Coinbase logo

Coinbase reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Coinbase reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2688
Coinbase logo
Website
coinbase.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Coinbase

Wil je starten met cryptocurrency, maar weet je niet goed hoe en waar je moet starten? Maak dan gebruik van het platform Coinbase voor meer hulp, informatie en een veilige manier van aankopen. Wil je ook starten, maar niet voordat je meer weet over Coinbase? Lees dan gauw verder. Je vindt hier meer informatie over dit platform en kunt de ervaringen van klanten van Coinbase hier lezen in reviews. Zij kunnen hun persoonlijke ervaringen delen en aanbevelingen doen.

Over Coinbase

Bitcoin, Ethereum en nog veel meer andere soorten cryptocurrency kun je aanschaffen bij Coinbase. Coinbase is een bekende broker dat gevestigd is in Amerika, in San-Francisco welteverstaan. Coinbase werd in 2012 opgericht om het voor particulieren eenvoudiger te maken om te investeren in Bitcoins. Vandaag de dag kun je vrijwel alle populaire cryptocurrency hier vinden en kun je eenvoudig aankopen, verkopen en meer.

Gebruikers van Coinbase kunnen gratis een account aanmaken voor dit platform. Er worden pas kosten in rekening gebracht, wanneer er aankopen en verkopen worden gedaan. Coinbase is internationaal en ook vanuit Europa kun je dus gebruik maken van Coinbase voor jouw crypot investeringen.

Waarom kiezen voor Coinbase

Vandaag de dag springen de platforms om crypto investeringen te doen de grond uit. De een nog voordeliger dan de ander, maar allemaal nieuw en vaak zonder enige ervaring. Bij Coinbase ben je verzekerd van een ervaren partner. Niet alleen maken hier ontzettend veel mensen gebruik van, ook heeft Coinbase is deze jaren van ervaring hun platform extra goed weten te beveiligen. Zo kun je altijd zonder zorgen veilig beleggen en verkopen.

De kosten van Coinbase zijn voor veel mensen toch een reden om verder te kijken, maar dit is nergens voor nodig. De kosten bij Coinbase zijn nauwelijks hoger dan bij de concurrenten. Daarnaast betaal je voor de beste en meest veilige service. Dit is zeker wel een bedrag waard.

Coinbase heeft een eigen app. Deze is gratis te downloaden in de Appstore of de Google Playstore. Met de app kun je dus altijd op de hoogte blijven van de cryptocurrency en de huidige waardes. Op deze manier kun je ook altijd extra snel aan- en verkopen. Het maakt niet uit waar je bent. Je kunt zelfs wanneer je onderweg bent in de trein nog nieuwe aankopen doen. Vergeet niet om de meldingen van de app aan te zetten. Je krijgt dan een melding wanneer er een actie is, of wanneer er nieuwe updates zijn. Zo blijf je altijd op de hoogte van de koersen en meer.

Is Coinbase betrouwbaar?

Wanneer je vandaag de dag wilt investeren in crypto, is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar veilige manieren van aankopen. Helaas zijn er vandaag de dag veel malafide of onveilige apps en platforms die claimen te dealen in crypto. Vermijd deze en kies voor een betrouwbare partner. Coinbase is niet alleen al een van de eerste platforms, ook werkt het samen met veel “high profile brokers”. Dit zijn experts op het gebied van crypto.

Coinbase is ook gevestigd in een van de meest gereguleerde gebieden van Amerika, namelijk San-Francisco. Dit is een stuk veiliger dan een broker met een onbekende of inheemse locatie. Daarnaast gaat Coinbase ook altijd grondig te werk. Wanneer zij iets opvallends zien of verdachte activiteiten waarnemen op hun platform, kunnen zij accounts tijdelijk bevriezen.

Ook kun je bij Coinbase met betrouwbare betaalmethodes betalen. Je hoeft niet gebruik te maken van onbekende creditcards of onbetrouwbare online betaalmiddelen die je weleens voorbij ziet komen bij onbetrouwbare brokers. Je kunt gewoon betalen met creditcard, veilig per bank of je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Paypal. Je kunt deze gegevens opslaan in jouw account bij Coinbase en zo altijd in één keer betalen of uitbetaald vragen.

Klantenservice en klachten

Heb je problemen tijdens het aankopen of lukt het niet om jouw betaalmethode naar voorkeur te koppelen aan jouw account? Voor zowel praktische vragen, als vragen over de koersen kun je terecht bij de klantenservice van Coinbase. Hier werkt een internationaal team om alle vragen zo professioneel en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Bel, mail of chat om antwoord te krijgen op al jouw dringende vragen.

Coinbase is niet verantwoordelijk voor verlies op de crypto beurs, wel je kun je klachten of opmerkingen over Coinbase direct bij hun melden. Dit kan via een officieel klachtenformulier die je online kunt invullen, of simpelweg door de klantenservice te contacteren met jouw klacht of punt van kritiek.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de cryptomarkt en maak je gebruik van Coinbase? Vertel dan wat jouw ervaring is met deze dit platform. Waarom heb je gekozen voor Coinbase en zou je Coinbase aanraden aan anderen? Je kunt iets vertellen over het gemak en of je het ook nieuwelingen in de crypto zou aanbevelen en waarom wel of niet. Jouw ervaringen kunnen niet alleen verhelderen zijn, ook geven ze unieke informatie over Coinbase die nieuwe klanten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor Coinbase. Laat daarom een persoonlijke beoordeling achter en schrijf een review over Coinbase.

Reviews over Coinbase
Gerelateerde bedrijven
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10
Wirex logo
Wirex
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Coinbase

Het bedrijf Coinbase is geverifieerd door ons. De webshop coinbase.com is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Coinbase is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Coinbase maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Coinbase is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van coinbase.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eenvoudig investeren in de cryptowereld

Ik heb onlangs een account aangemaakt op Coinbase om toch maar eens te beleggen in wat crypto currencies. Het aanmelden en kopen van de coins ging er makkelijk, en met behulp van de Coinbase Wallet app staan je coins altijd veilig opengeslagen. Erg fijn platform!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mika B.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed platform

Ik gebruik al jaren Coinbase voor al mijn crypto investeringen. Het werkt gemakkelijk en kan zonder problemen geld storten en mijn favoriete cryptomunten kopen. Ik ben en blij hier nog voor een lange periode klant! Ik raad het beginners en gevorderde traders/beleggers aan.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Coinbase
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10
Wirex logo
Wirex
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coinbase een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Coinbase. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coinbase actief?

Coinbase is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Coinbase reviews? Dan kun je naar de website van Coinbase gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie