PetSecur logo

PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2417
PetSecur logo
Website
petsecur.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Wil je graag meer te weten komen over de ervaringen met PetSecur? Als echte dierenliefhebber wil jij natuurlijk het beste voor je hond of kat. Of eigenlijk: voor welk huisdier dan ook. Je hebt daarom vast al wel eens gedacht aan een betrouwbare huisdierverzekering zoals PetSecur. Op deze pagina hebben wij de ervaringen verzameld van mensen die hun huisdier al bij PetSecur hebben verzekerd. Je leest reviews en meningen van andere klanten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om je huisdier eventueel bij PetSecur te verzekeren.

Over PetSecur

Je hoopt dat het nooit zal gebeuren, maar ook jouw geliefde huisdier kan ziek worden, een pootje breken of erger. Om je te beschermen tegen deze (veelal) onverwachte en/of hoge kosten, biedt PetSecur een uitkomst. PetSecur is een huisdierverzekering waar je je hond of kat kunt laten verzekeren tegen kosten die je bij de dierenarts maakt.

Kiezen voor PetSecur doe je met een reden

Alleen honden en katten worden bij PetSecur verzekerd, waardoor de focus volledig op deze diersoorten ligt. Je hebt hierbij keuze uit 3 pakketten (basis, standaard of extra), met ieder een andere dekking. Indien gewenst kun je de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld een gebitsbehandeling, mocht je dit nodig vinden voor je hond of kat. Bij PetSecur ben je bovendien meteen verzekerd: je hebt gelukkig niet te maken met een vervelende wachttijd. Ook krijg je de hoogste uitkering aangeboden en kun je op de website direct de premie berekenen. Hierbij vul je wat gegevens in over je hond of kat, zoals de geboortedatum en medische gegevens. Vervolgens rolt er een overzicht voor je uit, waarop je precies de premie kan inzien.

Er zijn in Nederland meerdere maatschappijen die huisdierverzekeringen bieden, maar PetSecur weet zich te onderscheiden door het feit dat ze, door hun kleinschalige team, zeer persoonlijk advies kunnen bieden. Op de website zien we het team terug, wat onder andere bestaat uit een dierenarts. Je krijgt dus niet alleen een gedegen advies over verzekeringen, maar je weet ook zeker dat er altijd een dierenarts naar je declaratie kijkt. Wel zo prettig!

De betrouwbaarheid van PetSecur

Belangrijk om te weten is dat PetSecur geen winstoogmerk heeft. Zij kunnen dit garanderen dankzij het feit dat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is. Samen met de baasjes van huisdieren vangt PetSecur hoge zorgkosten op. Ook bekende namen staan volledig achter het concept van PetSecur. Bij de naam ”˜Piet Hellemans’ gaat er bij veel dierenliefhebbers een belletje rinkelen. Deze dierenarts is regelmatig op tv te zien waar hij een inkijkje geeft in zijn dagelijkse werk. Omdat Piet het initiatief van PetSecure zeer waardeert heeft hij zich als ambassadeur aangesloten bij het bedrijf. Zijn blogs zijn terug te vinden op de website en zijn een aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over het gedrag of de gezondheid van zijn/haar hond of kat.

Heb je een vraag? PetSecur helpt je graag

Bij PetSecur kun je veel zelf online regelen, zoals het declareren van zorgkosten. Hierbij vind je ook direct een overzicht met veelgestelde vragen, en een overzichtelijk formulier om de declaratie in te dienen. Ook een wijziging doorgeven gaat eenvoudig online. Mocht je toch een aanvullende vraag hebben, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per email of natuurlijk telefonisch. Voor degene die echt snel willen zijn is er een handige chat button. Binnen enkele minuten heb je antwoord op je vraag. Ook klachten worden bij PetSecur netjes en vakkundig opgelost.

Zelf ook een beoordeling schrijven?

Wil je andere dierenliefhebbers helpen om een goede keuze te maken voor hun huisdierenverzekering? Dat kun je doen door ook jouw beoordeling achter te laten. Met de beschrijving van jouw ervaringen kunnen andere baasjes een weloverwogen keuze maken!

Reviews over PetSecur

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,1
83% zou hier weer kopen
47 beoordelingen
Onze beoordeling over PetSecur

Ons team van experts heeft PetSecur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PetSecur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PetSecur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PetSecur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van petsecur.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PetSecur.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn dat we financieel gedekt zijn.

Onze hond had in korte tijd veel zorg. Er moesten operaties plaatsvinden en medicatie. Heel fijn dat we verzekerd zijn bij Petsecur. Snelle fijne afwikkeling. Ook het declaratie proces is goed en gemakkelijk. Enige minpuntje is dat je per declaratie 8,80 administratie kosten betaalt. Het zou mooi zijn als je meerdere facturen samen mag indienen zodat er eenmaal administratie kosten worden ingehouden.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele nette, betaalbare huisdieren verzekering met een goede service.

Hele nette, goed betaalbare huisdieren verzekering. Je word netjes te woord gestaan bij eventuele vragen.

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Emma S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle afhandeling declaratie

De premie is goedkoop. Declareren gaat makkelijk. Vriendelijke klanten service en snelle afhandeling declaratie

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geholpen na de sterilisatie van onze hond.

Declaratie ingediend en binnen 3 dagen en reactie en netjes uitbetaald, super service!

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Dc S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne dierenverzekering

Snelle afhandeling van declaratiekosten . En zeker niet duur.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle uitkering

Onze beide kittens hebben we verzekerd via Petsecur. Het aanvraagproces is erg makkelijk en snel geregeld. De declaratie die we ingediend hebben is binnen 2 dagen afgehandeld geweest en dat is prettig dat dit zo snel is gedaan. Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden, zodat je weet waar je aan toe bent. We zijn erg tevreden.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Noreen D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Fijn dat er een goede verzekering voor huisdieren bestaat, zo voorkom ik dat ik voor verrassingen kom te staan en Sam goed geholpen kan worden. De kosten die ik moest maken waren binnen 1 week terug betaald door PetSecur. Ik zeg niet wachten maar je huis dier verzekeren. Top geregeld.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Marjan H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Uitstekende verzekering. Heldere voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Simpel declaratie proces en snelle afhandeling.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Carlo K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed en super snel geregeld top

Nou te informeerde te hebben is de afhandeling zeer goed geteld en de ingediende facturen waren zeer spoedig uitbetaald dank voor de goede Service

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Sander E.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Best wel goede ervaringen mee

Heb best wel goede ervaring er mee
Alleen het declareren zou makkelijker moet gaan gewoon via een app in plaats van online
En de vergoeding zou soms wel wat sneller kunnen

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Michel V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Word heel goed geholpen

Ik heb de declaraties alles goed ontvangen en terug gekregen geenproblemen mee

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Sanne T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Blij met de gang van zaken

Word altijd op de hoogte gehouden ook als de declaratie wat later komt
Tevreden met de verzekering en de kosten ervan

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Yvon L.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen en duidelijk uitgelegd op de website.

Jammer dat alles via email gaat en je ze niet kunt bellen. Verder prima geholpen.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top verzekering goede service heel blij mee

Nadat wij met onze pup zijn 12 weken prik hebben gehaald, declaratie ingediend van de vaccinatie. Keurig binnen een week antwoord gehad en paar dagen later was het bedrag gestort. Top service! De prijs is wat aan de hoge kant maar daar hebben wij zelf voor gekozen.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Samantha C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correct en vlot

Een verzekering voor de hond James afgesloten hier. Ze zijn duidelijk en snel in de communicatie. Enige is dat uitbetaling iets sneller zou kunnen, maar dat terzijde.

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Rogier Z.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet perfect, maar beter dan geen verzekering op dit moment

Het fijne is dat je nooit twijfelt over naar de dierenarts gaan. Ook bij kleine klachten ga ik het laten controleren. Tenminste als de klacht groter is dan de stress van naar de dierenarts gaan.

Ik heb hiervoor een andere dierenverzekering gehad, maar die werd helaas overgekocht. Die verzekering was een stuk transparanter en makkelijker met vergoedingen. Geen oneindig gedoe met je dossier opvragen bij de dierenarts, binnen 2 dagen je geld en ze zochten niet keer op keer een reden om het niet te hoeven vergoeden.

Dat is bij petsecur wel anders, zo vermoeiend!
Ook zijn ze niet transparant bij de inschrijving over de bedragen die je vergoed krijgt. Dat kun je pas inzien als je de verzekering hebt afgesloten en dat viel mij tegen.

De service is traag en de uitbetaling ook. Het duurt altijd langer dan aangegeven.

Als je financieel stabiel genoeg bent om in 1 keer €3000/3500,- te moeten betalen zou ik het premiebedrag apart sparen voor je huisdier.
Dat waren de kosten van een (dieren)IC opname voor een week, en nee dat kreeg ik niet volledig vergoed en ja in zo een heftige situatie moet je bezig zijn met 3x extra bewijs aanleveren voor de verzekering.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: E. V.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede en duidelijke verzekering

Wij zijn sinds de komst van onze pup hier verzekerd. En we zijn heel blij met het gemakkelijk indienen van de declaraties.
De uitgebreide overzichten wat wel en niet vergoed wordt.
En goed betaalbaar.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Linsey D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle service

Petsecure afgesloten voor mijn poes Zoe. Tarieven zijn netjes en bij indienen van declaratie staat het geld snel op je rekening.
Ook de dekking is zeer uitgebreid in alle pakketten.
Vooral handig dat castratie/sterilisatie bij een 4 jarig contract volledig vergoed word.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Mark V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede service en snelle uitbetaling

Zeer goede service.
Je krijgt snel je geld terug van dierenarts bezoekjes & medicijnen.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Ben super tevreden met petsecur altijd netjes met mail. Wordt op tijd afgehandeld en als er vragen zijn wordt er direct contact opgenomen. Super

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Redelijk snelle terug betaling, bij vragen ook snelle hulp. Echter wordt er ook veel niet vergoed.

Voor dekking van de sterillisatie/castratie hoef je het zeker niet te doen.. Je krijgt maar weinig terug en zit meteen vast aan een contract van een paar jaar. (lees de voorwaarden goed door).
Veel dingen worden niet vergoed.. Helaas kom je daar pas later achter. Verder wel altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers en snelle declaraties.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Nicole V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Je krijg snel antwoord als je een mail heb verstuurd. De betalingen gaan snel.

Goeie service.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Shirley D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede verzekering snel geregeld.

Bij Petsecur een verzekering voor onze hond afgesloten. Alles is snel online te regelen en de communicatie met Petsecur gaat snel.
Na wat verzekeringen te hebben vergeleken komt deze verzekering voor ons als beste naar voren met de meest uitgebreide dekking.

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: Bas T.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top, snell afhandeling en duidelijke uitleg van declaratie

Zeer tevreden en ook fijn dat alles zo snel wordt afgehandeld

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben super tevreden over de verzekering 👍

Na de inenting van onszelf hond rekening ingediend en deze is netjes in behandeling genomen en uitbetaald 😊
Ik kreeg zelfs nog een mailtje hoe het met onze hond nu gaat super tevreden 👍🍀

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anita S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima verzekering

Snelle uitbetaling na declaraties

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Cliff N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service, kleine lettertjes goed lezen!

Snelle reactie en uitbetaling. Heb 90% dekking gekozen echter niet begrepen dat er een maximaal uit te betalen bedrag is

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Wilma G.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Doet wat ze beloven!
Voor een betaalbare prijs ben je goed verzekerd! Hierdoor hoefde ik geen seconde te twijfelen om snachts naar de dierenarts te gaan, wat me normaal tegen zou houden, gezien de kosten! Nu met gerust hart met Guus naar dierenarts gegaan. Gelukkig maakt het weer goed!

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Melissa I.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gaat prima

Geen problemen goed bedrijf

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Marie louise P.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Communicatie, uitbetaling vergoeding zeerslecht

Mijn hond is per 21 februari 2020 verzekerd en moest premie vooraf betalen wat logisch is. Maar om de volgend termijn al 3 tot 4 week te willen incasseren lijkt met geen normale zaak.
Termijn 32 maart tot 21 april wilden ze al op 25 februari incasseren. Dit geweigerd en op 3 maart afgesproken dat ikzelf de premie overmaak 3 dagen voor de termijnbetaling, dus de 18e maart enzo. Hiermee zijn ze schriftelijk akkoord gegaan. Maar nu 4 maand verder krijg ik steeds herinneringen van automatische incasso's dat ik de premie moet betalen. Ben niet verzekererd in de periode dat de automatiches incasso's niet zijn geind. Heb mij gewoon aan de voorwaarden gehouden en 3 dagen vooraf volgrnde termijnbetaling overgemaakt. Al meerdere keren gemaild maar geen reacties.
Ook vergoedingen zijn er echt slecht. Elke keer gooien ze het op een artikel in de voorwaarden die niet vergoed worden terwijl dit gewoon vergoed zou moeten worden.
Heb hun nu een ingebrekestelling gestuurd.

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Jan S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over PetSecur


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PetSecur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 47 beoordelingen geplaatst over PetSecur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PetSecur actief?

PetSecur is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PetSecur reviews? Dan kun je naar de website van PetSecur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie