PetSecur logo

PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PetSecur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2417
PetSecur logo
Website
petsecur.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Wil je graag meer te weten komen over de ervaringen met PetSecur? Als echte dierenliefhebber wil jij natuurlijk het beste voor je hond of kat. Of eigenlijk: voor welk huisdier dan ook. Je hebt daarom vast al wel eens gedacht aan een betrouwbare huisdierverzekering zoals PetSecur. Op deze pagina hebben wij de ervaringen verzameld van mensen die hun huisdier al bij PetSecur hebben verzekerd. Je leest reviews en meningen van andere klanten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om je huisdier eventueel bij PetSecur te verzekeren.

Over PetSecur

Je hoopt dat het nooit zal gebeuren, maar ook jouw geliefde huisdier kan ziek worden, een pootje breken of erger. Om je te beschermen tegen deze (veelal) onverwachte en/of hoge kosten, biedt PetSecur een uitkomst. PetSecur is een huisdierverzekering waar je je hond of kat kunt laten verzekeren tegen kosten die je bij de dierenarts maakt.

Kiezen voor PetSecur doe je met een reden

Alleen honden en katten worden bij PetSecur verzekerd, waardoor de focus volledig op deze diersoorten ligt. Je hebt hierbij keuze uit 3 pakketten (basis, standaard of extra), met ieder een andere dekking. Indien gewenst kun je de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld een gebitsbehandeling, mocht je dit nodig vinden voor je hond of kat. Bij PetSecur ben je bovendien meteen verzekerd: je hebt gelukkig niet te maken met een vervelende wachttijd. Ook krijg je de hoogste uitkering aangeboden en kun je op de website direct de premie berekenen. Hierbij vul je wat gegevens in over je hond of kat, zoals de geboortedatum en medische gegevens. Vervolgens rolt er een overzicht voor je uit, waarop je precies de premie kan inzien.

Er zijn in Nederland meerdere maatschappijen die huisdierverzekeringen bieden, maar PetSecur weet zich te onderscheiden door het feit dat ze, door hun kleinschalige team, zeer persoonlijk advies kunnen bieden. Op de website zien we het team terug, wat onder andere bestaat uit een dierenarts. Je krijgt dus niet alleen een gedegen advies over verzekeringen, maar je weet ook zeker dat er altijd een dierenarts naar je declaratie kijkt. Wel zo prettig!

De betrouwbaarheid van PetSecur

Belangrijk om te weten is dat PetSecur geen winstoogmerk heeft. Zij kunnen dit garanderen dankzij het feit dat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is. Samen met de baasjes van huisdieren vangt PetSecur hoge zorgkosten op. Ook bekende namen staan volledig achter het concept van PetSecur. Bij de naam ”˜Piet Hellemans’ gaat er bij veel dierenliefhebbers een belletje rinkelen. Deze dierenarts is regelmatig op tv te zien waar hij een inkijkje geeft in zijn dagelijkse werk. Omdat Piet het initiatief van PetSecure zeer waardeert heeft hij zich als ambassadeur aangesloten bij het bedrijf. Zijn blogs zijn terug te vinden op de website en zijn een aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over het gedrag of de gezondheid van zijn/haar hond of kat.

Heb je een vraag? PetSecur helpt je graag

Bij PetSecur kun je veel zelf online regelen, zoals het declareren van zorgkosten. Hierbij vind je ook direct een overzicht met veelgestelde vragen, en een overzichtelijk formulier om de declaratie in te dienen. Ook een wijziging doorgeven gaat eenvoudig online. Mocht je toch een aanvullende vraag hebben, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per email of natuurlijk telefonisch. Voor degene die echt snel willen zijn is er een handige chat button. Binnen enkele minuten heb je antwoord op je vraag. Ook klachten worden bij PetSecur netjes en vakkundig opgelost.

Zelf ook een beoordeling schrijven?

Wil je andere dierenliefhebbers helpen om een goede keuze te maken voor hun huisdierenverzekering? Dat kun je doen door ook jouw beoordeling achter te laten. Met de beschrijving van jouw ervaringen kunnen andere baasjes een weloverwogen keuze maken!

Reviews over PetSecur

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,0
83% zou hier weer kopen
64 beoordelingen
Onze beoordeling over PetSecur

Ons team van experts heeft PetSecur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PetSecur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PetSecur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PetSecur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van petsecur.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PetSecur.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
PetSecure is een prima betaalbare verzekering die snel uitkeert nadat je eenvoudig online een formulier daarvoor indient

Zie hierboven, alles word netjes afgehandeld, zelfs toen ik erachter kwam dat ik al een paar maand niet betaald had door een foutje van hun kant, hoefde niet eens alles terug te betalen! Echt netjes

Geplaatst op: 16-05-2023
Laatst bewerkt op: 16-05-2023
Geschreven door: Annet R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke verzekering, declareren gaat redelijk makkelijk. Ik vind de premie wel hoog voor een simpele dierverzekering, maar dit is nog een van de goedkopere.

Geplaatst op: 16-05-2023
Laatst bewerkt op: 16-05-2023
Geschreven door: Linda B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede verzekeraar

Ik ben tevreden over petsecur, goede communicatie, het is duidelijk, en mooi betaalbaar! Ik zou deze verzekeraar aanraden

Geplaatst op: 16-05-2023
Laatst bewerkt op: 16-05-2023
Geschreven door: Malu B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en goede service.

Gemakkelijke declaratie en het geld weer snel op de rekening!

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Samira

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne verzekering

Hele goede en duidelijke verzekering zeker nu we onze hond ziek hebben snelle afhandeling en nette behandeling .

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Andre O.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In afwachting van een vergoeding(inmiddels bijna 1 maand)

Beoordeling vergoeding duurt lang. Let op de kleine lettertjes… castratie is maar 90% van het máximaal verzekerde vergoedingsbedrag !!?
Jammer!

Geplaatst op: 08-05-2023
Laatst bewerkt op: 08-05-2023
Geschreven door: Carolyn W.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerlijk,snel en betrouwbaar

Ik heb op verschillende sites gekeken voor een hondenverzekering maar petsecur kwam als beste uit de bus. Petsecur heeft meer wat vergoed word.

Geplaatst op: 18-05-2023
Laatst bewerkt op: 18-05-2023
Geschreven door: Sonja C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon met een gerust hart met je huisdier naar de dierenarts.. geeft je rust en een goed gevoel.

We zitten er nog niet zo lang bij..maar als er wat is mwt ons huisdier wil je je verder alleen maar focussen op een herstel en dat je je geen zorgen moet maken hoe je dat moet betalen...met een gerust hart heen ...en terug...geeft een fijn gevoel..

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Salomi T.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede verzekering heel blij

Wij hebben met onze andere katten nooit een verzekering afgesloten blij dat we toch een verzekering hebben afgesloten voor onze Mila. Snelle behandeling van declaratie wij zijn heel tevreden. Met Mila gaat het weer helemaal goed een vrolijke en bewegelijke kitten.
Tevreden met de verzekering.

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Erica J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!! %90 vergoed nou echt niet!!!! Geen aanrader!!

Wat een super slechte dieren verzekering zeg!!! ik heb de hoogste dus 90%vergoed ga je voor een consult/ puppy controle op de bon staat duidelijk consult. Zeggen ze dat het niet vergoed wordt om dat het onder preventieve zorg valt! Uuuu consult valt niet onder preventieve zorg. Staat duidelijk op de site dat een consult 90% vergoed wordt. Moest er bloed worden geprikt om dat mijn puppy heel snel moe is. Wordt er gevraagd naar een medische rapport als het nou gaat om honderden euro’s snap ik het nog maar dit ging om €208 euro waar ik een maand op heb moeten wachten tot het vergoed werd. Nu nog steeds in de klins met de vergoeding van het consult. Kon het niet meer op zeggen om dat het een jaarcontract is zegt men. Ik heb eerlijk gezegd prima laat maar lopen dan, maar jullie hebben een hele lastige klant want ik laat het hier niet bij zitten!
Mensen ik raad deze verzekering niet aan! Om dat ze zeggen is de goedkoopste nou echt niet voor alles moet je extra betalen en ze vergoeden het niet ze geven er een draai aan dat het ergens anders onder valt. Ik heb verder gekeken naar anderen verzekeringen en er zijn goedkopere waar je ook nog eens meer dekking krijgt dan bij deze verzekering’

Geplaatst op: 08-05-2023
Laatst bewerkt op: 08-05-2023
Geschreven door: Pamela G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een geweldig bedrijf wat zijn afspraken nakomt

Goede service en zijn goed bereikbaar. Declareren gaat goed en snelle uitbetaling. Ga zo door

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Inge B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sinds januari dit jaar verzekerd bij Petsecure.. Nog te weinig ervaring met deze verzekeraar om goed te beoordelen.

Nog weinig ervaring om goed te kunnen beoordelen.
Wel al een aantal keren telefonisch contact gehad en alle keren netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Wat ik mis is een bevestiging van ontvangen, als je online een declaratie hebt ingediend.
Na een mailtje van mijn kant kwam er vrij snel bericht wat er verteld zou worden. Tussen indienen declaratie en uitbetaling claim zat nog geen 2 weken, wat ik erg netjes vind.

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Dinie D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden goede verzekering

Al je huis dier claimen worden snel en goed afgehandeld dus weet waar ik moet als nog een huis dier moet verzekeren

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Reinier Z.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettige verzekering

Makkelijk te regelen om de kosten terug te krijgen

Geplaatst op: 20-02-2023
Laatst bewerkt op: 20-02-2023
Geschreven door: Andre E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik kan het zelfs in één woord omschrijven: waardeloos!

Ze vergoeden niet, zijn onbereikbaar en als je dan na talloze belletjes iemand aan de lijn krijgt, word je afgesnauwd. Ondertussen veel kosten gemaakt en krijg ik niets vergoed. Inhoudelijke reactie op klacht, krijg ik niet. Ik kreeg alleen een zakelijke mail dat de verzekering opgezegd is. Waardeloos. Zeker omdat mijn kat zo ernstig ziek was, dat ze mogelijk zou overlijden. Dan past empathie. Kreeg een snauw en opzegging verzekering.

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Judith F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne verzekering! Alles goed geregeld

Declareren gaat heel makkelijk
Goede zorg!

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Jantine R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht moeten hun slogan omdraaien Welzijn boven Winst nee Winst boven Welzijn!

slecht super slecht ik heb meteen op gezegd maar j zit er zo wie zo een jaar aan vast ook zo iets!!! Doen heeeeel lang om je te laten weten over je ingediende claim. Alles wat aan de benen mankeert gooien ze standaard op erfelijkheid wordt dus niet vergoed!!!! Echt wat een slechte slechte slechte rot verzekering!!!!! Mensen doe het niet je kan beter een X bedrag elke maand zelf opzij zetten. Want verzekeringen als het op uit betalen komt doen ze heeeel moeilijk. Heb jaren honden gehad en nu voor het eerst mijn nieuwe hond verzekerd nou 1 x nooit meer!!!

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 27-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijn dat we financieel gedekt zijn.

Onze hond had in korte tijd veel zorg. Er moesten operaties plaatsvinden en medicatie. Heel fijn dat we verzekerd zijn bij Petsecur. Snelle fijne afwikkeling. Ook het declaratie proces is goed en gemakkelijk. Enige minpuntje is dat je per declaratie 8,80 administratie kosten betaalt. Het zou mooi zijn als je meerdere facturen samen mag indienen zodat er eenmaal administratie kosten worden ingehouden.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele nette, betaalbare huisdieren verzekering met een goede service.

Hele nette, goed betaalbare huisdieren verzekering. Je word netjes te woord gestaan bij eventuele vragen.

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Emma S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle afhandeling declaratie

De premie is goedkoop. Declareren gaat makkelijk. Vriendelijke klanten service en snelle afhandeling declaratie

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geholpen na de sterilisatie van onze hond.

Declaratie ingediend en binnen 3 dagen en reactie en netjes uitbetaald, super service!

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Dc S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne dierenverzekering

Snelle afhandeling van declaratiekosten . En zeker niet duur.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle uitkering

Onze beide kittens hebben we verzekerd via Petsecur. Het aanvraagproces is erg makkelijk en snel geregeld. De declaratie die we ingediend hebben is binnen 2 dagen afgehandeld geweest en dat is prettig dat dit zo snel is gedaan. Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden, zodat je weet waar je aan toe bent. We zijn erg tevreden.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Noreen D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Fijn dat er een goede verzekering voor huisdieren bestaat, zo voorkom ik dat ik voor verrassingen kom te staan en Sam goed geholpen kan worden. De kosten die ik moest maken waren binnen 1 week terug betaald door PetSecur. Ik zeg niet wachten maar je huis dier verzekeren. Top geregeld.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Marjan H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Uitstekende verzekering. Heldere voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Simpel declaratie proces en snelle afhandeling.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Carlo K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed en super snel geregeld top

Nou te informeerde te hebben is de afhandeling zeer goed geteld en de ingediende facturen waren zeer spoedig uitbetaald dank voor de goede Service

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Sander E.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Best wel goede ervaringen mee

Heb best wel goede ervaring er mee
Alleen het declareren zou makkelijker moet gaan gewoon via een app in plaats van online
En de vergoeding zou soms wel wat sneller kunnen

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Michel V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Word heel goed geholpen

Ik heb de declaraties alles goed ontvangen en terug gekregen geenproblemen mee

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Sanne T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Blij met de gang van zaken

Word altijd op de hoogte gehouden ook als de declaratie wat later komt
Tevreden met de verzekering en de kosten ervan

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Yvon L.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen en duidelijk uitgelegd op de website.

Jammer dat alles via email gaat en je ze niet kunt bellen. Verder prima geholpen.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PetSecur


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PetSecur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 64 beoordelingen geplaatst over PetSecur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,0 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PetSecur actief?

PetSecur is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PetSecur reviews? Dan kun je naar de website van PetSecur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie