Park 'n Fly logo

Park 'n Fly reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Park 'n Fly reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1852
Park 'n Fly logo
Website
Park 'n Fly
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Park ’n Fly

Je gaat maar al te graag eens of een aantal keer per jaar op vakantie. Maar als je eenmaal je koffers hebt gepakt en onderweg bent naar het vliegveld, wil je er wel zeker van kunnen zijn dat je zo onbezorgd mogelijk en met zo weinig mogelijk stress aan je vakantie begint. Door je auto veilig te parkeren bij Park ’n Fly, weet je zeker dat je reis zo vlekkeloos mogelijk start. Benieuwd geraakt? We hebben informatie over Park ’n Fly, samen met reviews van klanten over Park ’n Fly, op deze pagina voor je verzameld.

Over Park ’n Fly

Park ’n Fly biedt een erg comfortabele Shuttle Parking Service. Door gebruik te maken van deze service, weet je zeker dat je reis erg prettig start. Voor zowel een particuliere reis als voor een zakenreis is dit de perfecte uitkomst. Zodra je aankomt op het parkeerterrein van Park ’n Fly, zorgt het team van dit bedrijf ervoor dat je vriendelijk wordt ontvangen.

Waarom kiezen voor Park ’n Fly

Daarnaast kun je rekenen op een professionele begeleiding naar de parkeerplaats die voor je is gereserveerd. Indien gewenst kun je gebruikmaken van de elektrische bagage kar. Ideaal als je te maken hebt met veel bagage voor het hele gezin en je hier maar al te graag in wilt worden ontzorgd. Eenmaal aangekomen in de wachtruimte van Park ’n Fly, ben je van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan gezellige zitplaatsen, verwarming, airco, stopcontacten, koffie en erg schone toiletten.

Is Park ’n Fly betrouwbaar?

Het reserveren van een parkeerplaats via Park ’n Fly is erg betrouwbaar en doe je eenvoudig en snel via de website. Het bedrijf beschikt over meer dan 12 jaar ervaring binnen de branche. Je bent bij Park ’n Fly altijd zeker van persoonlijk contact en het verlenen van de best mogelijke service staat altijd centraal bij dit bedrijf. Je weet hierdoor in alle gevallen zeker dat je zo goed mogelijk wordt geholpen en dat je een hoop stress voorkomt zodra je op reis gaat. Al meer dan 100.000+ tevreden klanten zijn je al voor gegaan. Maak jij binnenkort ook een keer gebruik van deze uitstekende service?

Klantenservice en klachten

Het reserveren van een parkeerplaats via Park ’n Fly doe je eenvoudig en snel online. Wil je toch graag meer weten over deze service of kun je hulp gebruiken bij het maken van een reservering? Neem dan even contact op met de klantenservice Park ’n Fly. Het team staat graag voor je klaar als je telefonisch contact opneemt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens gebruik gemaakt van de service van Park ’n Fly? Of je er nu gebruik van hebt gemaakt tijdens een zakenreis of voordat je op vakantie ging, in beide gevallen kun je je mening op deze pagina delen. Laat een review achter en deel je ervaring met andere reizigers op deze pagina.

Reviews over Park 'n Fly

Gerelateerde bedrijven

Eazzypark logo
Eazzypark
13 beoordelingen
7,1
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
The Valet Guys logo
The Valet Guys
6 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Park 'n Fly

Ons team van experts heeft Park 'n Fly geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Park 'n Fly bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Park 'n Fly is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Park 'n Fly is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Park 'n Fly. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Park 'n Fly.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geregeld

Alles was prima geregeld. De parkeerplaats was ongeveer 100 meter voor de ingang van het vliegveld. We kregen bij aankomst een telefoontje of alles gelukt was. Toen we terug kwamen van vakantie stond alles op tijd klaar en konden we weer meteen weg rijden.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris Z.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Park 'n Fly


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Eazzypark logo
Eazzypark
13 beoordelingen
7,1
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
The Valet Guys logo
The Valet Guys
6 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Park 'n Fly een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Park 'n Fly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Park 'n Fly actief?

Park 'n Fly is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Park 'n Fly reviews? Dan kun je naar de website van Park 'n Fly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie