NAGA logo

NAGA reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NAGA reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3208
NAGA logo
Website
NAGA
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NAGA

Een geïnformeerde belegging is er (meer dan) twee waard. Niet alle handelsplatformen zijn even betrouwbaar. Ervaringen van anderen helpen je de te verkennen van de te vermijden te onderscheiden. Vandaag vertellen we je graag meer over NAGA. Je krijgt meer informatie over de missie en betrouwbaarheid van het bedrijf, alsook de werking van de klantenservice. Laat je als huidige gebruiker graag je stem horen? Dit helpt anderen die voor dezelfde afweging staan verder.

Over NAGA

Het beursgenoteerde NAGA is actief binnen de wereld van financiële technologie en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Het platform helpt je te handelen in de voornaamste en kenmerkende aandelen, CFD’s, Forex- en cryptostromen en overige markten. NAGA rekent op steun van FOSUN — een typerende aandeelhouder met een miljardenvermogen. Dochterondernemingen (NAGA Markets, NAGA Global) stralen dezelfde kwaliteiten uit. Vandaag de dag stelt NAGA meer dan één miljoen gebruikers tevreden én trouw.

Waarom kiezen voor NAGA

Zoals eerder vermeld werd, handel je met NAGA in verscheidene aandelen, stromen en markten. Waarin onderscheidt NAGA zich van een soortgenoot? Professionele toepassingen zorgen ervoor dat je transacties met real-time doorgevoerd worden. Het platform in kwestie is interactief en sociaal van aard en op deze manier blijf je nauw verbonden met medehandelaars. Transacties van tophandelaren worden op transparante wijze met je meegedeeld — voor optimale resultaten kan je deze kopiëren. Mik je liever hoger? Scherp je kennis en vaardigheden aan en word zelf een tophandelaar. Wanneer anderen je transacties kopiëren, geniet je van aantrekkelijke bonussen. Het gaat hier om het principe van copytrading. Betalingen gebeuren efficiënt — bij aanvang van je account kies je voor je eigen IBAN-rekening of een virtuele NAGA-kaart. Het staat je uiteraard vrij dit op een later punt te veranderen.

Is NAGA betrouwbaar?

NAGA is gereguleerd en gelicentieerd — het voldoet aan cruciale richtlijnen en werd erkend door talrijke kerninstanties. Voorbeelden van deze erkenningen variëren van een Exchange Commission (°204/13) door Cyprus Securities tot MiFID II, dankzij conformiteit aan richtlijnen vooropgesteld door Europese Unie. Ook FOSUN en FinTech Group ondersteunen het bedrijf uitvoerig. NAGA staat paraat je te allen tijde in te lichten — marktupdates en handelssignalen, alsook een persoonlijke accountmanager zorgen ervoor dat je absoluut niets mist. Het is niet onwaarschijnlijk gebruikers binnen je eigen omgeving tegen te komen. Ook zij kunnen ze meer vertellen over NAGA en de kwaliteiten die het naar voren brengt.

Klantenservice en klachten

NAGA ondersteunt je bij allerhande vragen, bemerkingen of klachten. Een overzicht met eerder gestelde vragen beantwoordt algemenere informatie. Daarnaast is de klantenservice op internationaal en zelfs wereldwijd niveau bereikbaar. Dit doe je via e-mail, telefonie of chatfunctie. Tenslotte volg je NAGA digitaal via bekende kanalen.

Wil jij ook beoordelen?

Ervaringen van huidige NAGA-gebruikers hielpen je een helder beeld te vormen. Op basis hiervan kon je beslissen in welke mate je het bedrijf kan vertrouwen en wat het aanbod voor je kan betekenen. Werd je ondertussen lid en ben je tevreden? Aarzel niet en laat vandaag nog een eigen recensie achter.

Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Wirex logo
Wirex
3 beoordelingen
8
Altrady logo
Altrady
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over NAGA

Het bedrijf NAGA is geverifieerd door ons. De webshop NAGA is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. NAGA is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. NAGA maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

NAGA is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van NAGA. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van NAGA.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Over het algemeen was ik erg onder de indruk van het niveau van de klantenservice die Naga biedt en zou ik ze ten zeerste aanbevelen aan anderen

Onlangs had ik een probleem met mijn Naga-account en zocht ik contact met hun klantenserviceteam voor hulp. Ik was onder de indruk van de snelheid en efficiëntie van hun reactie. De vertegenwoordiger met wie ik heb gesproken, was uiterst behulpzaam en geduldig bij het beantwoorden van al mijn vragen. Ze hebben mijn probleem snel en tot mijn tevredenheid kunnen oplossen. Over het algemeen was ik erg onder de indruk van het niveau van de klantenservice die Naga biedt en zou ik ze ten zeerste aanbevelen aan anderen

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 18-01-2023
Geschreven door: James Albert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben tevreden met het platform en ik beveel het aan andere handelaren.

NAGA biedt een gebruiksvriendelijk platform met een breed scala aan investeringsopties en educatieve bronnen voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Ik ben tevreden met het platform en ik beveel het aan andere handelaren.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Avery L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NAGA
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Wirex logo
Wirex
3 beoordelingen
8
Altrady logo
Altrady
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NAGA een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over NAGA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NAGA actief?

NAGA is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NAGA reviews? Dan kun je naar de website van NAGA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie