Yarden logo

Yarden ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6 beoordelingen • 7,3
Yarden logo
Yarden ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
6 beoordelingen • 7,3
Beoordeling
6 beoordelingen
7,3
5 sterren
50%
4 sterren
17%
3 sterren
0%
2 sterren
17%
1 ster
17%
7,3
7,3
7,3
7,3

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
1 beoordelingen
8
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Yarden ervaringen

Een uitvaartverzekering is niet iets waar je graag mee bezig bent. Echter is het wel verstandig om ook je uitvaart goed geregeld te hebben. Er zijn diverse uitvaartverzekeraars waar je een dergelijke verzekering kan afsluiten. Bekijk de Yarden ervaringen en beoordelingen en oordeel zelf of Yarden de uitvaartverzekeraar is waar jij je uitvaartverzekering wil afsluiten.

Over Yarden

Yarden is een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Ze kunnen een uitvaart van A tot Z verzorgen. Yarden is ontstaan in 2001 door een fusie tussen NUVA en AVVL. Zij gingen vanaf het begin van het millennium samenwerken onder het credo ‘begrip voor elkaar’. Dit motto staat voor: luisteren naar elkaar, het waarmaken van het ondenkbare en het open staan voor bijzondere wensen. Het is bij een uitvaart een uitkomst dat je een beroep kunt doen op een organisatie die jou en naasten bij de uitvaart kan ondersteunen. Yarden kan in veel gevallen de uitvaart grotendeels verzorgen. Je hoeft alleen maar te bellen, en er komt iemand naar je toe om samen met je bepaalde moeilijke beslissingen te nemen, om het afscheid op deze manier mooi mogelijk te maken. Bij Yarden is als het om uitvaarten gaat vrij veel mogelijk. Het definitieve afscheid kan betaalbaar gemaakt worden door een verzekering die je bij Yarden kunt afsluiten. Bij Yarden bepaal je zelf het budget, je bepaalt de wensen en de verzekering maakt het mogelijk. Er zijn diverse uitvaartmaatschappijen in Nederland waar je terecht kunt. Iedereen geeft, om persoonlijke redenen, zo weer zijn voorkeur voor een andere maatschappij. Er zijn tevens diverse eigenschappen en onderdelen aan uitvaartmaatschappijen dat verschillen van elkaar. Ben jij op zoek naar een uitvaartmaatschappij maar weet je nog niet goed welke nou de juiste keuze is? Lees eens de diverse Yarden ervaringen om te kijken of dit je aanspreekt of niet. Door de voor- en nadelen te lezen en op een rijtje te zetten kun je een goede keuze maken.

Yarden ervaringen en klachten

Is Yarden jouw uitvaartmaatschappij of heb jij Yarden ervaringen? Deel jouw ervaring en verhaal met ons. Op deze manier kunnen wij jouw verhaal weer delen met vele andere mensen die niet weten welke uitvaartmaatschappij zij moeten kiezen. Heb je zelf een slechte ervaring met Yarden? Deel dan je Yarden klachten en schrijf een review waarin je duidelijk aangeeft waarom je ontevreden bent over deze uitvaartverzekeraar.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Yarden

profielfoto van Gerts
Gerts
15-10-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geregeld

Ik had wat vragen bij Yarden en na telefonisch contact was alles super snel geregeld. Vriendelijke vrouw aan de lijn. Zo wou ik bijvoorbeeld meer weten over de duurzaamheid van een begrafenis en ze was goed geinformeerd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
helder en duidelijk

Ik heb telefonisch contact gezocht met Yarden en ehb erg prettige ervaringen met dit bedrijf. Ben aan de telefoon door het hele proces gelopen en ze hebben alles naar mij wens ingericht. Totaal niet dat ze iets extras wouden verkopen enz. Erg fijn gevoel dat alles nu voor ons is geregeld en ik me daar geen zorgen over hoef te maken

profielfoto van J. P.
J. P.
25-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitvaar was mooi en keurig geregeld

Helaas een paar manden geleden in aanmerking gekomen met Yarden, omdat mijn overgrootmoeder begraven moest worden. Ze was bij Yarden vroeger AVVL verzekerd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik kan niet anders dan op een prachtige uitvaart terug kijken en Yarden heeft alles keurig geregeld en volgens de afspraken voldaan.

profielfoto van Fam G.
Fam G.
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en prettig geregeld

Op sommige momenten kom je er achter dat een goeie uitvaart regelen belangrijk is. Maar het zijn vaak niet de leukste momenten. En het regelen van je uitvaart is gewoon niet leuk. Daarom prettig dat via Yarden het snel en prettig te regelen is. En zou het zeker aanraden toch goed te doen en dan via Yarden is het de juiste manier.

profielfoto van Brenda
Brenda
18-03-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Polis van mijn zoontje aanvragen

Ik wou een pols voor mijn net geboren zoontje aanvragen nadat ik op de site had gekeken wat de prijs was. Ik heb toen even voor de zekerheid gebeld met Yardne om te vragen of deze prijs klopte en na bevestiging telefonisch alles afgehandeld. Ik wist dat ik een eenmalige afsluitkosten moest betalen, maar achteraf krijg ik ook nog eens advieskosten? Best bijzonder want heb geen advies gekregen en de rekening is totaal niet op zijn plaats.

Heb contact gehad met Yarden en helaas moet ik nog steeds terug gebeld worden. Inmiddels 3 dagen verder en denk dat ik die 120 euro op mijn buik kan schrijven :(

profielfoto van Gert
Gert
24-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
door wanbeheer financiele strop naturapolis

Op 1-1-2020 is je naturapolis slechts 3200 euro waard en worden je nabestaande opgezadeld met een forse financiele strop. Directeuren stappen op en laten een zinkend schip achter. Zoiets van een kapitein stapt als eerste op van een schip dat zinkend is

Schrijf een review over Yarden

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
1 beoordelingen
8
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9