Youfone logo

Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

60 beoordelingen • 7,0
Youfone logo
Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
60 beoordelingen • 7,0
Beoordeling
60 beoordelingen
7,0
5 sterren
48%
4 sterren
17%
3 sterren
3%
2 sterren
2%
1 ster
30%
Bestelproces
7,0
Service
7,0
Prijs
7,0
Levering
7,0

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10

Youfone ervaringen

Als je opzoek bent naar een nieuw abonnement dan wil je wel zeker dat deze goed is! Een goed bereik en een super snellle verbinding is prio in deze tijd! Voordat je met Youfone in zee gaat, is het ook verstandig om eerst de Youfone ervaringen door te nemen! Door de Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten van andere consumenten door te nemen, heb jij als consument een zo volledig mogelijk beeld van het bedrijf en weet je waaraan je begint!

Over Youfone

Youfone is een aanbieder voor simonly en mobiele abonnementen. Doordat Youfone gebruikt maakt van het KPN netwerk kunnen zij een hoogwaardige kwaliteit aanbieden als het aankomend op snelheid en bereik. Met daarnaast de service van het gratis onderling bellen, gratis nummerbehoud en een volledig systeem waarbij jij controlle krijgt over jou kosten behoort Youfone bij de grote spelers van de telecom markt. Door de laagste prijs van Nederland en een gegaranadeerd belplafond heeft Youfone de nummer 1 positie veroverd als het aankomd op Simonly. Ben jij dus opzoek naar Simonly abonnementen dan is Youfone voor jou de juiste keuze!

Betaal nooit meer dan jij wilt!

Bij Youfone is het mogelijk om een betaalplafond in te stellen. Dit houdt in dat je nooit meer betaald dan dat jij zelf wilt! Daarnaast is het mogelijk om je pakket zelf aan te passen. Kom je er dus achter dat je opeens meer internet nodig hebt? Dan kan je met een simpele druk op de knop je internetpakket vergroten en betaal je dus alleen je pakketkosten!

Youfone reviews plaatsen

Consumenten welke nog met Youfone in zee moeten gaan, zijn altijd op zoek naar Youfone ervaringen van andere consumenten. Heb jij als klant van Youfone dus als ervaringen met Youfone? Plaats dan jouw Youfone ervaringen en zorg ervoor dat andere consumenten gebruik kunnen maken van jou Youfone ervaringen!
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Youfone

profielfoto van Esther
Esther
28-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en flexibel met een goede dekking

Ben al sinds 2016 bij youfone voor een simonly abb, ben toen overgestapt van telfort naar youfone puur omdat het goedkoper was en dezelfde KPN dekking heeft. Je hebt een handige youfone app waar je overzichtelijk alles kan inzien. Mijn voowaarde bij de keuze voor een goedkopere provider was oa de mogelijkheid om een data of bel plafond in te stellen. Meeste providers hebben dat niet meer. En dat kan gelukkig bij youfone heel makkelijk. Je kan zelfs een maximum aangeven tot welk bedrag je buiten de bundel max wil uitgeven. Geen wachtrij bij de klantenservice, je bent zo geholpen. Snelle afhandeling van bestelling, nummerbehoud regelen zij verder allemaal en jij hebt geen omkijken. Met de geweldige spaaractie kan je zelfs youcoins sparen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd bij het aankopen van extra mbs of min. Via onderstaande link kan je ook nog eens 10 euro korting krijgen bij je bestelling op de eerste factuur, waardoor je eigenlijk een deel van je aansluitkosten niet meer hoeft te gaan betalen.

profielfoto van Evert
Evert
26-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Al jaren klant bij Youfone en kort geleden wat issues met de Apple server, deze nu opgelost en erg blij.

Ik blijf nog even!

profielfoto van Sofia
Sofia
03-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne provider

Na de drukke feestdagen en met oud en nieuw, toch even laten weten dat ik heel blij ben met Youfone. Altijd bereik gehad, zelfs om 00:00! Dit komt denk ik door het supergoeie netwerk van KPN. En dat voor een lage prijs...
Toch fijn met al die dure dagen! :):):):):)

profielfoto van Fred
Fred
12-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ok

hoewel ik niet 100% blij ben met het verschil in bundelkosten die ik en mijn buurvrouw hebben en ik vind dat we dezelfde kosten maandelijks moeten betalen, is de deal erg netjes, korting omdat ik haar via link heb aangegegeven.

profielfoto van Correctie E.
Correctie E.
04-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Blij met de huidige aanpassing van mijn bundels

Bundels zijn met terugwerkende kracht aangepast door rynel van de klantenservice, erg prettig!! Nu heb ik de afgesproken tarieven en betaal ik geen godsvermogen voor paar minuten.

profielfoto van Wuppie1990
Wuppie1990
20-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ik mis de acties een beetje, vind het jammer

dat de bundels na een wijziging niet de juiste korting blijven behoden ik ben van mening dat dit een provider zou sieren, maar. verder ben ik wel content met de diensten die aangeboden zijn. klagen is het niet, gewoon jammer . aandacht punt!

site is bruikbaar, account wat minder soms omdat ik de knopppen niet snap altijd

profielfoto van Leo
Leo
31-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

zojuist perfect geholpen door mirela bij het instellen van e-mial op mijn toestel, erg blij mee... mag gezegd worden, dikke pluim!!

profielfoto van Franco
Franco
14-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voicemail

Dienst van de voicemail werkte totaal niet goed, duurde echt 2 minuten voordat een gesprek binnenkwam, maar ze hebben het direct voor me opgelost.

dikke pluim!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Trouw klant zijn beloond

Vriendendienstje!! al 6 maanden geen factuur gezien, al mijn kenissen en vrienden klant gemaakt en gewoon nog tegoed gehad van ze!

Ik mag de link volgens mij niet delen, maar check t uit! vraag je youfone medemens om de link en bespaar geld.

Verder alles g oed, soms is de factuur wat onduidelijk, maar uitleg service is netjes, blij meee. Blijvertje!

profielfoto van Victor
Victor
02-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service

2 jaar tele2 klant en vaker dan eens gedoe met de factuur, een kort bezoek bij de winkel in Raalte en ik heb een simkaart, abonnement en nieuw nummer.
Geen gedoe en lekker goedkoop.

profielfoto van Stefan
Stefan
02-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Altijd goed bereik, snel internet voor een mooie prijs. Als ik vragen heb wordt ik goed geholpen. Ik ben tevreden.

profielfoto van Desiree
Desiree
29-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lage kosten!

Als je de overtap naar Youfone doet met je gewoon even goed kijken wat je allemaal aan moet zetten. Ik betaal nu in iedergeval een stuk minder en heb echt 5 minuten erover gedaan om alles te regelen. Lees even alles goed door end an binnen je net zoals ik binnen no time een blij gebruiker van Youfone!

profielfoto van Michel
Michel
12-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tot nu toe tevreden

Paar maanden lid en tot nu toe meer dan tevreden. Mijn eerst rekening beviel me meteen, want die was maarliefst drie keer minder als bij mijn vorige provider (KPN). Hopelijk blijft het allemaal zo :)

profielfoto van Jennifer
Jennifer
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
10 euro korting geweldig

Ik ben via een vriendin lid geworden van Youfone, omdat zij zeer tevreden was. Ik heb dat via haar dan ook gedaan en we hebben dus allebei 10 euro korting gehad.

profielfoto van Joke
Joke
23-12-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Besparend in de porto

Besparend in de porto

Duidelijke website

Prijs en kwaliteit goedkoop

Vriendelijke medewerker.

Aanrader is het zeker!

profielfoto van Joost
Joost
10-12-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zeker dik tevreden.

Kom van Vodafone en ik bespaar met mijn hele gezin 73 euro per maand. Ideaal voor ons om met het hele gezin over te stappen vanwege gratis bellen met elkaar.

Klantenservice ben ik ook wel tevreden over... raad het iedereen aan!

profielfoto van Koen
Koen
05-12-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Bn erg vrij met 1 2,500 bundel voor maar 16 ekkie, kn dt aan ieder1 aanrddn!

profielfoto van Gerland
Gerland
21-11-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede oplossing!

Ik had een simkaart nodig voor in een van onze liften, echter na overleg met Youfone bleek dat het slimmer was om een eindeloos abonnement te pakken dan onbeperkt. Hierdoor betalen we maar 2,50 als we minder dan 10 euro verbruiken en gewoon voordelig per minuut.

Had het niet verwacht maar een abonnement onder de 4 euro zonder extra kosten.

profielfoto van Edison
Edison
31-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ben al 3 jaar klant, kan iedereen de nieuwe onderling bellen bundel adviseren, €2 voor 1000 minuten met mensen met dezelfde bundel. Koopje!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Je weet het zelf!

Geen gezeur met lange aanmeldingsprocedure, gewoon BAM 2 minuten op de site, WAM! 2 dagen later simkaart in je hand en bellen maar. Jij denkt, goede service, duur, NEEN! gewoon €10 voor 250 minuutjes en 500 mbtjes... als dat duur is dan snapte t niet frind!

Onderling bellen erbij, 2 euri voor bellen met andere onderling bellen klanten, dat is pas relax... Raad het jullie allemaal aan boys! :)

Out.

Guiseppe.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
50 euro bespaard in 10 min

Voorheen had ik een abonnementje bij T-Mobile lopen en betaalde ik rond de 60 euro per maand. Ik betaalde me scheel aan de rekeningen. Via Youfone bespaar ik 50 euro!! en daar kan je een hoop andere leuke dingen van doen.

Wat een uitvinding en ben nog altijd blij. Hier en daar wel eens wat kleine dingetjes met betrekking tot bereik maar dat had ik ook toen ik bij T-Mobile zat.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles ging van het leie dakje

Paar maanden geleden overgestapt en alles verliepv an het leie dakje. Kreeg erg snel mijn simkaart binnen en Youfone heeft mijn abonnement vervolgens opgezegd bij tMobile. Vervolgens heb ik geen enkele dag zonder mobiele telefoon gezeten. Ben je toch altijd een beetje bang voor...

Helemaal top dus geen enkele reden tot klagen (het is dat ik geen 10 geef ;) )

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-08-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima simonly aanbieder

Heb sinds 2 maanden nu Youfone en kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben! Ik ben een groot verbruiker van het internet en heb dus een pakket genomen met vrij veel MB. Moet zeggen dat de snelheid echt meer dan goed is en ik eigenlijk overal ontvangst heb!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Here we gooo....

Tegen beter weten in, en alle reviews die ik blijf lezen, toch een bestelling geplaatst. 4 euro in de maand, wat kan er mis gaan?

Ja hoor, eerste factuur bam 7 euro 20 cent.! Boos, opgebeld.
wat blijkt? eerste factuur bestaat uit 2 maandjes.. niets aan de hand! Verder geen gedoe en netjes uitgelegd door de helpdesk.

profielfoto van Janet
Janet
20-01-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super tevreden alleen de simkaart is wel apart

Ik ben volgens mij lid geworden in 2014 bij Youfone en eigenlijk altijd tevreden geweest. Het ontvangst is een stuk beter als Telfort wat ik ooit had dus daar was ik allang blij mee. Voor de rest zijn de kosten ook erg laag. Let wel op dat je een plafond van je bundel insteld! Wat ik wel heel matig vind is dat ik een nano sim nodig had en dat ik heirvoor 15 euro voor moest betalen. Als je al 2 jaar lid bent kan dit toch wel als service gratis of voor verzendkosten opgestuurd worden. Dat is ook het enigste wat ik een beetje apart vind.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erica

Ik ben ook erg tevreden, nooit problemen gehad met iets, zo kan het ook!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel erg tevreden!

Ik moet als klant even zeggen dat Youfone zichzelf echt sterk heeft verbetert. De klantenservice is goed bereikbaar, dit was iets wat vroeger lang duurde, fijn om te zien dat zij met tips van klanten aan de slag gegaan zijn en dat alles omhoog schiet in service en kwaliteit. Ik heb echt niets meer te klagen en ik bespaar een hoop geld, dus dit mag ook wel een keer gezegd worden!!! Super tevreden! Ga zo door Youfone.

profielfoto van Inge
Inge
27-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top bereik!

Erg blij met het bereik, hier had ik bij mijn vorige provider veel problemen mee.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne provider

Al jaren een abonnement bij youfone, gaat prima, niks mis mee. Net verlengd waardoor ik nog een euro per maand goedkoper uit ben.

profielfoto van Erna
Erna
06-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima provider

Sinds kort over op sim-only en ik bespaar veel. Blij met de lage tarieven en goede dekking van KPN.

Schrijf een review over Youfone

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10