Nationale-Nederlanden logo

Nationale-Nederlanden reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nationale-Nederlanden reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4060
Nationale-Nederlanden logo
Website
nn.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die uiteenlopende producten aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar een verzekering, hypotheek of wilt sparen, bij Nationale-Nederlanden vind je een product dat bij je past. De bank heeft in Nederland meer dan 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Nationale-Nederlanden voordat je besluit om één van de financiële diensten af te nemen? Wij hebben de reviews van Nationale-Nederlanden voor je verzameld en op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere klanten zijn en neem een doordachte beslissing om in zee te gaan met Nationale-Nederlanden.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden helpt al meer dan 175 jaar mensen om te doen wat ze echt belangrijk vinden. Het Nederlandse bedrijf maakt deel uit van NN Group. Deze internationale financiële dienstverlener is actief in 19 landen en genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN). Alles wat Nationale-Nederlanden doet baseren ze op drie kernwaarden: care, clear, commit. De organisatie is maatschappelijk betrokken en doet verantwoord zaken om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Waarom kiezen voor Nationale-Nederlanden

De financiële dienstverlener heeft een groot aantal diensten en producten, waardoor je op één plek al jouw financiën en verzekeringen kunt regelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de gratis OversluitCheck om in een paar stappen te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voordelig is. Krijg inzicht in je financiën met behulp van een medewerker van Nationale-Nederlanden, ga beleggen met de hulp van een beleggingsexpert die je het werk uit handen neemt en belegt op een manier die precies bij je past of kom meer te weten over de combinatiepolis en welke invloed deze heeft op jouw keuzevrijheid.

Is Nationale-Nederlanden betrouwbaar?

Nationale-Nederlanden maakt deel uit van de beursgenoteerde NN Group. Dit moederbedrijf is actief in tientallen landen wereldwijd en is dus een grote speler in de wereld van de financiële dienstverlening. Met bijna 2 eeuwen aan ervaring kun je vertrouwen op de deskundigheid van Nationale-Nederlanden. Wil jij eerst weten wat anderen te zeggen hebben over dit bedrijf voordat je besluit om hier klant te worden? Lees dan direct de beoordelingen over Nationale-Nederlanden die we op deze pagina voor je op een rij gezet hebben. Volg de financiële dienstverlener ook op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat jij geen enkel nieuwtje misloopt.

Klantenservice en klachten

Er zijn zeer veel manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Nationale-Nederlanden. Kijk eerst of je wellicht het antwoord op jouw vraag al kunt vinden in de online kennisbank. Met de chatfunctie kun je direct in contact komen met een medewerker als je het antwoord niet kunt vinden. Ook is het mogelijk om te bellen, een e-mail te sturen, contact op te nemen via social media of een brief te versturen of een bezoek te brengen aan het kantoor van de financiële dienstverlener.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant van Nationale-Nederlanden en wil je anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Laat dan jouw review over Nationale-Nederlanden achter op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld welke dienst jij afneemt, wat je vindt van de online omgeving waarin je jouw eigen gegevens kunt beheren en of de klantenservice van Nationale-Nederlanden goed bereikbaar is en je voorziet van een passend advies. Alvast bedankt voor het delen van jouw beoordeling over Nationale-Nederlanden.

Reviews over Nationale-Nederlanden
Gerelateerde bedrijven
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Nationale-Nederlanden

Het bedrijf Nationale-Nederlanden is geverifieerd door ons. De webshop nn.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Nationale-Nederlanden is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nationale-Nederlanden maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nn.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van nn.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nationale-Nederlanden.

Geplaatst op: 27-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mafia als er iets gebeurt. Rechtzaak na 4 jaar gewonnen tegen eigen verzekering NN

We hadden omnium verzekering voor gloednieuwe boot. Hadden duurste en beste keuze gemaakt om goed verzekerd te zijn. Niet dus!! Na een ongeval door onverlichte voorligger een rechtzaak die 4 jaar duurde tegen onze eigen verzekering NN gewonnen. Wat een mafia praktijken.
Neem zeker NOOIT een verzekering bij NN

Geplaatst op: 18-12-2022
Laatst bewerkt op: 18-12-2022
Geschreven door: Heidi G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hulde aan Sjaak Ambags!

Wij hebben een bootverzekering bij NN via een tussenpersoon. In augustus schade geconstateerd die door de boot van onze buren in de haven is veroorzaakt.
De buurman geeft niet thuis, tevens wij hebben onze verzekering ingeschakeld. Na heel veel gedoe en zelfs dreigmails van onze tussenpersoon waren wij het helemaal zat. Ik heb vanochtend rechtstreeks naar NN gebeld of zij het wel eens waren met dreigmails naar onze dealer en de fabrikant. Daar wist NN nets vanaf, dat kwam uit het kokertje van de tussenpersoon. Na overleg met Sjaak Ambags, die goed naar mijn argumenten luisterde, heeft hij overlegd met zijn senior manager. Uiteindelijk kwam het verlossende antwoord, we krijgen de gehele schade vergoed, inclusief het eigen risico omdat wij daar niet voor hoefden op te draaien!!!! Wat een opluchting en wat ben ik blij dat ik rechstreeks met NN gebeld heb. Hulde aan Sjaak die de tijd nam om naar mij te luisteren, en daar naar gehandeld heeft. We hebben een heel eerlijk en open gesprek gehad waarbij beide zijden belicht werden en ik het gevoel had dat we ertoe deden in het proces van de schadeafhandeling. De tussenpersoon gaat eruit, maar NN raad ik aan.

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: Saskia W.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedroefend

Jarenlang hebben mijn ex vrouw en ik gepaard bij NN. Na onze scheiding hebben we besloten het gespaarde bedrag te splitten en uit te laten betalen op ieders rekening. Alle benodigde formulieren zijn in het weekend van 01 april jongstleden digitaal aangeleverd, bevestiging van ontvangst heb ik gekregen.
Vrijdag 08 april jongstleden heb ik telefonisch contact gezocht met NN daar bedrag nog niet op rekening gestort bleek. Medewerker liet mij weten dat NN minimaal twee weken nodig heeft om bescheiden te controleren en vervolgens tot overmaking van geld over te gaan.
Ik vind dat tenenkrommend slecht.
Medewerker gooide met holle terminologie als "frontoffice" en "backoffice", daar waar de stagnatie zou zitten.
Gebakken lucht, gezwam in de ruimte.
Betaal gewoon uit aan degene van wie het geld is en laat ex spaarders daar niet nodeloos en onterecht op wachten.

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: René A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst met een woekerpolis nu duurt het zo lang voor mijn pensioen plan op de spaarrekening staat zo dat de aandelen zaken met een woord nooit weer nn .

Zeer slechte ervaringen zal nooit weer met nn in zee gaan het duurt allemaal zo lang voor je duidelijkheid hebt over je spaargeld dus raad ik iedereen aan ga niet in zee met nn

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tjipke V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Nationale-Nederlanden
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nationale-Nederlanden een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Nationale-Nederlanden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nationale-Nederlanden actief?

Nationale-Nederlanden is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bootverzekeraars , geld lenen , hypotheken , sparen , autoverzekeraars en woonverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nationale-Nederlanden reviews? Dan kun je naar de website van Nationale-Nederlanden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie