PetSecur logo

PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
PetSecur logo
Website
petsecur.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Wil je graag meer te weten komen over de ervaringen met PetSecur? Als echte dierenliefhebber wil jij natuurlijk het beste voor je hond of kat. Of eigenlijk: voor welk huisdier dan ook. Je hebt daarom vast al wel eens gedacht aan een betrouwbare huisdierverzekering zoals PetSecur. Op deze pagina hebben wij de ervaringen verzameld van mensen die hun huisdier al bij PetSecur hebben verzekerd. Je leest reviews en meningen van andere klanten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om je huisdier eventueel bij PetSecur te verzekeren.

Over PetSecur

Je hoopt dat het nooit zal gebeuren, maar ook jouw geliefde huisdier kan ziek worden, een pootje breken of erger. Om je te beschermen tegen deze (veelal) onverwachte en/of hoge kosten, biedt PetSecur een uitkomst. PetSecur is een huisdierverzekering waar je je hond of kat kunt laten verzekeren tegen kosten die je bij de dierenarts maakt.

Kiezen voor PetSecur doe je met een reden

Alleen honden en katten worden bij PetSecur verzekerd, waardoor de focus volledig op deze diersoorten ligt. Je hebt hierbij keuze uit 3 pakketten (basis, standaard of extra), met ieder een andere dekking. Indien gewenst kun je de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld een gebitsbehandeling, mocht je dit nodig vinden voor je hond of kat. Bij PetSecur ben je bovendien meteen verzekerd: je hebt gelukkig niet te maken met een vervelende wachttijd. Ook krijg je de hoogste uitkering aangeboden en kun je op de website direct de premie berekenen. Hierbij vul je wat gegevens in over je hond of kat, zoals de geboortedatum en medische gegevens. Vervolgens rolt er een overzicht voor je uit, waarop je precies de premie kan inzien.

Er zijn in Nederland meerdere maatschappijen die huisdierverzekeringen bieden, maar PetSecur weet zich te onderscheiden door het feit dat ze, door hun kleinschalige team, zeer persoonlijk advies kunnen bieden. Op de website zien we het team terug, wat onder andere bestaat uit een dierenarts. Je krijgt dus niet alleen een gedegen advies over verzekeringen, maar je weet ook zeker dat er altijd een dierenarts naar je declaratie kijkt. Wel zo prettig!

De betrouwbaarheid van PetSecur

Belangrijk om te weten is dat PetSecur geen winstoogmerk heeft. Zij kunnen dit garanderen dankzij het feit dat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is. Samen met de baasjes van huisdieren vangt PetSecur hoge zorgkosten op. Ook bekende namen staan volledig achter het concept van PetSecur. Bij de naam ‘Piet Hellemans’ gaat er bij veel dierenliefhebbers een belletje rinkelen. Deze dierenarts is regelmatig op tv te zien waar hij een inkijkje geeft in zijn dagelijkse werk. Omdat Piet het initiatief van PetSecure zeer waardeert heeft hij zich als ambassadeur aangesloten bij het bedrijf. Zijn blogs zijn terug te vinden op de website en zijn een aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over het gedrag of de gezondheid van zijn/haar hond of kat.

Heb je een vraag? PetSecur helpt je graag

Bij PetSecur kun je veel zelf online regelen, zoals het declareren van zorgkosten. Hierbij vind je ook direct een overzicht met veelgestelde vragen, en een overzichtelijk formulier om de declaratie in te dienen. Ook een wijziging doorgeven gaat eenvoudig online. Mocht je toch een aanvullende vraag hebben, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per email of natuurlijk telefonisch. Voor degene die echt snel willen zijn is er een handige chat button. Binnen enkele minuten heb je antwoord op je vraag. Ook klachten worden bij PetSecur netjes en vakkundig opgelost.

Zelf ook een beoordeling schrijven?

Wil je andere dierenliefhebbers helpen om een goede keuze te maken voor hun huisdierenverzekering? Dat kun je doen door ook jouw beoordeling achter te laten. Met de beschrijving van jouw ervaringen kunnen andere baasjes een weloverwogen keuze maken!

Reviews over PetSecur

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
4,7
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over petsecur.nl

Ons team van experts heeft PetSecur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PetSecur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PetSecur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PetSecur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van petsecur.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PetSecur.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ben gerust

Mijn hond heeft al een tijdje last van wat ziektes en hij heeft ook veel medicijnen nodig. Door de verzekering van PetSecur kan ik weer gerust genieten en is alles makkelijker te betalen. Top service!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Nathan R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer traag in reageren.

Petsecur belooft binnen 3 weken uit te keren. Helaas is mij dit in het afgelopen jaar nog niet overkomen.
De eerste reactie is meestal na 4 weken waarbij meer informatie moet worden aangeleverd en het wachten opnieuw begint.
De incasso's van de premie zijn overigens wel altijd stipt op tijd.

ADVIES: Neem een andere verzekering voor tijdige afwikkeling van ziektekosten

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Chris V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

wanneer je een declaratie doet duurt de afhandeling weken.
Als je ze op een fout betrapt zijn ze opeens wel snel.
Ze hadden administratiekosten in rekening gebracht bij een declaratie. Nadat ik informeerde waar ik kon vinden waar beschreven stond dat er administratiekosten in rekening gebracht worden, en dat ik het wilde voorleggen aan mijn rechtsbijstand, kreeg ik direct antwoord dat het een fout was en dat ik het teveel berekende terug betaald kreeg.
Ik vraag mij nu af, als ik die fout gemaakt had, zou ik dan de stempel fraudeur krijgen. Ben alsnog benieuwd wat mijn rechtsbijstand hiervan gaat vinden.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 14-10-2021
Geschreven door: Jack V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon oplichting

Mijn lieve huisdier heeft helaas te kampen met een genetische knie afwijking. Naar verluidt bij andere honden bezitters worden deze behandelingen bij dit soort aandoeningen wel vergoed. Ik ben nog steeds aanvullend verzekerd voor het gebit maar dat zegt niet per definitie dat je ook gebitbehandelingen vergoedt krijgt. Ik betaal dus € 34— per maand voor iets waar ik niets aan heb. Eer dat ik mijn verzekering kan aanpassen ben ik een jaar verder. Ik zal hem tot het laagst veranderen. Dan zit ik er nog 48 maanden aan vast. Is zeker makkelijk geld verdienen.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 22-09-2021
Geschreven door: Astrid R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absolutely terrible

Possible one of the worst experiences I've ever had with a pet insurance. They won't reimburse claims if they suspect the animal has an pre existing condition.
Chances are you will never get reimbursed for any treatment. Instead of giving money to this business I rather have a pet savings account, where i can save 30 euros per month and use it when our pets need treatment.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 22-09-2021
Geschreven door: Welliton O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
A camplete scam

Denied to refund some research for my dog, already the first time I needed it. Complete scam.

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 10-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over PetSecur


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PetSecur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over PetSecur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PetSecur actief?

PetSecur is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PetSecur reviews? Dan kun je naar de website van PetSecur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie