PetSecur logo

PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2417
PetSecur logo
Website
petsecur.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Wil je graag meer te weten komen over de ervaringen met PetSecur? Als echte dierenliefhebber wil jij natuurlijk het beste voor je hond of kat. Of eigenlijk: voor welk huisdier dan ook. Je hebt daarom vast al wel eens gedacht aan een betrouwbare huisdierverzekering zoals PetSecur. Op deze pagina hebben wij de ervaringen verzameld van mensen die hun huisdier al bij PetSecur hebben verzekerd. Je leest reviews en meningen van andere klanten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om je huisdier eventueel bij PetSecur te verzekeren.

Over PetSecur

Je hoopt dat het nooit zal gebeuren, maar ook jouw geliefde huisdier kan ziek worden, een pootje breken of erger. Om je te beschermen tegen deze (veelal) onverwachte en/of hoge kosten, biedt PetSecur een uitkomst. PetSecur is een huisdierverzekering waar je je hond of kat kunt laten verzekeren tegen kosten die je bij de dierenarts maakt.

Kiezen voor PetSecur doe je met een reden

Alleen honden en katten worden bij PetSecur verzekerd, waardoor de focus volledig op deze diersoorten ligt. Je hebt hierbij keuze uit 3 pakketten (basis, standaard of extra), met ieder een andere dekking. Indien gewenst kun je de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld een gebitsbehandeling, mocht je dit nodig vinden voor je hond of kat. Bij PetSecur ben je bovendien meteen verzekerd: je hebt gelukkig niet te maken met een vervelende wachttijd. Ook krijg je de hoogste uitkering aangeboden en kun je op de website direct de premie berekenen. Hierbij vul je wat gegevens in over je hond of kat, zoals de geboortedatum en medische gegevens. Vervolgens rolt er een overzicht voor je uit, waarop je precies de premie kan inzien.

Er zijn in Nederland meerdere maatschappijen die huisdierverzekeringen bieden, maar PetSecur weet zich te onderscheiden door het feit dat ze, door hun kleinschalige team, zeer persoonlijk advies kunnen bieden. Op de website zien we het team terug, wat onder andere bestaat uit een dierenarts. Je krijgt dus niet alleen een gedegen advies over verzekeringen, maar je weet ook zeker dat er altijd een dierenarts naar je declaratie kijkt. Wel zo prettig!

De betrouwbaarheid van PetSecur

Belangrijk om te weten is dat PetSecur geen winstoogmerk heeft. Zij kunnen dit garanderen dankzij het feit dat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is. Samen met de baasjes van huisdieren vangt PetSecur hoge zorgkosten op. Ook bekende namen staan volledig achter het concept van PetSecur. Bij de naam ”˜Piet Hellemans’ gaat er bij veel dierenliefhebbers een belletje rinkelen. Deze dierenarts is regelmatig op tv te zien waar hij een inkijkje geeft in zijn dagelijkse werk. Omdat Piet het initiatief van PetSecure zeer waardeert heeft hij zich als ambassadeur aangesloten bij het bedrijf. Zijn blogs zijn terug te vinden op de website en zijn een aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over het gedrag of de gezondheid van zijn/haar hond of kat.

Heb je een vraag? PetSecur helpt je graag

Bij PetSecur kun je veel zelf online regelen, zoals het declareren van zorgkosten. Hierbij vind je ook direct een overzicht met veelgestelde vragen, en een overzichtelijk formulier om de declaratie in te dienen. Ook een wijziging doorgeven gaat eenvoudig online. Mocht je toch een aanvullende vraag hebben, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per email of natuurlijk telefonisch. Voor degene die echt snel willen zijn is er een handige chat button. Binnen enkele minuten heb je antwoord op je vraag. Ook klachten worden bij PetSecur netjes en vakkundig opgelost.

Zelf ook een beoordeling schrijven?

Wil je andere dierenliefhebbers helpen om een goede keuze te maken voor hun huisdierenverzekering? Dat kun je doen door ook jouw beoordeling achter te laten. Met de beschrijving van jouw ervaringen kunnen andere baasjes een weloverwogen keuze maken!

Reviews over PetSecur

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,3
65% zou hier weer kopen
18 beoordelingen
Onze beoordeling over PetSecur

Ons team van experts heeft PetSecur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PetSecur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PetSecur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PetSecur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van petsecur.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PetSecur.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Communicatie, uitbetaling vergoeding zeerslecht

Mijn hond is per 21 februari 2020 verzekerd en moest premie vooraf betalen wat logisch is. Maar om de volgend termijn al 3 tot 4 week te willen incasseren lijkt met geen normale zaak.
Termijn 32 maart tot 21 april wilden ze al op 25 februari incasseren. Dit geweigerd en op 3 maart afgesproken dat ikzelf de premie overmaak 3 dagen voor de termijnbetaling, dus de 18e maart enzo. Hiermee zijn ze schriftelijk akkoord gegaan. Maar nu 4 maand verder krijg ik steeds herinneringen van automatische incasso's dat ik de premie moet betalen. Ben niet verzekererd in de periode dat de automatiches incasso's niet zijn geind. Heb mij gewoon aan de voorwaarden gehouden en 3 dagen vooraf volgrnde termijnbetaling overgemaakt. Al meerdere keren gemaild maar geen reacties.
Ook vergoedingen zijn er echt slecht. Elke keer gooien ze het op een artikel in de voorwaarden die niet vergoed worden terwijl dit gewoon vergoed zou moeten worden.
Heb hun nu een ingebrekestelling gestuurd.

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Jan S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sluit hier geen verzekering af!

Sluit hier geen verzekering af. Zwaar overprijsd en ze betalen op niks uit.

Mijn hond bleek gardia te hebben, dus we hebben 1x een test op gardia gedaan en 1x een test op 20 andere ziekteverwekkers. Gardia werd niet vergoed in het pakket (slim van ze, net als heel vee voorkomende dingen niet), maar ze besloten ook de andere test niet te vergoeden, omdat gardia het uiteindelijke resultaat was.

Dst slaat nergens op, want voorafgaand is dat niet bekend en de test op 20 ziekteverwekkers heeft niks te maken met gardia en zou als standaardcontrole vergoed moet worden.

Ik ben erg blij als ik hier over 8 maanden weg ben!

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David K.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Ben blij met deze verzekering!!

Lang nagedacht om een verzekering te nemen of toch geld opzij zetten voor eventuele hoge rekeningen. Nou ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze verzekering! Ben nu een half jaar lid en de kruisband van mijn lieve hondje was gescheurd en had een operatie van € 2000,00. 90% kreeg ik vergoed van PetSecur!! Ik kan het iedereen aanraden!

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liesbeth B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting

Declaraties worden afgewezen met allerlei excuses. Spoed wordt niet betaald, medicijnen vallen onterecht onder uitsluitingen. Als het duur wordt noemen ze chronisch en dan valt het buiten de dekking. Een huisdier kost geld maar dit is zonde. Verzeker je ergens anders.

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel en goede service

Al jaren goede ervaring. Ik ben blij dat mijn hond is verzekerd. Ik zou het zeker nogmaals afsluiten

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mazul V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemakkelijk uitkeren

Nu ik al een paar maanden verzekerd ben kan ik met zekerheid zeggen dat ze petsecur zonder moeilijk te doen je rekening betalen. Vorige week bij de dierenarts geweest vandaag het geld weer op mijn rekening. Klasse!

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk Willems W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Volledige verzorging

In het eerste contact met de mensen van petsecur viel me al op dat ze heel betrokken zijn. De mevrouw die ik aan de telefoon had wist daadwerkelijk wat over mijn kat te vertellen. Nu ik bij ze verzekerd ben, ben ik nog steeds blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Youssef M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbare verzekering

Ik ben al een paar jaar verzekerd bij hen. Eerst met alleen mijn poes. Daarna ok mijn hond in de verzekering gedaan. Als je ze belt ben ik altijd vriendelijk geholpen. En de rekeningen van de dierenarts betalen ze altijd snel aan mij. In het begin van het jaar ook aan een leuke actie meegedaan van Petsecur en een leuk dierenpakket gekregen.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Helma V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit aan beginnen!

Ik ben nog nooit zo schandalig behandeld door een bedrijf. Waar mensen werken worden fouten gemaakt maar dit bedrijf voert zo’n slechte administratie en het kan ze geen ene ruk schelen.
Het begon al met het afsluiten van de verzekering. Pas een maand na mijn aanmelding op 6 november kwam er een reactie waarbij ik had aangegeven dat mijn hond 28 november zou aankomen. De verzekering ging echter pas 16 december in.
Er worden vervolgens ongeoorloofde bedragen van je rekening geschreven terwijl de premies netjes met automatische incasso zijn betaald. Als je ze hier naar vraagt, hebben ze geen idee. Het antwoord: “het systeem doet dit automatisch”. Dat kan, maar er is daar niemand die dit oplost. Je moet dus elke week, zo niet elke dag, je bankrekening checken of er bedragen zijn afgeschreven.
Het uitbetalen van declaraties duurt veel te lang. Je moet al 4 weken wachten voor je een antwoord krijgt of het vergoed wordt. Vervolgens moet je nog minimaal 4 weken wachten tot je het bedrag ontvangt, als er al betaalt wordt. Het gevolg van die ongeoorloofde bedragen die van je rekening worden getrokken, is dat je declaratie geblokkeerd wordt. Er is echter niemand die hier naar kijkt of iets aan doet. Je zult dus altijd zelf in de gaten moeten houden of er antwoord komt en zo niet, dan zul je zelf moeten bellen waarom er niet uitbetaald wordt.
Wat betreft declaraties, ze verschuilen zich heel makkelijk achter hun voorwaarden die heel dubbelzinnig zijn of ze zeggen simpelweg dat je huisdier al leed aan de aandoening voordat je de verzekering had afgesloten. Kortom: je draait uiteindelijk nog zelf voor de kosten op.
Ik heb ontzettende spijt van het afsluiten van de verzekering bij dit bedrijf. Ik heb hem inmiddels al opgezegd maar het liefst zou ik er nog gisteren van af willen zien. Het allerergste is nog wel dat er op geen enkele manier excuses wordt aangeboden. Ze hebben totaal geen oog voor hun klanten en hun huisdieren. Er zijn ongetwijfeld betere verzekeringen te vinden en anders zou ik de premie die je normaal betaald zelf sparen en daar de dierenartsrekening mee betalen. Ga in ieder geval NOOIT met dit bedrijf in zee!

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Correcte afhandeling snelle betaling

Ik heb al jaren een huisdierverzekering voor mijn honden. Bij verschillende verzekeraars klant geweest. Petsecur duidelijk het best. Contact verloopt goec en vlot. En de uitkeringen zijn het hoogst. Ik adviseer het aan al mijn honden vrienden

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hanny D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste verzekering

Ik ben zeer tevreden met PetSecur. Al 3 keer meer dan 1000 euro gedeclareerd. Binnen een week terugbetaald op mijn bankrekening. Super

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hendrik D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

wanneer je een declaratie doet duurt de afhandeling weken.
Als je ze op een fout betrapt zijn ze opeens wel snel.
Ze hadden administratiekosten in rekening gebracht bij een declaratie. Nadat ik informeerde waar ik kon vinden waar beschreven stond dat er administratiekosten in rekening gebracht worden, en dat ik het wilde voorleggen aan mijn rechtsbijstand, kreeg ik direct antwoord dat het een fout was en dat ik het teveel berekende terug betaald kreeg.
Ik vraag mij nu af, als ik die fout gemaakt had, zou ik dan de stempel fraudeur krijgen. Ben alsnog benieuwd wat mijn rechtsbijstand hiervan gaat vinden.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jack V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
A camplete scam

Denied to refund some research for my dog, already the first time I needed it. Complete scam.

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon oplichting

Mijn lieve huisdier heeft helaas te kampen met een genetische knie afwijking. Naar verluidt bij andere honden bezitters worden deze behandelingen bij dit soort aandoeningen wel vergoed. Ik ben nog steeds aanvullend verzekerd voor het gebit maar dat zegt niet per definitie dat je ook gebitbehandelingen vergoedt krijgt. Ik betaal dus € 34— per maand voor iets waar ik niets aan heb. Eer dat ik mijn verzekering kan aanpassen ben ik een jaar verder. Ik zal hem tot het laagst veranderen. Dan zit ik er nog 48 maanden aan vast. Is zeker makkelijk geld verdienen.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Astrid R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absolutely terrible

Possible one of the worst experiences I've ever had with a pet insurance. They won't reimburse claims if they suspect the animal has an pre existing condition.
Chances are you will never get reimbursed for any treatment. Instead of giving money to this business I rather have a pet savings account, where i can save 30 euros per month and use it when our pets need treatment.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Welliton O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer traag in reageren.

Petsecur belooft binnen 3 weken uit te keren. Helaas is mij dit in het afgelopen jaar nog niet overkomen.
De eerste reactie is meestal na 4 weken waarbij meer informatie moet worden aangeleverd en het wachten opnieuw begint.
De incasso's van de premie zijn overigens wel altijd stipt op tijd.

ADVIES: Neem een andere verzekering voor tijdige afwikkeling van ziektekosten

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik ben gerust

Mijn hond heeft al een tijdje last van wat ziektes en hij heeft ook veel medicijnen nodig. Door de verzekering van PetSecur kan ik weer gerust genieten en is alles makkelijker te betalen. Top service!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nathan R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PetSecur


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PetSecur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 18 beoordelingen geplaatst over PetSecur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PetSecur actief?

PetSecur is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PetSecur reviews? Dan kun je naar de website van PetSecur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie