Hypotheek-rentetarieven logo

Hypotheek-rentetarieven reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hypotheek-rentetarieven reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2804
Hypotheek-rentetarieven logo
Website
hypotheek-rentetarieven.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hypotheek-rentetarieven

Iedereen die een woning wil kopen gaat op zoek naar de goedkoopste hypotheek. Een platform dat je daarbij kan helpen is Hypotheek-rentetarieven. Om je aan te geven wat dit platform voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten tegen het licht gehouden en bondig voor je samengevat. Het is vervolgens aan jou om eventueel ook te kiezen voor Hypotheek-rentetarieven.

Over Hypotheek-rentetarieven

Op het platform Hypotheek-rentetarieven vind je alle actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. Je vindt op het platform gemakkelijk de goedkoopste hypotheek met de laagste rente. Bovendien kun je via Hypotheek-rentetarieven onafhankelijk advies aanvragen. De specialist biedt echter meer, want je leest er ook alles over de beschikbare hypotheekvormen en krijgt praktische bespaartips. Op het platform worden in feite alle antwoorden op hypotheek- en rentevragen gegeven.

Waarom kiezen voor Hypotheek-rentetarieven

Omdat je op dit platform gegarandeerd de laagste hypotheekgarantie vindt. Je kunt door het platform te raadplegen al binnen 24 uur je hypotheekrente geregeld hebben. Bovendien werkt Hypotheek-rentetarieven volledig onafhankelijk en worden alle Nederlandse banken in de vergelijken meegenomen. Via Hypotheek-rentetarieven worden consumenten voortdurend op de hoogte gehouden van actuele hypotheekrente en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hypotheken. Je kiest eveneens voor deze specialist omdat je via het platform snel onafhankelijk advies aan kunt vragen.

Is Hypotheek-rentetarieven betrouwbaar?

Ja, daar bestaat bij de bestaande klanten geen enkele twijfel over. De beoordelingen zijn zeer positief en Hypotheek-rentetarieven wordt als zeer betrouwbaar omschreven. De volledige onafhankelijkheid wordt als een voorbeeld van de betrouwbaarheid genoemd net zoals alle banken meegenomen worden in de vergelijken. Je kunt er bovendien vanuit gaan dat de laagste hypotheekrente in het overzicht van Hypotheek-rentetarieven, daadwerkelijk de laagste hypotheekrente op dat moment is. De betrouwbaarheid blijkt ook uit het feit dat er geen vergoeding van geldverstrekkers betaald worden om de rentes op het platform te laten zien. Het platform is een initiatief van NBG, dat ingeschreven staat in het Wft-register van de AFM. Ook de andere platformen van deze specialist, zoals FX.nl, staan als zeer betrouwbaar benoemd.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan er best eens een keer iets fout gaan. Dat je de drang voelt een klacht in te dienen. Dit kan op verschillende manieren. Omdat je het adres van Hypotheek-rentetarieven op de website vindt, kun je een schriftelijke klacht bij deze specialist indienen. Verder is er op de website een contactformulier beschikbaar waarmee je een klacht neer kunt leggen. Je zou ook via de social media kanalen LinkedIn, Facebook en Twitter contact zoeken met Hypotheek-rentetarieven.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als het om een hypotheek en om de rentestanden gaat, wil je altijd de beste beslissingen nemen. Daarom zijn beoordelingen van andere mensen zo belangrijk, want die kunnen je op het juiste spoor zetten en helpen bij het nemen van de meest verstandige beslissing. Beoordelingen zijn net als Hypotheek-rentetarieven onafhankelijk en bieden vooral praktische informatie. Daarom verzoeken wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen echt mee en behoedt ze voor het maken van de verkeerde keuzes.

Reviews over Hypotheek-rentetarieven

Gerelateerde bedrijven

Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Frits logo
Frits
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Hypotheek-rentetarieven

Hypotheek-rentetarieven is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hypotheek-rentetarieven bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hypotheek-rentetarieven lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hypotheek-rentetarieven. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van hypotheek-rentetarieven.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van hypotheek-rentetarieven.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hypotheek-rentetarieven.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte ervaring diverse malen geprobeerd contact te zoeken met dit bedrijf i.v.m advies met betrekking tot hypotheek en overwaarde .

Diverse malen contact gezocht , er wordt kort af en agressief gereageerd aan de telefoon . Zeggen je gegevens er bij te zoeken en kunnen deze ooit vinden .
Vervolgens krijg je te horen we gaan u terug bellen ... en hoort nooit meer wat van ze .

Jammer dat ze zo met klanten om gaan .

Geplaatst op: 07-07-2022
Laatst bewerkt op: 07-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Boven verwachtingen

Ik heb goed advies gekregen van Niels en het gesprek is goed verlopen. Hij heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden in de huidige hypotheken. Het resultaat was echt boven verwachtingen. Ik heb al aan meerdere personen dit bedrijf aangeraden!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emre V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hypotheek-rentetarieven


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Frits logo
Frits
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hypotheek-rentetarieven een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Hypotheek-rentetarieven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hypotheek-rentetarieven actief?

Hypotheek-rentetarieven is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hypotheken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hypotheek-rentetarieven reviews? Dan kun je naar de website van Hypotheek-rentetarieven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie