TravelDiaries logo

TravelDiaries reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TravelDiaries reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1978
TravelDiaries logo
Website
traveldiariesapp.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TravelDiaries

Al eeuwenlang maken mensen een verslag van hun reizen. Tegenwoordig gaat dit vaak niet meer met pen en papier, maar via een digitaal reisdagboek. TravelDiaries combineert de mogelijkheid om via een app nieuwe verhalen en foto's aan het reisdagboek toe te voegen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van TravelDiaries? Hier lees je ervaringen van andere gebruikers waardoor je snel een goed beeld krijgt over de mogelijkheden van TravalDiaries. Misschien staan jouw reisverhalen binnenkort ook online.

Over TravelDiaries

TravelDiaries is ruim twee jaar geleden gestart door de Veere Witte. Als reisjournalist met wereldwijde ervaring zocht ze een moderne manier om haar verhalen te kunnen schrijven en te delen in blogvorm. Hiervoor ontwikkelde ze met haar team een app die gebruikers geheel gratis kunnen downloaden en gebruiken. Daarnaast maken ze gebruik van een groep geselecteerde bloggers die hun verhalen tweetalig op de website publiceren. Hier lees je over de reizen van anderen en krijg je inspiratie om zelf een reis te maken. Alle reisverhalen kunnen in boekvorm worden afgedrukt. Op deze manier krijgt TravelDiaries inkomsten om de app te blijven ontwikkelen.

Waarom kiezen voor TravelDiaries

TravelDiaries werkt via een app waar gebruikers kunnen inloggen in een persoonlijke omgeving. Hierdoor zijn de reisverhalen online altijd via verschillende apparaten te benaderen. Schakel afhankelijk van de situatie over van een laptop naar een tablet of smartphone zonder dat je grote programma's moet downloaden of opslaan. Alle verhalen worden opgeslagen in de cloud waardoor je verhalen altijd veilig zijn opgeslagen. TravelDiaries geeft de schrijvers veel vrijheid. Omdat de lay-out lijkt op een echt boek en de gebruikers kunnen kiezen uit verschillende lay-outs en stijlen krijgt ieder reisdagboek een persoonlijk karakter. Behalve tekst en foto's is het mogelijk om een kaart met de reisroute toe te voegen. Kies ervoor om de inhoud privé te houden, te delen met een bepaalde groep mensen, online te publiceren of in boekvorm te bestellen. Door gebruik te maken van witte vlakken kan je thuis eenvoudig souvenirs aan het boek toevoegen.

Is TravelDiaries betrouwbaar?

Omdat TravelDiaries gebruik maakt van de cloud, is alle informatie veilig opgeslagen en altijd te bereiken. Omdat de app is opgezet door ervaren reizigers weten ze precies waar de gebruiker behoefte aan heeft. Als vrij nieuw bedrijf zijn ze nog niet in het bezit van awards, maar wel over mooie artikelen in bijvoorbeeld de Volkskrant en National Geographic.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, klachten of problemen met de app kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van TravelDiaries. Dit kan via een contactformulier op de website. Als modern bedrijf is TravelDiaries actief op Facebook, Twitter en Instagram. Hier is het mogelijk om vragen te stellen aan het bedrijf, maar ook aan andere bezoekers van deze sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een reiziger en heb je voor jouw verhalen gebruik gemaakt van TravelDiaries, dan nodigen we je uit om hier je ervaringen met de app te delen. Zijn je reisverhalen in boekvorm thuis afgeleverd, laat dan weten hoe het resultaat is bevallen. Help andere reizigers met jouw review waardoor ze met TravelDiaries in aanraking komen en mogelijk voor deze app kiezen om hun eigen verhalen te publiceren.

Reviews over TravelDiaries

Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Easyatent logo
Easyatent
1 beoordeling
10
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over TravelDiaries

Het bedrijf TravelDiaries is geverifieerd door ons. De webshop traveldiariesapp.com is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. TravelDiaries is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TravelDiaries maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TravelDiaries is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van traveldiariesapp.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TravelDiaries.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SUPER!

Ik had al eens eerder een dagboek gemaakt via traveldiaries waar ik erg tevreden over was. Dus ook dit maal weer online een dagboek gemaakt van mijn huidige reis. Alleen bij de bestelling ging het mis, ik kon niet naar de betaalmodule. Vraag gesteld via e-mail en binnen de kortste keren antwoord terug. Na wat heen en weer mailen tot een prima oplossing gekomen. Dus niet alleen de dagboeken zijn super van kwaliteit maar ook de service is uitmuntend. Ik zal iedereen aanraden via traveldiaries een mooie herinnering van zijn of haar reis te maken.

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Monique V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtig boek

We hebben recent via TravelDiaries ons eigen reis boek gemaakt. De kwaliteit van het boek is prima en de website was gemakkelijk om mee te werken. We hadden snel het boek in elkaar zitten. Het is ook super snel geleverd. Heel erg bedankt!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TravelDiaries


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Easyatent logo
Easyatent
1 beoordeling
10
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TravelDiaries een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over TravelDiaries. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TravelDiaries actief?

TravelDiaries is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TravelDiaries reviews? Dan kun je naar de website van TravelDiaries gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie