The Valet Guys logo

The Valet Guys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
The Valet Guys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1964
The Valet Guys logo
Website
thevaletguys.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen The Valet Guys

Ga je binnenkort op reis en wil je je auto veilig achterlaten bij Schiphol? Dan heb je waarschijnlijk The Valet Guys ontdekt. Dankzij dit bedrijf kun je zonder zorgen op reis vertrekken. Althans, dat beweren zij, maar is dat ook echt waar?! Wij hebben het voor je uitgezocht. Op deze pagina vind je vele beoordelingen van The Valet Guys. Lees snel wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om je auto bij The Valet Guys achter te laten.

Over The Valet Guys

Na 12 jaar ervaring opdoen bij AutoMotel en AutoHotel te Rijsenhout besloot Fabian Boel in 2005 om zijn eigen valetservice op te richten. Met The Valet Guys krijg je als klant de nodige persoonlijke aandacht en word je niet als een nummertje behandeld. En goede band en persoonlijk contact met de klanten is namelijk het belangrijkste voor Fabian. De flexibele en vriendelijke chauffeurs behandelen de klant als een koning. Vaste klanten genieten gegarandeerd van een lage prijs en een vaste plaats. The Valet Guys biedt een valetservice zowel voor particuliere als zakelijke reizigers.

Waarom kiezen voor The Valet Guys?

Dankzij de valetservice van The Valet Guys vertrek je zorgeloos op reis. Je rijdt je auto rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol Airport. Een half uurtje voor je aankomst geef je je exacte aankomsttijd door aan The Valet Guys. Aan de ingang van de vertrekhal word je opgewacht door een chauffeur van The Valet Guys die je auto naar de parking rijdt. Bij terugkomst geef je The Valet Guys een belletje bij aankomst en vind je je auto terug op de plek waar je hem hebt achtergelaten. Je valetservice reserveren, doe je via de website van The Valet Guys. Parkeer je liever zelf je auto? Dat kan! De medewerker van de parking wijst je een plekje op de parking in Aalsmeer aan en je neemt de sleutel mee op reis. Met de gratis shuttle service sta je in no time op Schiphol. Als je terugkomt, neem je contact op met The Valet Guys en komt de shuttle service je terug ophalen. Terwijl jij op reis bent, kun je je auto laten wassen door The Valet Guys. Je kunt kiezen uit een uitgebreid waspakket, waarbij je auto zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant uitgebreid wordt gewassen en gestofzuigd, en een toppakket, waarbij je auto niet alleen gewassen wordt maar ook machinaal gepolijst wordt.

Is The Valet Guys betrouwbaar?

Voor je je auto achterlaat bij The Valet Guys wil je natuurlijk graag weten of dit bedrijf betrouwbaar is. Een rondje langs de gekende reviewplatformen, zoals het onze, leert ons dat de ervaringen met The Valet Guys over het algemeen heel positief zijn. Vooral het gemak van de service en de vriendelijke chauffeurs worden geprezen in de reviews van The Valet Guys. We kunnen dus zeker concluderen dat The Valet Guys betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je reservering of wil je een klacht rapporteren? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met de klantenservice.

Wil jij The Valet Guys ook beoordelen?

Heb jij onlangs je auto achtergelaten bij The Valet Guys en was je tevreden over de service? Of was je auto bij terugkomst niet in orde? Laat het ons weten. Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met The Valet Guys, zowel de negatieve als de positieve. Schrijf hiernaast jouw review over The Valet Guys en help andere reizigers om de juiste beslissing te nemen.

Reviews over The Valet Guys

Gerelateerde bedrijven

GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

4,7
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over The Valet Guys

The Valet Guys is geverifieerd door ons expert team. De webshop The Valet Guys bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is The Valet Guys lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via The Valet Guys. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van thevaletguys.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van thevaletguys.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van The Valet Guys.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet doen!!!!

Wat een slechte service
Ze laten je wachten
Lachen je uit
Klantenservice zitten kleuters
En vervolgens hoor je niets meer

0 sterren!!!!!

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!!

Slechte communicatie
Slechte klantenservice
Nooit meer!!

En als het ze lastig word
Hoor je niets meer!!!

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service!

10 augustus 2021 hebben wij de auto bij the Valet Guys ingeleverd omdat wij toen 16 dagen op vakantie zijn gegaan. 25 augustus hebben wij rond 13.30 uur de auto weer in ontvangst genomen.

Tijdens het in ontvangst nemen van de auto werd er direct door de medewerker meermaals excuses gemaakt, omdat de auto vies was. Hij gaf aan de viezigheid (was volgens hem) eraf gespoten te hebben enkel lukte het hem niet dit eraf te krijgen. Hij gaf aan dat we, wanneer we de volgende keer weer gebruik maken van jullie diensten we wel een korting zouden krijgen. Achteraf natuurlijk een vreemde compensatie, aangezien wij nu direct kosten en tijd hebben moeten maken om de auto schoon te maken terwijl we juist van jullie dienst gebruik hebben gemaakt om te worden ontzorgd.

In de eerste instantie, leek het, precies zoals je collega zei op modder spetters/ vlekken. En na een vliegreis van 10 uur is het niet bij me op gekomen om te vragen wat voor modder spetter/vlekken het zijn, hoe lang het er al op zit etc. Echter omdat je collega zei het er zelf niet af te hebben gekregen, zijn we direct bij thuiskomt naar de dichtstbijzijnde ANAC gereden om de auto met het uitgebreidste pakket die ze hebben te laten wassen. Hiermee moest het (dachten we) het er makkelijk af gaan.

Helaas, wat blijkt nu, de auto waar de modder spetters/ vlekken hebben gezeten is niet schoon geworden. Ja de modder spetter/ vlekken zijn weg. Echter zijn er nu in plaats van de modder spetters/ vlekken een soort vet vlekken in de auto lak getrokken die we zelfs wanneer we de auto met de hand poetsen er niet af krijgen. Dit was namelijk het advies van medewerker Deon waar we de klacht hebben neergelegd. Hij vond het spijtig, had er nog nooit van gehoord, en zijn advies was probeer het met de hand eraf te poetsen.

Na meerdere malen contact te hebben gehad waarbij meerdere malen werd gezegd dat we gebeld zouden worden door Richard, zijn we nooit meer gebeld.

Ik vind het nog steeds een zeer kwalijke zaak en adviseer dan ook iedereen goed na te denken om gebruik te maken van deze service! Want ondanks dat ze aangeven een service te verlenen, is de service in deze ver te zoeken!

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Will not use again.

My experience with The Valet Guys was very poor. Upon returning at the airport, despite the fact they ask for your return flight information, they do not plan to actually be there for you when you return. Instead, they expect you to call them again.

In my case, it took them almost an hour to return my car to me. In the meantime, I did not get any proactive updates (had to call them twice myself), and when i reached out to Customer Service all they said is that (1) I don't realize how busy they are and (2) they've been operating like this for 20 years and it works for them. The nerve.... Then why the heck do they need to know my return flight information?

I will not be using The Valet Guys again. Instead, I will just park my car. Cheaper and certainly a lot faster than this outfit.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne service

Ik heb via de site heel gemakkelijk kunnen reserveren om mijn auto te parkeren en dat is erg makkelijk gegaan. Toen de chouffeur een paar minuutjes later was lied hij dit keurig netjes weten.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique H.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Valet Guys


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Valet Guys een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over The Valet Guys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Valet Guys actief?

The Valet Guys is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Valet Guys reviews? Dan kun je naar de website van The Valet Guys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie