Zigiz logo

Zigiz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Zigiz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Zigiz logo
Website
zigiz.com
Bezoek de website
Online games zijn wereldwijd zeer populair! Zigiz.com is een succesvol casual games platform, gericht op Europa. Je vindt er bekende top spellen als Solitaire (patience), Mahjong en Bubble Up, maar ook originele concepten uit eigen keuken als Rabbit Race, Sevens en 2 Step. Er zijn zowel Single als Multiplayer spellen.

Bij Zigiz kan je zo vaak spelen als je wil. Je kan gratis 'For Fun' spelen, of je speelt 'for Real' waarbij je met gekochte credits voor echte geldprijzen speelt. Daarnaast kan je ook Tournament en Jackpot spellen spelen, waarbij je direct tegen andere speelt en de winnaar de prijzenpot wint. Reviews over Zigiz

Gerelateerde bedrijven

CardPile logo
CardPile
2 beoordelingen
9
Megagadgets logo
Megagadgets
2 beoordelingen
9,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Zigiz

Het bedrijf Zigiz is geverifieerd door ons. De webshop zigiz.com is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Zigiz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zigiz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Zigiz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zigiz.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke spelletjes

Ik ben al langer fan van zigiz aangezien er veel leuke spelletjes op te spelen vallen. Je kunt ook een betaald abbenoment nemen om extra dingen te krijgen maar dit ben ik persoonlijk niet van plan.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Maxim E.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zigiz


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

CardPile logo
CardPile
2 beoordelingen
9
Megagadgets logo
Megagadgets
2 beoordelingen
9,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zigiz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zigiz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zigiz actief?

Zigiz is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zigiz reviews? Dan kun je naar de website van Zigiz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie