Zigiz logo

Zigiz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Zigiz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2613
6,6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Zigiz

Het bedrijf Zigiz is geverifieerd door ons. De webshop zigiz.com is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Zigiz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zigiz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Zigiz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zigiz.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet te vertrouwen

Ze betalen niet uit! En doen ze dat wel, kun je dik een week wachten voordat je je winst uitgekeerd krijgt

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: X

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters, betalen niet uit, geld ben je kwijt.

Ik heb 2000 credits staan, dat is dus een waarde van 200 euro. Zigiz wil maar 20 euro uitbetalen! Wel geld innen maar niet uitbetlaen dus. Bovendien gebeurt het regelmatig dat je ineens credits kwijt bent na een spel, zelfs als je hebt gewonnen! En als een spel wéér eens niet werkt, ben je toch je inzet kwijt. Klinkt dit alles als een eerlijk bedrijf???

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brigitte B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik was vergeten de sterren aan te passen

1 van de 5, helaas kan het niet lager. Als het kon had ik ze op 0 gezet! Stelletje oplichters. N 3 keer klagen nog steeds geen reactie. Dan maar alles op het internet plempen.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brigitte B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke spelletjes

Ik ben al langer fan van zigiz aangezien er veel leuke spelletjes op te spelen vallen. Je kunt ook een betaald abbenoment nemen om extra dingen te krijgen maar dit ben ik persoonlijk niet van plan.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxim E.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zigiz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

999Games logo
999Games
1 beoordeling
10
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Kinguin logo
Kinguin
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zigiz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Zigiz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zigiz actief?

Zigiz is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zigiz reviews? Dan kun je naar de website van Zigiz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie