Youfone logo

Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

53 beoordelingen • 6,8
Youfone logo
Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
53 beoordelingen • 6,8
Beoordeling
53 beoordelingen
6,8
5 sterren
43%
4 sterren
19%
3 sterren
4%
2 sterren
2%
1 ster
32%
6,8
6,8
6,8
6,8

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Youfone ervaringen

Als je opzoek bent naar een nieuw abonnement dan wil je wel zeker dat deze goed is! Een goed bereik en een super snellle verbinding is prio in deze tijd! Voordat je met Youfone in zee gaat, is het ook verstandig om eerst de Youfone ervaringen door te nemen! Door de Youfone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten van andere consumenten door te nemen, heb jij als consument een zo volledig mogelijk beeld van het bedrijf en weet je waaraan je begint!

Over Youfone

Youfone is een aanbieder voor simonly en mobiele abonnementen. Doordat Youfone gebruikt maakt van het KPN netwerk kunnen zij een hoogwaardige kwaliteit aanbieden als het aankomend op snelheid en bereik. Met daarnaast de service van het gratis onderling bellen, gratis nummerbehoud en een volledig systeem waarbij jij controlle krijgt over jou kosten behoort Youfone bij de grote spelers van de telecom markt. Door de laagste prijs van Nederland en een gegaranadeerd belplafond heeft Youfone de nummer 1 positie veroverd als het aankomd op Simonly. Ben jij dus opzoek naar Simonly abonnementen dan is Youfone voor jou de juiste keuze!

Betaal nooit meer dan jij wilt!

Bij Youfone is het mogelijk om een betaalplafond in te stellen. Dit houdt in dat je nooit meer betaald dan dat jij zelf wilt! Daarnaast is het mogelijk om je pakket zelf aan te passen. Kom je er dus achter dat je opeens meer internet nodig hebt? Dan kan je met een simpele druk op de knop je internetpakket vergroten en betaal je dus alleen je pakketkosten!

Youfone reviews plaatsen

Consumenten welke nog met Youfone in zee moeten gaan, zijn altijd op zoek naar Youfone ervaringen van andere consumenten. Heb jij als klant van Youfone dus als ervaringen met Youfone? Plaats dan jouw Youfone ervaringen en zorg ervoor dat andere consumenten gebruik kunnen maken van jou Youfone ervaringen!
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Youfone

profielfoto van Ingrid J.
Ingrid J.
25-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop okal is de service niet altijd super

Moet zeggen dat ik over de prijs zeker niet te klagen heb! Ik betaal een tientje per maand voo 1GB internet en heb altijd en overal ontvagnst! Helaas hadi k een vraag en belde ik naar de klantenservice ne moet zeggen ze hebben me geholpen, maar moest wel echt 20 minuten wachten....

Prima provider maar er valt nog wat te halen in de service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-11-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kei tof

Lange wachttijden bij het bellen naar de klantenservice, maar wordt dan wel goed geholpen. Lage prijzen, duidelijke facturen, kortom hier een tevreden klant!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voldoende

Ik geef Youfone een voldoende. Het aanbod is goed maar niet heel bijzonder. Het is maar net wat je zoekt. Voor de prijs zit je zeker goed maar verder moet je geen bijzondere dingen verwachten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Als provider top, maar de service is bagger!

Al jaren maak ik gebruik van Youfone en moet zeggen dat ze als provider dan ook aan al mijn verwachtingen voldoen! Nou wou ik gisteren de app instaleren om mijn belkosten bij te houden. Hiervoor moest ik een nieuw wachtwoord aanvragen, maar toen kreeg ik een mail met alleen mijn mailadres en geen wachtwoord. Ik bellen nar de helpdesk en daar kreeg ik alleen maar het bekende bandje van "zoveel wachtende voor u" te horen. Ja inderdaad wel 35cnt per minuut betalen. Ik heb dan ook na 15 minuten opgehangen, maar zit nu wel mooi met het probleem dat ik nog steeds geen wachtwoord heb.

Nogmaals een prima provider, maar een klote HELPdesk!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Gewoon prima. Kan niet anders zeggen. Maandelijkse kosten zijn een lachertje want het kost geen drol. En service tot nu toe altijd goed. Waar ik ook ben heb ik prima bereik.

profielfoto van Francis
Francis
31-10-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Snelllll over naar kpn!!

Vandaag heb ik mijn nog niet eens 2 weken oude simkaart verwijderd en geblokkeerd. Na torenhoog "datverbruik" ben ik het helemaal zat met dit bedrijf. Uit revieuws lees ik dat comsumenten steeds weer onterechte kosten voor hun kiezen krijgen voor datagebruik.

Dit is mij nu 1 keer overkomen, mijn eerste ervaring met Youfone. 1 x nooit weer. Daarom ben ik vandaag naar de KPN gegaan en heb een abonnement afgesloten met een nieuw nummer. De simkaart van het oude Youfonenummer heb ik geblokkeerd om nieuwe onterechte kosten te voorkomen.

Ik ben benieuwd of ik nu nog data verbruik op een geblokkeerde simkaart van Youfone. Ik houd jullie op de hoogte want laat maar zeggen bij Youfone zijn ze creatief als het gaat om kosten in rekening brengen gewoon zomaar en voor niets!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-04-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
NOOIT IETS BIJ AFSLUITEN! AFSCHUWELIJKE ERVARINGEN

Ze zouden een plafond aanzetten, hebben ze niet gedaan waardoor mijn rekening 150 euro bedroeg. Ze houden zich niet aan de afspraken. ter tegemoetkoming mocht ik per 1 april weg en overstappen naar een andere provider. Ene Jeremy zou dit voor me regelen. Inmiddels is het 9 april, proberen ze iedere dag de juiste datum door te geven aan mijn nieuwe provider wat ze simpelweg gewoon niet lukt. Ondertussen hebben ze per vandaag, 9 april, out of blue alles afgesloten en ik niks meer op mijn telefoon kan gebruiken terwijl ze bij mijn nieuwe provider pas de 14e hebben doorgekregen van Youfone. HOE onkundig kan 1 organisatie zijn? Het gaat mijn pet te boven. Alle loze beloftes en slechte bereikbaarheid (Lees: NIET BEREIKBAAR!!) breekt mij momenteel echt op. Ik ben er zo moe en uitgeput van geraakt. Ik heb er geen woorden meer voor inmiddels!

profielfoto van Patrick
Patrick
15-02-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
TV van youfone is drama

TV van Youfone, NIET DOEN!!
Zoek op "review youfone tv", prijvergelijken website, naar de vele vergelijkbare verhalen. Als ik dit toch eens had gelezen voor ik het abonnement afsloot.......

Na klant te zijn geworden en het pakket te hebben ontvangen, bleek dat er helemaal geen signaal op mijn kabel stond, erg slordig, zou verwachten dat ze dit controleren. Nu ben ik dus een paar dagen extra moeten wachten op internet.

Het internet van Youfone is prima en ik ben iedere keer (VAAK contact gehad) netjes te woord gestaan door de klantenservice. Tot zo ver alle positieve woorden over Youfone TV en Internet.

Laat ik beginnen met mijn probleem waardoor ik z.s.m. van Youfone TV af wil.
De decoder loopt om de haverklap vast, 1x per dag moet ik de stekker er uit trekken en terugsteken. Youfone heeft nieuwe decoders gestuurd, kabels laten vervangen, enz enz, gaat waarschijnlijk nog een nieuwe modem sturen, . Het zou aan een slechte verbinding liggen, achter heb ik genoeg testen gedaan, en die verbinding is prima, op meerdere apparaten in huis, zowel bedraad als draadloos. Maar dan nog, daar mag in mijn ogen een decoder niet compleet op vastlopen. (2 decoders in huis, beiden het probleem, zowel draadloos als bedraad)

Daarnaast nog wat minder fijne dingen:
- je moet bij het opstarten iedere keer in een menu eerst TV-kijken selecteren (de decoder draait op android en heeft meer opties naast live tv kijken)
- Om bij de gids te komen moet je naar het hoofdmenu van de decoder om van daaruit met de pijlen naar de gids te gaan en te selecteren
- in de gids kan je niet zoeken naar een programma voor "uitzending gemist", je moet scrollen door de dagen
- ben je met scrollen dan uiteindelijk bij het programma van 5 dagen geleden, dan blijkt dat de laatste 5 min van dat programma iedere keer niet mee worden uitgezonden. Om die te kunnen zien moet je dus het programma dat er na komt aanzetten en hopen dat het daar nog bij wordt uitgezonden.
- De afstandbediening heeft geen knop voor tv aan/uit
- Ik vergeet vast nog wel dingen die ik ben tegengekomen.

profielfoto van Gj
Gj
26-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichterspraktijken

Niet doen. Youfone probeert bewust mensen geld af te troggelen door standaard géén limiet op mobiele data te zetten (dus boven je bundel betaal je per Mb). Je kunt zo’n limiet instellen maar dat kost extra per maand.

Verder krijg je geen waarschuwing als je limiet bijna bereikt is zoals eerlijke providers doen, maar krijg je pas een melding als je tientallen euro’s erboven zit.

profielfoto van Van
Van
24-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht bedrijf

Zelden zo slecht verwelkomt bij het aangaan van een nieuw contract bij een bedrijf. Dit bedrijf doet er letterlijk alles aan om je zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Mijn contract ging in op 20-03-2019, op 26-03-2019 kreeg ik een SMS waarbij er werd aangegeven dat ik 80 procent van mijn mobiele data had verbruikt. Deze SMS bevatte misleidende informatie en het bleek dat er al meer dan €100,- buiten de bundel verbruikt was. Om extra kosten te voorkomen wilde ik een extra bundel bij bestellen. Dit kon niet omdat het dataplafond niet aan stond. Vervolgens het dataplafond aan laten zetten toen bleek dat de bundels pas de volgende maand besteld konden worden.

De conclusie was dus 5 resterende dagen extra kosten maken tegen oplichtingstarieven (€0,10 per MB) OF helemaal geen data meer gebruiken.

Kortom nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Heel veel geld kwijt met paar minuten over mijn datalimiet heen

Ik ben bijna 100 euro kwijt omdat ik een paar minuten van het internet gebruik heb gemaakt nadat mijn data op was. Ik wist niet dat mijn data op was, want daar krijg je geen melding van. Je kunt ook geen data bijkopen. Waardeloos!
Hiernaast is het bereik gewoon slecht. Betaal volgende keer liever iets meer dan deze boevenstreken.

profielfoto van Carin
Carin
22-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht ontvangst

Na vele recensies gelezen te hebben en door de vele positieve ervaringen die klanten schrijven, blijkt dat ik toch vreselijk veel pech heb. De test gedaan of in mijn gebied de aansluiting van youfone mogelijk was, dit zou geen probleem zijn. Dit mede omdat ik hiervoor KPN had en youfone onderdeel is van zou je inderdaad geen problemen verwachten. Nu heb ik enkele maanden youfone en alleen maar slechte tv ontvangst. Youfone zegt op alles, u moet u tv instellingen wijzigen! Ik heb aangegeven dat dit niet mogelijk is en dat dit bij KPN nooit een probleem is geweest. Ik heb een maand lang KPN en Youfone gehad, Youfone over de Router van KPN en geen enkel probleem. Nu de Router verwisseld is en ik helemaal over ben op Youfone heb ik een tv verbinding die hapert en wegvalt, bij terugkijken is het alsof je naar een lowmotion kijkt! Youfone blijft volhouden dat het aan de tv ligt! Ik vind dit nogal gemakkelijk, zeker omdat ik al die jaren ervoor bij de KPN nooit geen last heb gehad. Ik weet niet of er meer mensen zijn die dit probleem herkennen maar ik zal nooit meer kiezen voor Youfone, zeker omdat het probleem niet mijn tv is maar de snelheid waarmee Youfone de verbing naar mijn ontvanger stuurt. Ik ben zeer teleurgesteld in Youfone.

profielfoto van Van B.
Van B.
14-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
VOOR DE GEK HOUDERIJ!!!!!

De poisitive reviews hieronder worden geplaatst door youfone medewerkers. zo blijft youfone in een goed daglicht staan maar in feite begeeft je jezelf in de diepste duisternis als je hierbij iets afsluit. Als je goed de positieve reviews leest zie je het aan de manier van schrijven. Zelfs hier zijn ze dus niet eerlijk naar mensen toe.

Degene die de positieve reviews plaatsen worden ervoor betaald. Ik plaats gratis en voor niets mijn eerlijke ervaring om mensen te waarschuwen voor deze provider. Het is een grote ellende. De kindjes van 16 op de klantenservice zijn te ongeinteresseertdom iets voor je uit te zoeken. Standaard mailtjes van een onder de maat funktionerende klantenservice wekt alleen maar ergernis en frustratie op en op het eind van de rit moet je gewoon betalen welke bewijzen je ook maar kan weer leggen. bankafschriften niets is genoeg je krijgt hem gewoon JE MOET BETALEN EN JE VOELT JE BESTOLEN, OPGELICHT. dus trap niet in de positieve reviews, hiermee willen ze een goede ster halen, maar bedenk maar in de wereld van youfone begeef je je in de DONKERSTE HEL EVER!!!

profielfoto van Jansen
Jansen
14-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ervaring YOUFONE

ALS EERSTE WIL IK MELDEN DAT MIJN ERVARINGEN OP EEN SITE VAN YOUFONE STEEDS VERWIJDERD WORDEN. WAARSCHIJNLIJK IS MIJN ERVARING MET YOUFONE NIET GUNSTIG VOOR DEZE ORGANISATIE OM MENSEN DIE IN GOED VERTROUWEN EEN DIENST AFSLUITEN MAKKELIJK BINNEN TE HARKEN.

Ik heb youfone ervaren als een zeer nare organisatie die klanten benadeeld waar het maar kan. Lees de negatieve reviews over te hoge data kosten, belachelijk hoge rekeningen slechte klantenservice noem maar op. Ik heb het ervaren.

Op de factuurdatum je rekening betaald en dan een rekening krijgen voor blokkeringskosten omdat je je de verkeerde omschrijving heb genoteerd.(hier had ik Youfone direct van op de hoogte gebracht) Het is te moeilijk voor deze organisatie om even bij het klantnummer te kijken en te zien dat de factuur daadwerkelijk is overgemaakt op de factuurdatum. De onterechte blokkeringskosten betaald anders zouden ze het nummer blokkeren. Geintimideerd en bedreigd voelen als klant omdat je je rekening op tijd heb overgemaakt. MENSEN ALSJEBLIEFT, BEGIN NIET AAN ELLENDE BIJ DEZE PROVIDER. JE KOMT VAN EEN KODE KERMIS THUIS, SLUIT HIER NIETS AF. GA NAAR EEN ANDERE PROVIDER BETERE SERVICE, EERLIJKE FACTUREN, EN GEEN ONBESCHOFTE KLANTENSERVICE. GOEDKOOP IS IN DIT GEVAL DUURKOOP.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit gebruik maken van deze provider!!!

Ontzettend slechte ervaring met zowel de diensten, als de klantenservice.

Anderhalve maand niet aangesloten geweest, geen fatsoenlijke hulp en een compensatie van 19,-. (Op verzoek van YouFone een vrije dag opgenomen, waarna ze niet komen. Daarnaast kon ik niet thuis werken en moest ik extra internet kopen op mijn telefoon).

De klantenservice zit vol met 16 jarige kinderen die geen idee hebben wat ze doen of hoe ze iemand verder kunnen helpen. Ze beloven altijd terug te bellen maar dat is ze nog nooit gelukt.

Ze schuiven alle problemen altijd op andere partijen en nemen zelf nooit de eigen verantwoordelijkheid op zich. Ik heb tv en internet gekocht en de eerste 1,5maand hebben ze niks gedaan om mij hiervoor aan te sluiten. Telkens kwam er een slecht verhaal waardoor het niet lukte en elke keer was het de fout van een ander. Ze hebben nooit pro-actief contact opgenomen en hebben ons aan het lot overgelaten.

Als je geen stress en frustratie wilt raad ik iedereen af om bij Youfone te komen. Never nooit bij deze provider aansluiten!!!

profielfoto van Victr
Victr
24-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
YOUFONE rekent 100 euro per 1GB

YOUFONE rekent 100 euro per 1GB buiten je bundel.

Je ontvangt geen waarschuwing dat je buiten je bundel dreigt te komen of komt.

Verdienmodel is om zoveel mogelijk extra kosten in rekening te brengen.

LET DUS HEEL GOED OP EN BEDENK JE GOED OF JE DIT SOORT PRAKTIJKEN ACCEPTEERT!!!

profielfoto van Roy
Roy
19-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Pas Op

Gelukkig heb ik geen Youfone ervaringen. Dit dankzij de hondered en of duizenden gedupeerde van Youfone. Het spijt me zeer voor deze mensen dit te moeten ervaren wat een gedoe zeg, echter dank ik deze zelfde mensen voor het delen van de ervaringen van Youfone die 95% negatief zijn. Laat je niet beduvelen door de vele neppe positieve reacties die je zal vinden over Youfone, deze zijn namelijk opgesteld door het bedrijf zelf met commerciele doeleinden. Deze zelfde positieve reacties zijn onpersoonlijk en zeer zakelijk qua gevoel, ook richten zij keer op keer naar dezelfde doeleindes met dezelfde text en of anders geformuleerd maar hetzelfde doeleinde. PAS OP ik waarschuw de zuinige gebruikers, dit bedrijf gaat kapot aan negatieve ervaringen en ongelukkige klanten! Je bent gewaarschuwd!

profielfoto van Marco
Marco
14-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Datagebruik, YouFone aanpakken bij ACM, KPN (netwerk beheerder) en minister economische zaken

Ik heb gelijk vele anderen een 10 euro aktie gebruikt van YouFone voor mijn dochter.

Op school en thuis kan zij gewoon gebruik maken van wifi.

Op een gegeven moment werd haar internet afgesloten wegens wat YouFone aangaf in een SMS buitensporig gebruik. Wij veronderstelden gelijk vele andere mensen dat er een dataplafond van toepassing was. Dat was dus volgens YouFone niet het geval. De kosten EUR 284,70 werd voor het datagebruik in rekening gebracht en inmiddels van mijn rekening afgeschreven. Op het verzoek om een specificatie te verstrekken werd niet ingegaan.

Inmiddels ben ik zover om zowel een klacht bij de ACM (Autoriteit Consument en Markt) en bij de KPN in te dienen.

Door YouFone wordt namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, beter gezegd misbruik.

KPN is aangesloten bij 2012 de Gedragscode
‘Transparantie Mobiel Datagebruik’. Dat houdt in dat je bij 75% en 100% gebruik een sms krijgt en nog andere maatregelen worden genomen. Youfone is niet aangesloten, zij kunnen en misbruiken daarmee ongestraft het datanetwerk van KPN. Daar zijn ze nog trots op ook zo is mij wel duidelijk geworden.

Niet enkel de ACM en de KPN zal ik daarover benaderen maar tevens de Minister van Economische Zaken die de mogelijkheid heeft gegeven aan de telecom bedrijven zichzelf te reguleren.

Dat hebben de grootste spelers in de markt gedaan in de gedragscode maar YouFone trekt zich nergens wat van aan. Kortom, de wettelijke regulering is noodzakelijk.

Om niet alleen als de spreekwoordelijke roepende in de woestijn YouFone aan te pakken roep ik iedereen op zijn/ haar ervaringen met YouFone naar mij te mailen op het maill adres Klachtyoufone@kalmijn.com

Laten wij zorgen dat YouFone niet meer mensen dupeert met haar praktijken en gereguleerd en aangepakt wordt.

profielfoto van Marie
Marie
29-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
iK vertrouwde je op je blauwe ogen en gladde praatjes!,

Wat een grappige reclame he van youfone om je kapot te lachen!!

Maar de realiteit is anders. Nog maar net 1 dag klant bij . En kregen we een melding limet bereikt 156 euro overschreden. We hadden nog amper de simkaart in het toestel gedaan paar whatsappberichten gelezen en het toestel op de oplader gedaan.

Klantenservice gemaild. Reactie terug op de achtergrond apps die draaien mb verbruik. Dataplafond hebben we direct ingesteld maar gaat pas in per 1 november terwijl wij de 20ste klant zijn geworden.

Maar nauwelijks het toestel in onze handjes gehad.

Wij willen van de simkaart af en vragen een ieder om een creatieve oplossing zodat wij kunnen aantonen dat de sim kaart niet meer in het toestel zit zodoende niet nog meer onterechte rekeningen te ontvangen. De 18 euro abonnements kosten zulen we moeten betalen. Maar ik zal steeds mijn beoordelijk/ervaring blijven melden.

Het consumenten vertrouwen is geschonden. Vertrouw niemand op zijn blauwe ogen en gladde praatjes wordt weleens gezegd. Maar vertrouw ook niet een "GRAPPIG" bedrijf met gladde goedkope abonnementen voor dat je het weet blijkt het anders te zijn dan dat het in feite is. Dat is onze ervaring

profielfoto van Steenbeek
Steenbeek
23-02-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
1 euro p/mb ipv 10 cent voor per ongeluk internet buiten bundel. Geen coulance, 5 jaar klant.

Lid sinds 2011, vandaag per ongeluk 38mb internet gebruikt door ons zoontje van 10. Rekening: 40 euro!! Ze brengen ruim 1 euro p/mb in rekening en bieden geen coulance aan een trouw betalende klant. Het buiten-de-bundel-tarief van 2011 wordt gehanteerd.
Zeer onbeschoft behandeld, direct opgezegd!

Gewenste Oplossing
Wanneer de huidige kosten voor internetten buiten de bundel worden verhaald, nl. 0,10 euro p/mb en niet de ruim 1 euro p/mb uit 2011.

profielfoto van Ron
Ron
28-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Niet doen. Gaat werkelijk niks goed bij deze club. Goedkoop is duurkoop.

profielfoto van Roland
Roland
11-12-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Klantenservice is niet of zeer slecht bereikbaar.

Ik had in mijn abonnement te weinig belminuten en daardoor een hoge telefoonrekening. Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en ze zouden het abonnement aanpassen bij de eerst volgende maand naar een hoger plan waardoor ik niet meer buiten mijn bundel zou komen.

Vervolgens wederom zeer hoge telefoonrekening (80 euro +), blijkt dat ze abonnementswijziging niet hebben doorgevoerd. Ik contact opgenomen, beweren ze dat ik nooit om een wijziging heb gevraagd en dat ik de facturen gewoon moet betalen.

Netwerk kwaliteit van deze provider is goed (KPN netwerk) maar daarmee is alles gezegd. Pas goed op, laat alles per mail / schriftelijk bevestigen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-09-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Betaal nooit meer dan jij wilt! NOT!

Ironisch die slagzin.

Was jaren lang een tevrede klant zonder data verbruik. Dit jaar geupgrade naar pakket met dataverbruik. Dan leer je Youfone van een hele andere kant kennnen.

De administratie rammelt behoorlijk. Administratieve fouten worden niet opgelost of onderzocht.

Van de servicedesk krijg je geen inhoudelijk antwoorden alleen maar zoethoudertjes en er wordt niets onderzocht of bewezen. Maar storneren van een onjuiste betaling mag absoluut niet volgens de algemene voorwaarden! Als je toch je geld terug wilt volgt afsluiting binnen 10 dagen.

Schrijf een review over Youfone

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie