The Valet Guys logo

The Valet Guys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
The Valet Guys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
The Valet Guys logo
Website
thevaletguys.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen The Valet Guys

Ga je binnenkort op reis en wil je je auto veilig achterlaten bij Schiphol? Dan heb je waarschijnlijk The Valet Guys ontdekt. Dankzij dit bedrijf kun je zonder zorgen op reis vertrekken. Althans, dat beweren zij, maar is dat ook echt waar?! Wij hebben het voor je uitgezocht. Op deze pagina vind je vele beoordelingen van The Valet Guys. Lees snel wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om je auto bij The Valet Guys achter te laten.

Over The Valet Guys

Na 12 jaar ervaring opdoen bij AutoMotel en AutoHotel te Rijsenhout besloot Fabian Boel in 2005 om zijn eigen valetservice op te richten. Met The Valet Guys krijg je als klant de nodige persoonlijke aandacht en word je niet als een nummertje behandeld. En goede band en persoonlijk contact met de klanten is namelijk het belangrijkste voor Fabian. De flexibele en vriendelijke chauffeurs behandelen de klant als een koning. Vaste klanten genieten gegarandeerd van een lage prijs en een vaste plaats. The Valet Guys biedt een valetservice zowel voor particuliere als zakelijke reizigers.

Waarom kiezen voor The Valet Guys?

Dankzij de valetservice van The Valet Guys vertrek je zorgeloos op reis. Je rijdt je auto rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol Airport. Een half uurtje voor je aankomst geef je je exacte aankomsttijd door aan The Valet Guys. Aan de ingang van de vertrekhal word je opgewacht door een chauffeur van The Valet Guys die je auto naar de parking rijdt. Bij terugkomst geef je The Valet Guys een belletje bij aankomst en vind je je auto terug op de plek waar je hem hebt achtergelaten. Je valetservice reserveren, doe je via de website van The Valet Guys. Parkeer je liever zelf je auto? Dat kan! De medewerker van de parking wijst je een plekje op de parking in Aalsmeer aan en je neemt de sleutel mee op reis. Met de gratis shuttle service sta je in no time op Schiphol. Als je terugkomt, neem je contact op met The Valet Guys en komt de shuttle service je terug ophalen. Terwijl jij op reis bent, kun je je auto laten wassen door The Valet Guys. Je kunt kiezen uit een uitgebreid waspakket, waarbij je auto zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant uitgebreid wordt gewassen en gestofzuigd, en een toppakket, waarbij je auto niet alleen gewassen wordt maar ook machinaal gepolijst wordt.

Is The Valet Guys betrouwbaar?

Voor je je auto achterlaat bij The Valet Guys wil je natuurlijk graag weten of dit bedrijf betrouwbaar is. Een rondje langs de gekende reviewplatformen, zoals het onze, leert ons dat de ervaringen met The Valet Guys over het algemeen heel positief zijn. Vooral het gemak van de service en de vriendelijke chauffeurs worden geprezen in de reviews van The Valet Guys. We kunnen dus zeker concluderen dat The Valet Guys betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je reservering of wil je een klacht rapporteren? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met de klantenservice.

Wil jij The Valet Guys ook beoordelen?

Heb jij onlangs je auto achtergelaten bij The Valet Guys en was je tevreden over de service? Of was je auto bij terugkomst niet in orde? Laat het ons weten. Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met The Valet Guys, zowel de negatieve als de positieve. Schrijf hiernaast jouw review over The Valet Guys en help andere reizigers om de juiste beslissing te nemen.

Reviews over The Valet Guys

Gerelateerde bedrijven

Corendon logo
Corendon
15 beoordelingen
6,7
Budget Shuttle logo
Budget Shuttle
2 beoordelingen
9
GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over thevaletguys.nl

The Valet Guys is geverifieerd door ons expert team. De webshop The Valet Guys bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is The Valet Guys lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via The Valet Guys. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van thevaletguys.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van thevaletguys.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van The Valet Guys.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne service

Ik heb via de site heel gemakkelijk kunnen reserveren om mijn auto te parkeren en dat is erg makkelijk gegaan. Toen de chouffeur een paar minuutjes later was lied hij dit keurig netjes weten.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Dominique H.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Valet Guys


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corendon logo
Corendon
15 beoordelingen
6,7
Budget Shuttle logo
Budget Shuttle
2 beoordelingen
9
GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Valet Guys een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over The Valet Guys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Valet Guys actief?

The Valet Guys is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Valet Guys reviews? Dan kun je naar de website van The Valet Guys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie