Vavato logo

Vavato reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vavato reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3946
Vavato logo
Website
Vavato
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vavato

Bij Vavato scoor je voor een zeer klein prijsje faillissementsgoederen, industriële goederen en overstock. Het online veilinghuis maakt het jou wel heel eenvoudig om van de allerbeste deals te profiteren. Vavato heeft een duidelijk doel: bieden eenvoudig, plezierig en toegankelijk maken voor iedereen. Door mee te doen aan online veilingen hoef je nergens naartoe te reizen en kom je er achter dat bieden helemaal niet complex hoeft te zijn. Wil jij voordat jij meedoet aan een veiling eerst meer weten over Vavato? Dan raden wij je aan om de ervaringen met Vavato te lezen. Wij hebben echte klanten gevraagd om hun mening te delen op deze pagina, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over Vavato

Vavato is opgericht in 2015 als een high-end, online veilinghuis dat gespecialiseerd is in industriële goederen, overstock en faillissementsgoederen. Je kunt meedoen aan veilingen in allerlei verschillende categorieën. Zo koop jij voor een klein prijsje antiek, keukenapparatuur, gereedschap en nog veel meer. Vavato bewijst dat het niet moeilijk is om mee te doen aan een veiling. Alle klanten profiteren van een buitengewone online belevenis. Ook voor ondernemingen is het aantrekkelijk om overstock te verkopen via Vavato. Als ondernemer kom je snel van je overstock af en zet je dit om in cash, waardoor je sneller nieuwe investeringen kunt maken. Het hoofdkantoor van Vavato is gevestigd in Sint-Niklaas, België. Het bedrijf organiseert hier regelmatig opendeurdagen waardoor je de veilingen van dichtbij kan bezichtigen.

Waarom kiezen voor Vavato

Het innovatieve platform van Vavato is niet alleen te gebruiken via jouw laptop of computer, maar is ook compatibel met mobiele toestellen. Hierdoor kun je waar en wanneer jij maar wilt jouw biedingen plaatsen en volgen. Het platform is zeer overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk zoekt in verschillende categorieën. Biedt bijvoorbeeld op een partij horloges, elektra en witgoed of koop gebruikte auto's op. Als ondernemer profiteer je ook van dit praktische platform als jij af wilt van afgeschreven goederen, overstock of machines waar je geen gebruik meer van maakt. Je verkoopt deze snel en tegen een goede prijs. De gerealiseerde omzet ontvang je al 14 dagen na de veiling en er zijn geen verborgen kosten.

Is Vavato betrouwbaar?

Vavato is zeer actief op social media en is onder andere te vinden op Facebook en Instagram. Het veilinghuis heeft honderdduizenden volgers. De allerbeste manier om er achter te komen of Vavato een betrouwbare partij is, is door ervaringen met Vavato te lezen op deze pagina. Er zijn meer dan 350.000 bieders actief op het online platform. Daarnaast is er een hoofdkantoor in Sint-Niklaas, België en is er in 2020 een filiaal in Nederland opgericht. Vavato heeft daarnaast grote plannen om de komende jaren nog verder internationaal door te breken. In 2020 eindigde Vavato op de 17e plek op de Deloitte Fast50 Award. Deze prijs wordt gegeven aan de 50 snelst groeiende tech bedrijven in België.

Klantenservice en klachten

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je op de website van Vavato. Heb je na het lezen toch nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met Vavato op te nemen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Ook is het mogelijk om via social media in contact te komen met een medewerker van Vavato.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens deelgenomen aan een online veiling via Vavato? Dan horen we graag wat jouw ervaring met Vavato is. Vind je het platform eenvoudig in gebruik? Wat vind je van de veilingen waar je uit kunt kiezen? En hoe verloopt het als je een veiling hebt gewonnen? Zou je anderen aanraden om een account aan te maken bij Vavato? Of maak jij als ondernemer gebruik van het platform om jouw overstock te verkopen? Door jouw review achter te laten help je anderen bij het maken van hun keuze.

Reviews over Vavato

Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen logo
VakantieVeilingen
87 beoordelingen
5,7
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Alicejo logo
Alicejo
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

3
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Vavato

Vavato is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vavato bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vavato lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vavato. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vavato is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Vavato. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vavato.

Geplaatst op: 17-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Poging tot koppelverkoop

materiaal niet volledig en beschadigd, geen bon gekregen bij afhaling of iets moeten tekenen.
maar 1u de tijd om te kunnen afhalen kortom ze maken het u moeiljk om u materiaal af te halen.

bieden zelf op hun eigen lots om de prijs op te drijven. (ip adres ).

enz...

te mijden!!!!

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Karim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog en manipulatie

Voor alle mensen die voor de eerste keer willen bieden bij VAVATO, stel ik voor eerst even mijn review te lezen.

1. Vavato heeft volgens mij contracten met andere bedrijven die het platform gebruiken voor normale verkoop van producten. Ik zie namelijk elke week dezelfde soort veilingen opnieuw. Parket en houtverkoop te Lier staat er elke week opnieuw op.

2. Artikels die te koop staan zijn 90% van de tijd goedkoper te vinden, zelfs online. Merknamen worden bewust regelmatig weggelaten zodat je niet kan bekijken hoeveel het elders kost.

3. Er is nagenoeg nooit een garantie dat de spullen onbeschadigd en volledig zijn. Zelf ervaring mee gehad + enorm veel reviews van mensen die hun aankoop niet volledig krijgen (bv lade die ontbreekt, spiegel ontbreekt bij badkamermeubel, etc etc etc).

3. Ze bieden ZELF op hun producten om de prijs te doen stijgen. Er wordt tegelijk op alle producten geboden, duidelijk dat ze het zelf doen.

Kort samengevat: producten zijn allesbehalve een koopje, meestal duurder dan in de winkels. Altijd dezelfde verkopen, bekijk elke week maar de verkoop van parket te Lier. Ze gebruiken het platform van de veiling om het zogezegd als een koopje te doen lijken. Eén en al manipulatie. Ik zou hier nooit iets kopen.

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit kopen via/bij Vavato

Vavato verkoopt goederen die kapot zijn. Als je hierover reclameert komen ze met smoesjes die kloppen van geen kant. Ze bieden geen terugbetaling en zijn zeer slecht telefonisch bereikbaar.
Nooit kopen bij Vavato!!

Geplaatst op: 17-10-2022
Laatst bewerkt op: 17-10-2022
Geschreven door: Jeroen Q.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik ben voor 100 percent opgelicht door Vavato. Gouden ring 700 euro betaald, is zelfs geen goud, diamanten zijn glas...echt pure diefstal

Pure diefstal, goud is geen goud, diamanten zijn glas...pure oplichting. 700 euro betaald aan jullie, ik heb bewijs van expert in mijn bezit. Ring is zelfs geen verkoop waardig...echt pure diefstal en oplichting van vavato in samenwerking met....

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Martelle H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Zelfs hun beoordeling kan je niet op 0 plaatsen, zelfs dit nemen ze van je af.....oplichters

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Martelle H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verwerpelijk

als u een bod hebt gewonnen is het op goed geluk voor de afloop .
Als u uw product niet ontvangt moet u zelf het initiatief nemen om er schot in de zaak te brengen... en dan nog duurt het weken er beweging in komt .
Hun communicatie loopt enkel via mail die niet alle dagen opgevolgd wordt bij problemen . Ze verstoppen zich achter hun mails
Een telefoontje van hun moet u niet verwachten.

- GEEN MAILS ALS ANTWOORD AUB enkel TELEFONISCH komen we tot een oplossing

Dag 2 : geen reactie via telefoon
Dag 3 : geen reactie via telefoon . klacht via politie ingediend
Dag 4 : geen reactie via telefoon , kunt u ook de interne mail die ik naar u heb gestuurd ook posten . De mail op antwoord waar u nu droog weg verteld dat ik er niet op geantwoord hebt .
- Ik had software gekocht . Dit is altijd met licenties en een drager ( cd of dvd ) zoals op uw voorstel . Toen ik een paar keer een klachten mail had gestuurd , stuurt u dat ik met de verkoper moet contact opnemen.
IK DACHT DAT U DE VERKOPER WAS !!!! en codes zonder licentie via mail betaal ik niet. Ik kan ook keygens vinden om codes te genereren .
Dag 5 : geen reactie via telefoon
Dag 6 : geen reactie via telefoon
Dag 7 : geen reactie via telefoon
Dag 8 : geen reactie via telefoon
Dag 9 : geen reactie via telefoon

2 maand later. Nog steeds niets . Na een valse belofte en een hoop leugens dat ze het zouden terug storten
3 maand later. Nog steeds geen antwoord. Fraudeurs met hun platform blijven hier actief .

Let op wat je besteld. Voor je het weet koopt u iets dat 0 euro waard is.

Geplaatst op: 01-10-2022
Laatst bewerkt op: 01-10-2022
Geschreven door: Patrick S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
1 win een lot van 5 stuks maar krijg maar 1 stuk geleverd. "foutje" ?

IK win een lot van 5 radiatoren. Nadien krijg ik een mail dat het in feite maar 1 radiator betreft.
"Dit is vervelend en ik begrijp uw frustratie" luidt de mail van vavato. Het was correcter geweest indien ze hun fout hadden rechtgezet.

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Philip S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vavato


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen logo
VakantieVeilingen
87 beoordelingen
5,7
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Alicejo logo
Alicejo
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vavato een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Vavato. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vavato actief?

Vavato is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) veiling en actiesites en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vavato reviews? Dan kun je naar de website van Vavato gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie