Handyman logo

Handyman reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Handyman reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Handyman logo
Website
handyman.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Handyman

Zonder huishoudelijke apparatuur kun je niet. Daarom is het bijzonder vervelend als er iets kapot gaat. Winkels als Handyman kunnen dan bijzonder handig zijn. Je hebt dan tenslotte bepaalde onderdelen of accessoires nodig. Of wat denk je van de stofzuigerzak, die moet regelmatig geleegd worden. Is Handyman een handig adres om deze producten te bestellen of valt dat tegen? Lees beoordelingen van andere klanten om daar achter te komen. Wij verzamelden de reviews voor je en hier staan ze handig op een rijtje. Zo heb je snel een heel aantal recensies over Handyman bij elkaar en weet je al snel of je wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Handyman

Handyman is al sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten. Hun brede assortiment bestaat uit onder meer toners, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, kabels, opladers, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken en van diverse huismerken. Zoek je een ander onderdeel, dan is de kans heel groot dat deze shop het wel in huis heeft. De levering is snel. Bestel je voor 20:00 uur, dan heb je de spullen de volgende dag al in huis. Boven een bedrag van 25 euro neemt het bedrijf de verzending zelf voor haar rekening en hoef jij geen porto te betalen. Handyman staat voor goede producten, een uitstekende service en een grote klantvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor Handyman

Je zou misschien denken dat het bij een winkel met zo’n uitgebreid assortiment wel lastig is om te vinden wat je nodig hebt. Toch valt dat heel erg mee. De keuzehulp op de website werkt uitstekend en op die manier vind je eigenlijk heel snel het onderdeel of de accessoire die je wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld ook op een typenummer of direct op een productnummer zoeken. Of je kijkt even bij welk onderwerp het onderdeel past. Je kiest dan voor huishouden, stofzuigen, multimedia, etc., etc. Handyman heeft ook winkels waar je langs kunt gaan. Daar kunnen ze ook verschillende services, zoals het bijmaken van sleutels, voor je realiseren.

Is Handyman betrouwbaar?

Handyman is voorzien van het Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft meteen al een stukje vertrouwen. Er zijn ook aardig wat winkels door het hele land, dus dan moet een bedrijf haast wel betrouwbaar zijn. Online is de klantenservice ook goed bereikbaar. Kijk je dan als laatste nog naar de reviews van andere consumenten, dan is al je twijfel weggenomen. Mensen geven aan blij te zijn met deze winkel. Kun je een bepaald onderdeeltje nergens meer vinden, dan heeft Handyman het nog wel in huis. Het gemiddelde cijfer in de beoordelingen ligt dan ook op een 9,3. Bestellen bij deze shop is dus volstrekt veilig.

Klantenservice en klachten

Als er een winkel in de buurt is, dan kun je daar natuurlijk altijd even naar binnenlopen. Als je een vraag hebt over een specifiek onderdeel, dan kun je contact opnemen met een medewerker in een van de winkels. Natuurlijk kan dat ook prima vanuit huis, want je vindt telefoonnummers op de site. Daarnaast is er nog een e-mailadres en een contactformulier. Tenslotte kun je de klantenservice ook via Facebook en Twitter bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij Handyman? Heb je hier weleens iets gekocht? Hoe is jouw ervaring met deze winkel? Ben je tevreden? Laat het weten door middel van een beoordeling. Met jouw review help je andere mensen om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Handyman

Gerelateerde bedrijven

Thuisxl logo
Thuisxl
2 beoordelingen
10
Tuinmeubelen.nl logo
Tuinmeubelen.nl
4 beoordelingen
7,5
Saramart logo
Saramart
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Handyman

Handyman is geverifieerd door ons expert team. De webshop Handyman bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Handyman lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Handyman. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Handyman is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van handyman.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nu dus online naar Handyman

Door de lockdown kan ik jammer genoeg niet naar de winkel van handyman bij mij in de buurt. Ik kom daar altijd heel graag. De medewerkers zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam. Nu echter moest ik mijn producten online bestellen. Dat ging zeer soepel. Ik had ze de volgende dag al meteen in huis. Geweldig!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Edward H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Handyman


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Thuisxl logo
Thuisxl
2 beoordelingen
10
Tuinmeubelen.nl logo
Tuinmeubelen.nl
4 beoordelingen
7,5
Saramart logo
Saramart
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Handyman een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Handyman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Handyman actief?

Handyman is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , elektronica en gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Handyman reviews? Dan kun je naar de website van Handyman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie