Wirex logo

Wirex reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wirex reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3216
Wirex logo
Website
Wirex
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaring Wirex

Een Visa creditcard kies je zorgvuldig. Een van de aanbieders van een dergelijke betaalkaart is Wirex. Met deze specialist is een bijzondere aanbieder genoemd overigens. Om daar meer inzicht in te krijgen, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten doorgenomen en voor je samengevat. Op die manier kun je vervolgens zelf beslissen of jij ook kiest voor een creditcard van Wirex.

Over Wirex

Wirex biedt een applicatie en een account waarmee jij als gebruiker en met een creditcard steeds de controle hebt over jouw geld. Dat geldt eveneens voor cryptogeld, waarmee Wirex een heel bijzondere aanbieder is van creditcards. Met Wirex krijg je een persoonlijke bankoplossing, en combinatie tussen het traditionele bankieren en crypto’s dus. Wirex hecht daarnaast erg aan veiligheid en maakt wereldwijde betalingen met slechts enkele muislikken prima mogelijk.

Waarom kiezen voor Wirex?

Zoals gesteld biedt Wirex meer dan de traditionele creditcard en kun je ook prima met crypto’s aan de slag. Dat is een reden om juist voor deze aanbieder te kiezen. Je kiest eveneens voor Wirex als je een beveiligde portefeuille wenst, zeker voor Litecoin en Bitcoin. Ook de mobiele applicatie maakt van Wirex een aantrekkelijke aanbieder van creditcards. Je privacy bijvoorbeeld, is bij deze aanbieder verzekerd zoals ook veiligheid met een hoofdletter geschreven wordt. Je kiest al eveneens voor Wirex vanwege de innovatiedrang van deze aanbieder. Steeds wordt getracht de service en dienstverlening als ook de mogelijkheden te verbeteren.

Is Wirex betrouwbaar?

Ja, Wirex is een zeer betrouwbare aanbieder van creditcards. Dat lezen we namelijk nadrukkelijk terug in de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van de diensten van deze aanbieder. Veiligheid en privacy zijn gewaarborgd wanneer je kiest voor deze specialist, zo lezen we steeds terg in de geschreven recensies. Ook het aanvragen van een creditcard is bij Wirex een fluitje van een cent, zoals het feit dat dit volledig gratis kan ook een reden kan zijn waarom je juist voor Wirex kiest. Er wordt wel getoetst bij het BKR, en dat kun je ook prima als betrouwbaar omschrijven. Zo voorkomt Wirex namelijk dat mensen dieper in de schulden geraken.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft Wirex ook de klantenservice prima voor elkaar. Je krijgt van de aanbieder alle gelegenheid om een vraag te stellen of eventueel een klacht in te dienen, al komen we het woord klacht niet tegen wanneer we de recensies beoordelen. Je kunt bellen en een e-mail sturen. Doe dat echter niet voor je de veel gestelde vragen goed hebt doorgenomen. In de meeste gevallen namelijk is het probleem of de vraag die je hebt al opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten in je achterhoofd, neem je altijd een betere beslissing. Het gaat namelijk om onafhankelijke en dus betrouwbare informatie. Deze recensies helpen je in elk geval altijd bij het maken van een meer weloverwogen beslissing. Met die gedachte in het achterhoofd willen we je vragen om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij andere mensen ook als zij knopen door moeten hakken en keuzes moeten maken.

Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Wirex

Wirex is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wirex bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wirex lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wirex. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wirex is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Wirex te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
OPLICHTERS!…

K..bedrijf. Eerst een account geopend .. om te activeren moest ik geld storten. Gelukkig heb ik alleen 30 euro gestort. Daarna zomaar mijn account geblokkeerd.. ze zeiden dat ik iets moet verifieren. Een e-mail (noreply) die je niet eens kan antwoorden. Geen contact gegevens enkel via chat maar wordt antwoord door robots alleen vaste antwoorden en vragen. ze zijn niet te bereiken en als je na 1000 keer proberen iemand kan schrijven op de chat, vage antwoorden en echt enorme oplichters en dieven. Ze stonden ook hoog of zelfs bovenaan de lijst met beste debit credit card bedrijven. Volgens mij zijn deze lijstmakers ook omgekocht. Mijn geld weg ik kan noet meer inloggen. NIET DOEN!… 🤬😡

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Wij hebben kaart
Vorig jaar is deze geblokkeerd ze moesten iets uitzoeken??
Geld is weg en krijg steeds zelfde antwoord dat ze ermee bezig zijn maar ondertussen is al mn geld verdwenen
Ze hebben ons geld gestolen pas op het zijn dieven

Geplaatst op: 01-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wirex


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wirex een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wirex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wirex actief?

Wirex is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wirex reviews? Dan kun je naar de website van Wirex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie