Verzekeringen24 logo

Verzekeringen24 reviews, ervaringen en beoordelingen

Verzekeringen24 reviews, ervaringen en beoordelingen
2889
Verzekeringen24 logo
Website
Verzekeringen24
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen Verzekeringen24

Een verzekering sluit je niet zomaar af. Je wilt en een goede dekking en de beste voorwaarden. Wellicht dat Verzekeringen24 je kan helpen bij het afsluiten van precies de juiste verzekering. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten goed doorgenomen en hebben we de belangrijkste aspecten er voor je uitgehaald. Op basis daarvan kun je ook besluiten om voor Verzekeringen24 te kiezen.

Over Verzekeringen24

Verzekeringen24 is een onafhankelijke verzekeringsadviseur voor met name ZZP’ers en het MKB. De specialist helpt je met het ontdekken van de risico’s die nou eenmaal met ondernemen gepaard gaan. Met de specialist ontdek je de risico’s en kun je een online risicoscan laten uitvoeren. Welke verzekeringen bij die risico’s horen, krijg je van Verzekeirngen24 aangereikt. Ze helpen je kiezen voor de voor jou beste verzekering en dat is ook in de ogen van Verzekering24 die met de beste dekking en de meest aantrekkelijke prijs.

Waarom kiezen voor Verzekering24?

Er zijn heel veel verzekeraars actief en probeer dan maar eens de voor jou beste te vinden. Verzekeringen24 brengt samen met jou in kaart welke verzekeringen je af moet sluiten en doet je vervolgens voorstellen van een aantal verzekeraars die je dit kunnen bieden. Daarbij hanteren ze de volgorde die voor Verzekeirngen24 altijd leidend is: een goede uitgebreide dekking en een lage prijs. Om de voor jou beste verzekering te vinden, vergelijkt Verzekeringen24 onder meer de pakketten van De Amersfoortse, Allianz, Nationale Nederlanden, AIG, Movir en Avéro.

Is Verzekeringen24 betrouwbaar?

Verzekeirngen24 is in de ogen van bestaande klanten een betrouwbaar bedrijf. Dat lezen we in de recensies nadrukkelijk terug. Het hoge rapportcijfer dat de bestaande klanten aan deze specialist geven spreekt wat dat betreft voor zich. Je kunt er van op aan dat Verzekeringen24 precies weet welke verzekeringen voor jouw onderneming noodzakelijk zijn en schotelt je de beste en de meest aantrekkelijke verzekeringen voor. Ook het feit dat de specialist alleen werkt met verzekeraars die als betrouwbaar te boek staan, geeft vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Opvallend is dat we in de reviews en ervaringen niet stuiten op klanten die een klacht hebben of een klacht hebben ingediend bij Verzekeringen24. Toch is die mogelijkheid er wel als je vindt dat daar aanleiding voor is. Zo kun je Verzekeringen24 een e-mail sturen en kun je ook gewoon telefonisch contact opnemen met de specialist in verzekeringen voor het MKB en voor ZZP’ers. Ook vind je Verzekeringen24 op Facebook, Twitter en LinkledIn. Ook langs die weg zou je eventueel contact kunnen opnemen.

Wil jij ook beoordelen?

Simpele vraag; wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Het is een feit dat deze beoordelingen iedereen helpen bij het maken van de beste keuzes. Beoordelingen zijn onafhankelijk en de informatie die geboden wordt is zeer praktisch van aard. Daarom ook de vraag, omdat we denken dat jij best de tijd zult vinden voor het maken van een beoordeling en omdat jij vast ook graag andere mensen helpt bij het maken van de beste keuze.

Reviews over Verzekeringen24
Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
PetSecur logo
PetSecur
70 beoordelingen
7,9
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Verzekeringen24

Verzekeringen24 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Verzekeringen24 bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Verzekeringen24 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Verzekeringen24. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Verzekeringen24 is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Verzekeringen24 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg duidelijk

Het was allemaal erg duidelijk en zeer behulpzaam. We zijn erg goed geholpen en we zijn er ook achter gekomen dat we veel kunnen besparen als bedrijf. Ook hele goede feedback gekregen op de dingen die we fout hebben gedaan!

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ryan V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verzekeringen24
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
PetSecur logo
PetSecur
70 beoordelingen
7,9
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verzekeringen24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Verzekeringen24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verzekeringen24 actief?

Verzekeringen24 is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verzekeringen24 reviews? Dan kun je naar de website van Verzekeringen24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie