Youfone logo

Youfone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Youfone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Youfone logo
Website
youfone.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Youfone

Wil jij goedkoop bellen en internetten? Neem dan eens een kijkje bij Youfone. Deze aanbieder van telecomdiensten heeft als doel om de allerscherpste prijzen te bieden aan consumenten. Zo is er een goedkoop abonnement voor iedereen die altijd bereikbaar wilt zijn, zowel op je smartphone als thuis. De provider heeft alles op het gebied van sim only, TV en internet. Jij bent altijd goed verbonden. Ben jij nog niet bekend met Youfone en wil je eerst meer weten over dit bedrijf voordat je besluit om hier een abonnement af te sluiten? Dan raden we je aan om de beoordelingen over Youfone te lezen die we op deze pagina voor je verzameld hebben. Dit helpt je om een goed beeld over Youfone te vormen en zo een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Over Youfone

De naam van Youfone verraadt het al: alles draait hier om You als gebruiker. Dit Rotterdamse bedrijf is opgericht in 2008 door Valentijn Rensing. Youfone is altijd op zoek naar innovatieve diensten en producten die voor de scherpst mogelijke prijs aangeboden kunnen worden aan consumenten. Het bedrijf is begonnen als goedkope aanbieder in de sim only markt en in 2017 zijn ze toegetreden tot de alles-in-1 markt. Ook voor je tv, internet en vast bellen ben je bij Youfone dus aan het juiste adres. Hier heb je de keuze uit abonnementen met een contractduur van een maand, 1 jaar of 2 jaar. Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk.

Waarom kiezen voor Youfone

Als klant bij Youfone profiteer je niet alleen van de laagste prijzen, maar krijg je ook een hoop leuke extraatjes bij jouw abonnement. Het bedrijf legt haar klanten graag in de watten. In de MyYoufone omgeving vind je dus diverse leuke extra's, waaronder een loyaliteitsprogramma waarmee je met met online shoppen Youcoins kunt sparen. Deze gespaarde munten kun je vervolgens omwisselen voor korting op jouw rekening of extra data. Haal jij je vrienden over om ook klant te worden bij Youfone? Dan helpt het Rotterdamse bedrijf jou om wat extra's te verdienen. Door je aan te melden voor de vriendendienst van Youfone ontvang je 30 euro op het moment dat jouw vriend(in) een abonnement bij Youfone afsluit. Ook jouw vriend of vriendin ontvangt deze korting op de volgende factuur.

Is Youfone betrouwbaar?

Youfone werkt met het betrouwbare netwerk van KPN. Je kunt hulp krijgen bij tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het installeren van jouw internetpakket of het regelen van nummerbehoud voor jouw smartphone. Kom je er niet uit met de online installatiehulp? Dan kun je altijd via Youfone een afspraak maken met een professionele monteur. Deze regelt de installatie voor je. Bij vragen of een hulpverzoek neem je contact op met de klantenservice. Tarieven voor bijkomende diensten staan vermeld op de website, zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Youfone heeft duizenden volgers op social media. Volg de telecomaanbieder om altijd op de hoogte te zijn van goede acties en aanbiedingen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Youfone is eenvoudig bereikbaar via verschillende kanalen. Zo kun je een e-mail sturen als je vraag niet zo dringend is, of via de chat direct contact opnemen met een medewerker. Log alvast in je persoonlijke account in zodat je al jouw gegevens bij de hand hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Youfone? Vertel ons dan direct hoe dit bevalt. Andere consumenten raadplegen namelijk recensies om zo een goed beeld te kunnen vormen van Youfone. Je helpt anderen bij het maken van de juiste keuze door jouw mening te delen. Vertel bijvoorbeeld van welke dienst jij gebruik maakt en hoe dit bevalt. Zou je Youfone aanraden aan jouw vrienden? Waarom wel of waarom juist niet? Wij horen graag van je!

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
22 beoordelingen
5,5
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5
Voys logo
Voys
2 beoordelingen
8,5
6,9
54% zou hier weer kopen
67 beoordelingen
Ervaringen met Youfone

Het bedrijf Youfone is geverifieerd door ons. De webshop youfone.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Youfone is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Youfone maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van youfone.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van youfone.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt heel erg slecht

klantenservice slecht en bijna onbereikbaar. mails met de acties slecht en onduidelijk. ik ben na 2 jaar weg.

Geplaatst op: 20-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Al jaren klant bij Youfone en kort geleden wat issues met de Apple server, deze nu opgelost en erg blij.

Ik blijf nog even!

Geplaatst op: 26-02-2019
Geschreven door: Evert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne provider

Na de drukke feestdagen en met oud en nieuw, toch even laten weten dat ik heel blij ben met Youfone. Altijd bereik gehad, zelfs om 00:00! Dit komt denk ik door het supergoeie netwerk van KPN. En dat voor een lage prijs...
Toch fijn met al die dure dagen! :):):):):)

Geplaatst op: 03-01-2019
Geschreven door: Sofia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ok

hoewel ik niet 100% blij ben met het verschil in bundelkosten die ik en mijn buurvrouw hebben en ik vind dat we dezelfde kosten maandelijks moeten betalen, is de deal erg netjes, korting omdat ik haar via link heb aangegegeven.

Geplaatst op: 12-06-2017
Geschreven door: Fred

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Blij met de huidige aanpassing van mijn bundels

Bundels zijn met terugwerkende kracht aangepast door rynel van de klantenservice, erg prettig!! Nu heb ik de afgesproken tarieven en betaal ik geen godsvermogen voor paar minuten.

Geplaatst op: 04-05-2017
Geschreven door: Correctie E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik mis de acties een beetje, vind het jammer

dat de bundels na een wijziging niet de juiste korting blijven behoden ik ben van mening dat dit een provider zou sieren, maar. verder ben ik wel content met de diensten die aangeboden zijn. klagen is het niet, gewoon jammer . aandacht punt!

site is bruikbaar, account wat minder soms omdat ik de knopppen niet snap altijd

Geplaatst op: 20-04-2017
Geschreven door: Wuppie1990

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

zojuist perfect geholpen door mirela bij het instellen van e-mial op mijn toestel, erg blij mee... mag gezegd worden, dikke pluim!!

Geplaatst op: 31-03-2017
Geschreven door: Leo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voicemail

Dienst van de voicemail werkte totaal niet goed, duurde echt 2 minuten voordat een gesprek binnenkwam, maar ze hebben het direct voor me opgelost.

dikke pluim!

Geplaatst op: 14-02-2017
Geschreven door: Franco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Trouw klant zijn beloond

Vriendendienstje!! al 6 maanden geen factuur gezien, al mijn kenissen en vrienden klant gemaakt en gewoon nog tegoed gehad van ze!

Ik mag de link volgens mij niet delen, maar check t uit! vraag je youfone medemens om de link en bespaar geld.

Verder alles g oed, soms is de factuur wat onduidelijk, maar uitleg service is netjes, blij meee. Blijvertje!

Geplaatst op: 17-01-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service

2 jaar tele2 klant en vaker dan eens gedoe met de factuur, een kort bezoek bij de winkel in Raalte en ik heb een simkaart, abonnement en nieuw nummer.
Geen gedoe en lekker goedkoop.

Geplaatst op: 02-11-2016
Geschreven door: Victor

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Altijd goed bereik, snel internet voor een mooie prijs. Als ik vragen heb wordt ik goed geholpen. Ik ben tevreden.

Geplaatst op: 02-09-2016
Geschreven door: Stefan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lage kosten!

Als je de overtap naar Youfone doet met je gewoon even goed kijken wat je allemaal aan moet zetten. Ik betaal nu in iedergeval een stuk minder en heb echt 5 minuten erover gedaan om alles te regelen. Lees even alles goed door end an binnen je net zoals ik binnen no time een blij gebruiker van Youfone!

Geplaatst op: 29-03-2016
Geschreven door: Desiree

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tot nu toe tevreden

Paar maanden lid en tot nu toe meer dan tevreden. Mijn eerst rekening beviel me meteen, want die was maarliefst drie keer minder als bij mijn vorige provider (KPN). Hopelijk blijft het allemaal zo :)

Geplaatst op: 12-08-2015
Geschreven door: Michel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
10 euro korting geweldig

Ik ben via een vriendin lid geworden van Youfone, omdat zij zeer tevreden was. Ik heb dat via haar dan ook gedaan en we hebben dus allebei 10 euro korting gehad.

Geplaatst op: 17-07-2015
Geschreven door: Jennifer

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Besparend in de porto

Besparend in de porto

Duidelijke website

Prijs en kwaliteit goedkoop

Vriendelijke medewerker.

Aanrader is het zeker!

Geplaatst op: 23-12-2014
Geschreven door: Joke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zeker dik tevreden.

Kom van Vodafone en ik bespaar met mijn hele gezin 73 euro per maand. Ideaal voor ons om met het hele gezin over te stappen vanwege gratis bellen met elkaar.

Klantenservice ben ik ook wel tevreden over... raad het iedereen aan!

Geplaatst op: 10-12-2014
Geschreven door: Joost

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Bn erg vrij met 1 2,500 bundel voor maar 16 ekkie, kn dt aan ieder1 aanrddn!

Geplaatst op: 05-12-2014
Geschreven door: Koen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede oplossing!

Ik had een simkaart nodig voor in een van onze liften, echter na overleg met Youfone bleek dat het slimmer was om een eindeloos abonnement te pakken dan onbeperkt. Hierdoor betalen we maar 2,50 als we minder dan 10 euro verbruiken en gewoon voordelig per minuut.

Had het niet verwacht maar een abonnement onder de 4 euro zonder extra kosten.

Geplaatst op: 21-11-2014
Geschreven door: Gerland

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ben al 3 jaar klant, kan iedereen de nieuwe onderling bellen bundel adviseren, €2 voor 1000 minuten met mensen met dezelfde bundel. Koopje!

Geplaatst op: 31-10-2014
Geschreven door: Edison

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Je weet het zelf!

Geen gezeur met lange aanmeldingsprocedure, gewoon BAM 2 minuten op de site, WAM! 2 dagen later simkaart in je hand en bellen maar. Jij denkt, goede service, duur, NEEN! gewoon €10 voor 250 minuutjes en 500 mbtjes... als dat duur is dan snapte t niet frind!

Onderling bellen erbij, 2 euri voor bellen met andere onderling bellen klanten, dat is pas relax... Raad het jullie allemaal aan boys! :)

Out.

Guiseppe.

Geplaatst op: 16-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
50 euro bespaard in 10 min

Voorheen had ik een abonnementje bij T-Mobile lopen en betaalde ik rond de 60 euro per maand. Ik betaalde me scheel aan de rekeningen. Via Youfone bespaar ik 50 euro!! en daar kan je een hoop andere leuke dingen van doen.

Wat een uitvinding en ben nog altijd blij. Hier en daar wel eens wat kleine dingetjes met betrekking tot bereik maar dat had ik ook toen ik bij T-Mobile zat.

Geplaatst op: 08-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles ging van het leie dakje

Paar maanden geleden overgestapt en alles verliepv an het leie dakje. Kreeg erg snel mijn simkaart binnen en Youfone heeft mijn abonnement vervolgens opgezegd bij tMobile. Vervolgens heb ik geen enkele dag zonder mobiele telefoon gezeten. Ben je toch altijd een beetje bang voor...

Helemaal top dus geen enkele reden tot klagen (het is dat ik geen 10 geef ;) )

Geplaatst op: 03-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima simonly aanbieder

Heb sinds 2 maanden nu Youfone en kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben! Ik ben een groot verbruiker van het internet en heb dus een pakket genomen met vrij veel MB. Moet zeggen dat de snelheid echt meer dan goed is en ik eigenlijk overal ontvangst heb!

Geplaatst op: 12-08-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en netjes behandeld.

Ik belde, want mijn nummerbehoud was afgewezen. Ik had snel een vriendelijke dame Dyany aan de lijn en zij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en een perfecte service geleverd. Omdat ik graag mijn nummer mee wilde nemen, adviseerde ze mij te annuleren en het dan twee weken later nogmaals aan te vragen zodat ik niet met dubbele kosten kwam te zitten. Er zijn ook goede medewerkers bij Youphone. Dank voor deze ervaring.

Geplaatst op: 10-08-2021
Geschreven door: Veronique

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede verkoop,slechte service

IK heb snel eeen abonnement afgesloten,geen probleem.Bij het installeren bleek de WIFI en TVontvangst niet te werken.
De telefonische hulpdienst maakt een prima ticket aan om mij vervolgens 5 tot max 14 dagen in de wacht te zetten,omdat KPN hun probleem moet oplossen.Kortom,Youfone,cq Simpel,is geen provider,maar een verkoper.En KPN ? Hm..
Youfone staat je vriendelijk te woord,echter zonder zeggenschap en dus verantwoordelijkheid..hm?

Geplaatst op: 17-09-2021
Geschreven door: Jaap T.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama klantenservice totaal niet te bereiken

Klantenservice totaal niet te bereiken. Na 49 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken Via app bundel niet te wijzigen.

Dramatisch

Geplaatst op: 23-08-2021
Geschreven door: Wilfried B.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doet wat het moet doen, maar ga niet over de datalimiet heen.

Ben op zich tevreden, doet wat het moet doen. Maar ging helaas over de datalimiet heen. Daar kreeg ik na 800 MB melding van een toen oude het afgesloten. Kosten? € 10 per 100 MB. Dus nu een rekening van€ 89. Dat ik moet betalen snap ik, maar dit is niet in verhouding. Sneu om op deze manier geld te verdienen. Bovendien dom want je raakt een klant kwijt, maar dat zal wel weer doorberekend zijn door vervelende slimme boefjes. Fijne groeten Youfone, fraai hoor.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: Hein F.

8 / 10
4/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doet wat het moet doen zonder meer, maar bij meer dan de limiet is de rekening zonder meer te hoog.g

Gewoon ok, wel wat moeilijk te bereiken en zeker niet via het online contact formulier.
€ 10 rekenen per 100 MB overschrijding is echt teveel. En dan een dataplafond verkopen voor € 0,50 en dat ook als antwoord geven als oplossing. Zelf instellen kan ook op je mobiel hoor, daar gaat het niet om. Ik heb een vergissing gemaakt, wil daar best voor betalen, maar dit is gewoon een klant naaien. Moet je doen, gaat ie weg, maar misschien is dat meeberekend door slimmeriken met een Tesla en slechte bedoelingen....
Alsof ik 10 km te hard reed in de bebouwde kom, ik word gestraft door m'n eigen provider ......

Aldus gebeurd,

Hein Ferman

Geplaatst op: 28-06-2021
Geschreven door: Hein F.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Here we gooo....

Tegen beter weten in, en alle reviews die ik blijf lezen, toch een bestelling geplaatst. 4 euro in de maand, wat kan er mis gaan?

Ja hoor, eerste factuur bam 7 euro 20 cent.! Boos, opgebeld.
wat blijkt? eerste factuur bestaat uit 2 maandjes.. niets aan de hand! Verder geen gedoe en netjes uitgelegd door de helpdesk.

Geplaatst op: 18-11-2016
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden alleen de simkaart is wel apart

Ik ben volgens mij lid geworden in 2014 bij Youfone en eigenlijk altijd tevreden geweest. Het ontvangst is een stuk beter als Telfort wat ik ooit had dus daar was ik allang blij mee. Voor de rest zijn de kosten ook erg laag. Let wel op dat je een plafond van je bundel insteld! Wat ik wel heel matig vind is dat ik een nano sim nodig had en dat ik heirvoor 15 euro voor moest betalen. Als je al 2 jaar lid bent kan dit toch wel als service gratis of voor verzendkosten opgestuurd worden. Dat is ook het enigste wat ik een beetje apart vind.

Geplaatst op: 20-01-2016
Geschreven door: Janet

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Youfone


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
22 beoordelingen
5,5
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5
Voys logo
Voys
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Youfone een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Youfone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Youfone actief?

Youfone is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Youfone reviews? Dan kun je naar de website van Youfone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.