P1 logo

P1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
P1 reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2596
P1 logo
Website
P1.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen P1

Ben jij benieuwd welke beoordelingen P1 krijgt van andere mensen? Wij hebben alle reviews over P1 hier verzameld voor je. In de reviews kun je lezen wat de ervaringen zijn met het parkeren op een P1 parkeerplaats. Lees de reviews rustig door, zodat je daarna kunt beslissen of je je auto binnenkort ook daar wilt parkeren.

Over P1

P1 is een parkeerdienstverlening die door het hele land parkeervoorzieningen heeft. Zo zit het op meer dan 80 verschillende locaties. P1 vindt deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid heel belangrijk en investeert daar als bedrijf zijnde dan ook in. Ze realiseren gebruiksvriendelijke parkeervoorzieningen én optimaliseren de parkeerbezetting. Zo wordt er gekeken naar de redenen van mensen om ergens te parkeren en op basis daarvan wordt een parkeerplaats geoptimaliseerd. Naast parkeerdienstverlening biedt P1 ook verschillende soorten dienstverlening aan gemeenten aan. Voorbeelden hiervan zijn handhaving, management, onderhoud en digitale bezoekersregeling.

Waarom kiezen voor P1

Dankzij P1 kun je niet alleen in parkeergarages en op parkeerterreinen parkeren, maar ook op straat. Deze diversiteit zorgt ervoor dat het bedrijf P1 het enige parkeerbedrijf is dat beide opties heeft. Of je nou wilt parkeren in bijvoorbeeld Alkmaar, Eindhoven, Katwijk of Zoetermeer, P1 heeft op heel veel locaties een parkeergelegenheid. Grote kans dat je het bedrijf al weleens tegen bent gekomen toen je op zoek was naar een parkeerplek. Wanneer je zeker wilt zijn van een parkeerplek, kun je bij P1 een parkeerplaats van tevoren boeken. Kies de juiste parkeerplaats, selecteer de datum en vul je gegevens in. Naast eenmalig ergens parkeren, kun je ook een abonnement kiezen, zowel voor particulieren als zakelijk. Op die manier parkeer je voortaan onbezorgd in de gewenste parkeergarage. Daarnaast biedt P1 ook dienstverlening aan voor gemeenten.

Is P1 betrouwbaar?

P1 is een groot parkeerbedrijf dat gevestigd is in het hele land. Daarnaast bestaat het al decennia lang, namelijk al sinds 1981. Het heeft daardoor op het gebied van parkeervoorzieningen heel veel kennis en ervaring opgebouwd. In Den Haag is het hoofdkantoor gevestigd. Het bedrijf is te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Klantenservice en klachten

Mocht je een vraag of klacht hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Neem telefonisch contact met ze op of stuur een mailtje. Je kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier. Hierbij moet je eerst aangeven of je een vraag, suggestie, opmerking, et cetera hebt. Daarna moet je enkele contactgegevens invullen en heb je ruimte om je vraag te stellen. Nadat je het formulier ingevuld hebt, streeft P1 ernaar om zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen. Op de website vind je ook veelgestelde vragen over het boeken en over de abonnementen. Neem daar zeker eens een kijkje mocht je daar een vraag over hebben.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij je auto in het verleden weleens geparkeerd hebt op een parkeerplaats van P1, willen wij je van harte uitnodigen om hier een review over te schrijven. Lang of kort, negatief of positief, het is altijd goed, als je je eerlijke mening maar geeft. Mensen, die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van een P1 parkeerplaats, kun lezen wat jouw ervaring is met het bedrijf en op basis daarvan beslissen of ze wel of niet hun auto bij P1 willen parkeren.

Reviews over P1
Gerelateerde bedrijven
iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
4 beoordelingen
9
GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
The Valet Guys logo
The Valet Guys
10 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over P1

P1 is geverifieerd door ons expert team. De webshop P1 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is P1 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via P1. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

P1 is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van P1.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van P1.

Geplaatst op: 05-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbereikbaar, onmogelijk op te zeggen.

Één jaar lang heel fijn maar duur abonnement gehad bij P1 parkeren. Ik probeer al een aantal weken mijn abonnement op te zeggen maar ik blijf maar facturen binnenkrijgen terwijl ik al mijn abonnement heb opgezegd (schriftelijk en via de mail). Telefonisch kunnen ze je niet helpen. Alleen bij het afnemen van een abonnement.

Waardeloos bedrijf.

Geplaatst op: 12-11-2022
Laatst bewerkt op: 12-11-2022
Geschreven door: Oscar

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Goede service. Kaartjes op tijd geleverd en mijn zoon en ik hebben genoten van de wedstrijd. Super tevreden!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno P.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over P1
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
4 beoordelingen
9
GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
The Valet Guys logo
The Valet Guys
10 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is P1 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over P1. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is P1 actief?

P1 is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de P1 reviews? Dan kun je naar de website van P1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie