Wandel-geest logo

Wandel-geest reviews, ervaringen en beoordelingen

Wandel-geest reviews, ervaringen en beoordelingen
347
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Wandel-geest

Ons team van experts heeft Wandel-geest geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wandel-geest bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wandel-geest is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wandel-geest is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wandel-geest te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wandel-geest.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt een aanrader

Snelle levering van de producten. Alles zit goed verpakt en je wordt ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Ze bieden erg fijne merken. Ik draag ze al jaren als werkschoenen.

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bryan D.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wandel-geest
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
23 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wandel-geest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wandel-geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wandel-geest actief?

Wandel-geest is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels , sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wandel-geest reviews? Dan kun je naar de website van Wandel-geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie