Yarden logo

Yarden reviews, ervaringen en beoordelingen

Yarden reviews, ervaringen en beoordelingen
78
Yarden logo
Website
Yarden
Categorie
Verzekeringen

Yarden ervaringen

Een uitvaartverzekering is niet iets waar je graag mee bezig bent. Echter is het wel verstandig om ook je uitvaart goed geregeld te hebben. Er zijn diverse uitvaartverzekeraars waar je een dergelijke verzekering kan afsluiten. Bekijk de Yarden ervaringen en beoordelingen en oordeel zelf of Yarden de uitvaartverzekeraar is waar jij je uitvaartverzekering wil afsluiten.

Over Yarden

Yarden is een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Ze kunnen een uitvaart van A tot Z verzorgen. Yarden is ontstaan in 2001 door een fusie tussen NUVA en AVVL. Zij gingen vanaf het begin van het millennium samenwerken onder het credo ‘begrip voor elkaar’. Dit motto staat voor: luisteren naar elkaar, het waarmaken van het ondenkbare en het open staan voor bijzondere wensen. Het is bij een uitvaart een uitkomst dat je een beroep kunt doen op een organisatie die jou en naasten bij de uitvaart kan ondersteunen. Yarden kan in veel gevallen de uitvaart grotendeels verzorgen. Je hoeft alleen maar te bellen, en er komt iemand naar je toe om samen met je bepaalde moeilijke beslissingen te nemen, om het afscheid op deze manier mooi mogelijk te maken. Bij Yarden is als het om uitvaarten gaat vrij veel mogelijk. Het definitieve afscheid kan betaalbaar gemaakt worden door een verzekering die je bij Yarden kunt afsluiten. Bij Yarden bepaal je zelf het budget, je bepaalt de wensen en de verzekering maakt het mogelijk. Er zijn diverse uitvaartmaatschappijen in Nederland waar je terecht kunt. Iedereen geeft, om persoonlijke redenen, zo weer zijn voorkeur voor een andere maatschappij. Er zijn tevens diverse eigenschappen en onderdelen aan uitvaartmaatschappijen dat verschillen van elkaar. Ben jij op zoek naar een uitvaartmaatschappij maar weet je nog niet goed welke nou de juiste keuze is? Lees eens de diverse Yarden ervaringen om te kijken of dit je aanspreekt of niet. Door de voor- en nadelen te lezen en op een rijtje te zetten kun je een goede keuze maken.

Yarden ervaringen en klachten

Is Yarden jouw uitvaartmaatschappij of heb jij Yarden ervaringen? Deel jouw ervaring en verhaal met ons. Op deze manier kunnen wij jouw verhaal weer delen met vele andere mensen die niet weten welke uitvaartmaatschappij zij moeten kiezen. Heb je zelf een slechte ervaring met Yarden? Deel dan je Yarden klachten en schrijf een review waarin je duidelijk aangeeft waarom je ontevreden bent over deze uitvaartverzekeraar.

Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Monuta logo
Monuta
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
7,7
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Yarden

Het bedrijf Yarden is geverifieerd door ons. De webshop Yarden is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Yarden is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Yarden maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Yarden is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Yarden te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geregeld

Ik had wat vragen bij Yarden en na telefonisch contact was alles super snel geregeld. Vriendelijke vrouw aan de lijn. Zo wou ik bijvoorbeeld meer weten over de duurzaamheid van een begrafenis en ze was goed geinformeerd.

Geplaatst op: 15-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerts

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Door wanbeheer financiele strop naturapolis

Op 1-1-2020 is je naturapolis slechts 3200 euro waard en worden je nabestaande opgezadeld met een forse financiele strop. Directeuren stappen op en laten een zinkend schip achter. Zoiets van een kapitein stapt als eerste op van een schip dat zinkend is

Geplaatst op: 24-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en prettig geregeld

Op sommige momenten kom je er achter dat een goeie uitvaart regelen belangrijk is. Maar het zijn vaak niet de leukste momenten. En het regelen van je uitvaart is gewoon niet leuk. Daarom prettig dat via Yarden het snel en prettig te regelen is. En zou het zeker aanraden toch goed te doen en dan via Yarden is het de juiste manier.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fam G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Helder en duidelijk

Ik heb telefonisch contact gezocht met Yarden en ehb erg prettige ervaringen met dit bedrijf. Ben aan de telefoon door het hele proces gelopen en ze hebben alles naar mij wens ingericht. Totaal niet dat ze iets extras wouden verkopen enz. Erg fijn gevoel dat alles nu voor ons is geregeld en ik me daar geen zorgen over hoef te maken

Geplaatst op: 16-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Polis van mijn zoontje aanvragen

Ik wou een pols voor mijn net geboren zoontje aanvragen nadat ik op de site had gekeken wat de prijs was. Ik heb toen even voor de zekerheid gebeld met Yardne om te vragen of deze prijs klopte en na bevestiging telefonisch alles afgehandeld. Ik wist dat ik een eenmalige afsluitkosten moest betalen, maar achteraf krijg ik ook nog eens advieskosten? Best bijzonder want heb geen advies gekregen en de rekening is totaal niet op zijn plaats.

Heb contact gehad met Yarden en helaas moet ik nog steeds terug gebeld worden. Inmiddels 3 dagen verder en denk dat ik die 120 euro op mijn buik kan schrijven :(

Geplaatst op: 18-03-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brenda

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitvaar was mooi en keurig geregeld

Helaas een paar manden geleden in aanmerking gekomen met Yarden, omdat mijn overgrootmoeder begraven moest worden. Ze was bij Yarden vroeger AVVL verzekerd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik kan niet anders dan op een prachtige uitvaart terug kijken en Yarden heeft alles keurig geregeld en volgens de afspraken voldaan.

Geplaatst op: 25-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yarden
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Monuta logo
Monuta
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yarden een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Yarden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yarden actief?

Yarden is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitvaartverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yarden reviews? Dan kun je naar de website van Yarden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie