Zelf.nl logo

Zelf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Zelf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
56
Zelf.nl logo
Website
Zelf.nl
Categorie
Verzekeringen

Zelf.nl ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Zelf.nl ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Zelf.nl, dan kan je jouw Zelf.nl ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Zelf.nl

Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal en het bedrijf wil zichzelf presenteren als een bedrijf waar iedereen graag zaken mee doet. Met een goede verzekeringen waar direct duidelijk is wat er wel en niet onder de dekking valt. Zelf.nl streeft er naar om de klanten goed te helpen en problemen of obstakels te verhelpen. Dat kan zowel via de website of via de telefoon. Heb je dus hulp nodig van Zelf.nl dan kun je altijd terecht. Zelf.nl staat voor helder zaken doen, vrijheid en gemak bieden om zelf je verzekeringen te regelen wanneer het jou uitkomt. Zelf.nl weet dat verzekeringen niet leuk zijn maar probeert op hun manier er toch iets prettigs van te maken.

Zelf.nl verzekeringen

Zelf.nl biedt diverse verzekeringen. Het aanbod van verzekeringen is:

  • Zelf.nl aansprakelijkheidsverzekering
  • Zelf.nl autoverzekering
  • Zelf.nl inboedelverzekering
  • Zelf.nl ongevallenverzekering
  • Zelf.nl opstalverzekering
  • Zelf.nl rechtsbijstandverzekering
  • Zelf.nl reisverzekering

Er is dus voldoende keuze op het gebied van verzekeringen. De Zelf.nl verzekeringen krijgen goede beoordelingen van klanten. Dat maakt dat Zelf.nl de zaken goed op orde heeft.

Zelf.nl klachten en klachtenafhandeling

Via de website van Zelf.nl kun je lezen hoe je klachten kunt indienen en hoe Zelf.nl deze klachten in behandeling neemt. Je kunt je klachten alleen schriftelijk indienen. Heb je een klachten over Zelf.nl dan kun je ook telefonisch contact opnemen en kijken of de medewerkers je kunnen helpen. Heb je klachten over Zelf.nl of ben je niet goed behandeld? Plaats dan een review op deze site en vertel wat jouw Zelf.nl ervaringen zijn. Zo help je anderen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
7,6
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Zelf.nl

Zelf.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Zelf.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Zelf.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Zelf.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Zelf.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Zelf.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zelf.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon makkelijk

Had nog niet van Zelf vernomen maar op aanraden van een vriend er naar gekeken. Het is onderdeel van SNS en dat maakte me wel zorgen maar dat hoeft inmiddels niet meer. Heb een inboedelverzekering afgesloten en was zo geregeld en voor slechts een paar euro per maand een top deal.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: F. V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Reisverzekering makkelijk geregeld

Ik heb een reisverzekering geregeld via Zelf.nl. Een formulier invullen op de website en het is al geregeld. Binnen een paar dagen al een bevestiging in de bus. Super snel geregeld en kost geen fluit. Dus ga je toch lekker op vakantie.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstappen was een fout

Toen ik ging overstappen van zorgverzekeraar ben ik bij Zelf.nl uit gekomen. Ik wilde zeker weten dat ik een zorgverzekering zou afsluiten bij de goedkoopste zorgverzekeraar.

Daarom had ik afgesproken dat als ik een goedkopere aanbieder zou vinden ik over kon stappen. Maar toen ik alsnog wilde overstappen begonnen de problemen en verwezen ze naar de algemene voorwaarden.

Heb spijt dat ik met ze in zee ben gegaan en moet nu alsnog een jaar betalen voor de verzekering. Volgend jaar weet ik wel beter en zal ik beter onderzoek vooraf doen.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Flinke korting op 2de gezinsauto

Pas geleden overgestapt naar Zelf.nl en heb er echt alleen maar een top ervaring mee. Het overstappen ging erg gemakkelijk en we kregen zelfs een flink korting op ons 2de gezinsauto

Geplaatst op: 23-01-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anthion

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zelf.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zelf.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Zelf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zelf.nl actief?

Zelf.nl is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars , inboedelverzekeraars , opstalverzekeringen , rechtsbijstandverzekering en reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zelf.nl reviews? Dan kun je naar de website van Zelf.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie