GreenParking Schiphol logo

GreenParking Schiphol reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GreenParking Schiphol reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1697
GreenParking Schiphol logo
Website
greenparkingschiphol.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen GreenParking Schiphol

Het liefst begin je zonder stress aan je vakantie en zit je onbekommerd in je vliegtuig. Het vinden van een parkeerplaats op Schiphol echter, bezorgt menigeen erg veel stress en doet de bloeddruk vaak behoorlijk stijgen. Wil je dat nou voorkomen, dan kun je ervoor kiezen de auto te parkeren bij GreenParking Schiphol. Van stress zal dan geen sprake zijn. Wij hebben voor jou een korte samenvatting gemaakt van de talrijke reviews en ervaringen van bestaande klanten. Neem ze mee in je overweging om eventueel ook te kiezen voor GreenParking Schiphol.

Over GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol staat voor goedkoop parkeren op amper tien minuten van Schiphol. Nadat je de auto geparkeerd hebt op één van de 2500 geasfalteerde parkeerplaatsen, word je tijdig met een gratis shuttle service bus naar de vertrekhal op Schiphol gebracht. Door GreenParking Schiphol te kiezen ga je met een gerust hart op vakantie en is van enige stress nooit sprake. Niet voor niets wordt de bewaakte parkeerplaats wel dé ideale parkeerlocatie genoemd, als je via Schiphol naar je vakantieadres gaat.

Waarom kiezen voor GreenParking Schiphol?

Mensen – ondertussen al bijna een kwart miljoen- kiezen voor GreenParking Schiphol vanwege de aantrekkelijke prijs. Parkeer jij de auto op Schiphol, dan ben je aanzienlijk meer geld kwijt. Je kiest eveneens voor relatieve rust. Je parkeert zonder stress en drukte op de bewaakte parkeerplaats en laat je vervolgens rustig met de bus naar de vertrekhal op Schiphol vervoeren. Zo zit je ook een stuk rustiger en ontspannen in het vliegtuig. De busrit van en naar de parkeerplaats gratis en je kunt voor je voor GreenParking Schiphol kiest altijd al een indicatie van de prijs aanvragen, gewoon direct op de website. De parkeervakken zijn royaal, er is een praktisch laadplatform voor het verwerken van de bagage en van verborgen kosten is nooit sprak. Je hebt bij deze specialist bovendien geen kans je parkeerkaart te verliezen, want die krijg je namelijk niet. Er wordt namelijk gewerkt met kentekenherkenning. Reden genoeg dus om jouw auto ook bij GreenParking Schiphol te parkeren.

Is GreenParking betrouwbaar?

Uit de recensies die bestaande klanten van deze parkeerspecialist achter hebben gelaten, blijkt dat GreenParking Schiphol zeer betrouwbaar is. Dat geldt wat betreft de beloften die altijd nagekomen worden, zoals ook de auto altijd veilig is wanneer je kiest voor deze specialist. Er is 24/7 cameratoezicht en regulier toezicht op de riante parkeerplaats, zoals je ook al 24/7 een beroep kunt doen op de klantenservice van deze betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Hoewel wij geen klachten tegenkwamen tussen de beoordelingen van deze specialist, wil jij straks wellicht wel een klacht indienen over de diensten van GreenParking Schiphol. In dat geval kun je de klacht schriftelijk indienen. Je kunt dan de adresgegevens van de website halen. Je kunt ook een e-mail sturen, een wat snellere manier om je ongenoegen te laten blijken.

Wil jij ook beoordelen?

Weet je niet zeker welke keuze je moet maken? Dan is het zeer verstandig beoordelingen te lezen van mensen die dat product of die dienst al eens gebruikt hebben. De onafhankelijke informatie helpt echt om de beste keuze te maken. Beoordelingen zijn van onschatbare waarde. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een recensie te maken. Andere mensen die keuzes moeten maken zullen je er dankbaar voor zijn.

Reviews over GreenParking Schiphol
Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
The Valet Guys logo
The Valet Guys
11 beoordelingen
5,6
P1 logo
P1
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over GreenParking Schiphol

Ons team van experts heeft GreenParking Schiphol geverifieerd op een aantal punten. De webshop van GreenParking Schiphol bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. GreenParking Schiphol is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

GreenParking Schiphol is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van greenparkingschiphol.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GreenParking Schiphol.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijn

Wij parkeren al jaren bij green parking als we via Schiphol vliegen en het werkt echt fantastisch. We hoeven nooit te wachten op mensen tot dat ze klaar zijn ofzo. Erg fijne service!

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noëlle R.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GreenParking Schiphol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
The Valet Guys logo
The Valet Guys
11 beoordelingen
5,6
P1 logo
P1
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GreenParking Schiphol een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GreenParking Schiphol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GreenParking Schiphol actief?

GreenParking Schiphol is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GreenParking Schiphol reviews? Dan kun je naar de website van GreenParking Schiphol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie