieders van VPN-diensten is de afgelopen jaren sterk toegenomen NordVPN geldt als een van de meest bekende en ook beste aanbieders. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en heeft zich vanaf dat moment een zeer stevige positie weten te bemachtigen tussen andere aanbieders van VPN diensten. In de ogen van NordVPN kan aan het internet nog heel erg veel verbeterd worden. NordVPN heeft de afgelopen jaren in elk geval aangetoond dat je wel degelijk veilig online kunt werken.

Waarom kiezen voor NordVPN?

De reden dat je ook voor NordVPN zou moeten kiezen is dat je te maken krijgt met de beste beveiligingstools en functies. NordVPN staat voor de berste beveiliging en waarborgt jouw privacy op het internet. NordVPN biedt de beste denkbare beveiliging, zo ervaren gebruikers van deze aanbieder de diensten. Dat doen ze door onder meer encryptie toe te passen. Met behulp van NordVPN kun je altijd en overal zorgeloos inloggen op jouw account, zoals je ook zonder na te denken bankoverschrijvingen uit kunt voeren. Dit kan met dank aan NordVPN zelfs als sprake is van onbeveiligde wifi. NordVPN biedt ook al het beste wachtwoordbeheer en bestandsversleuteling met de cloud. NordVPN helpt je om overal een snelle en stabiele verbinding te realiseren en kent ook al geen bandbreedtebeperking.

Is NordVPN betrouwbaar?

Een aanbieder van VPN-diensten dient simpelweg betrouwbaar te zijn. Juist om die reden kiezen zowel particulieren als bedrijven immers voor een VPN-aanbieder. Met de betrouwbaarheid van NordVPN is getuige de reviews en ervaringen helemaal niets mis. Belangrijk bij het kiezen voor een aanbieder is dat er geen logs bijgehouden worden. Bij NordVPN is men van mening dat alles wat jij online doet, niet iets is waar anderen iets mee te maken hebben. En dus worden er geen privégegevens gedeeld en wordt onder geen enkele voorwaarde informatie gedeeld met derden. VPN beschikt over 5900 VPN servers in 59 landen en groeit nog steeds. Ook dat gegeven zegt iets over de betrouwbaarheid van deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

Informatie vind je meer dan voldoende op de website van NordVPN. De ”˜veel gestelde vragen’ bieden vaak al antwoord op de vraag waarmee je zit. Mocht je desondanks de behoefte hebben om contact te leggen met de aanbieder, dan kan dit via een live chat met een medewerker. Een e-mail sturen kan uiteraard ook. Verder is de aanbieder zichtbaar op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Contactmogelijkheden voldoende dus, ook als je eventueel een klacht hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Je kunt ontzettend veel baat hebben bij de beoordelingen van gebruikers van NordVPN als je zelf op zoek bent naar een aanbieder van VPN-diensten. Hun beoordelingen maken dat jij een betere beslissing kunt nemen. Maak jij voortaan ook een beoordeling? Dan help jij andere mensen, net zoals jij nu hier geholpen bent.

Reviews over NordVPN
Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over NordVPN

Ons team van experts heeft NordVPN geverifieerd op een aantal punten. De webshop van NordVPN bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. NordVPN is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

NordVPN is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van nordvpn.net te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NordVPN.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aantoonbaar betaald, maar geen geactiveerd abonnement

Klacht
Mijn 3 jarig abonnement bij Nordvpn was bijna afgelopen toen ik van hen een mail kreeg met een aanbieding voor verlenging. Gebruik gemaakt van de link in de mail. Middels ideal € 83,93 betaald voor een 2 jarig contract, kreeg direct hierop de bevestiging per mail dat ik had betaald middels ideal en het geld was/is van mijn rekening afgeschreven. Een half uur later een mail dat de betaling was mislukt. Echter het geld is wel van mijn bankrekening afgeboekt!
Alleen mogelijk via mail te reageren naar de klantenservice en dat gedaan met bijvoeging bankafschrift en hun bevestigingsmail . Krijg steeds (letterlijk)de zelfde antwoord mail in de Engelse taal terug.
Nu, na 4 weken geen VPN verbinding van Nordvpn, maar wel het geld kwijt, ondanks mijn verzoek geld te retourneren indien het abonnement niet wordt geactiveerd.
Wellicht heeft NORDVPN zijn VPN verbindingen op orde, hun klantenservice en (financiële) administratie is dat in ieder geval niet.

Geplaatst op: 22-06-2022
Laatst bewerkt op: 22-06-2022
Geschreven door: Heine M.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Problemen

Nadat ik NordVPN had geinstalleerd, kreeg ik problemen met betalingen via Paypal, en ook andere betaallinks en links naar websites deden het plotseling niet meer. Ook heb ik nog net zoveel trackers op mijn computer als voorheen. Het antwoord van NordVPN was dat NordVPN geen trackers blokkeert, maar er staat wel degelijk dat het web trackers blokkeert. Ik ben dus niet tevreden over de werking van de software en over het antwoord van de klantenservice.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yas S.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede vpn

Ik had van dit bedrijf gehoord van dumpert omdat ze hun hadden gesponsord. De vpn zelf werkt erg goed en ik gebruik hem altijd als ik het internet gebruik. Ook fijn dat er een korting op zat.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suzanne B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NordVPN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NordVPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over NordVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NordVPN actief?

NordVPN is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NordVPN reviews? Dan kun je naar de website van NordVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie