UnitedConsumers logo

UnitedConsumers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
UnitedConsumers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
UnitedConsumers logo
Website
unitedconsumers.com
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

UnitedConsumers ervaringen

Alle UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij eens een goede of een slechte ervaring gehad met UnitedConsumers? Laat ons dit dan weten door een review of een beoordeling te plaatsen. Alle reviews en boordelingen kunnen de poteniele klanten van UnitedConsumers helpen bij het vinden de geschikte dienst. Help anderen bij hun keus door een review of een beoordeling te plaatsen.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is opgericht door Bas Poell en Paul van Selms. Zij startten in 2000 met het idee om vaste lasten via internet goedkoper aan te bieden. Consumenten krijgen via UnitedConsumers korting op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en telecom. UnitedConsumers koopt deze producten groot in en geeft het inkoopvoordeel terug aan de consument. Zo maken zij vaste lasten voor iedereen betaalbaar.

UnitedConsumers diensten

Vaste lasten hebben vaste prijzen, totdat je er veel tegelijk van inkoopt. Individuele consumenten kunnen hier niet van profiteren, want wie heeft er bijvoorbeeld meer dan één zorgverzekering nodig? Consumentencollectief UnitedConsumers kan wel groot inkopen en geeft het voordeel in de vorm van korting terug aan de consument. Door je aan te sluiten bij UnitedConsumers kun je honderden euro’s per jaar besparen.

UnitedConsumers klachten en service

UnitedConsumers probeert alles via het internet te doen zodat de kosten laag blijven. Indien je vragen hebt kun je ze ook telefonisch contacteren zodat je vraag direct behandeld wordt. Hiermee probeert UnitedConsumers op alle vlakken de vraag van hun klanten te behartigen. Heb je toch slechte  UnitedConsumers ervaringen gehad en wil je je hart luchten? Dit kun je doen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website.

Reviews over UnitedConsumers

Gerelateerde bedrijven

Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
BlueJeans logo
BlueJeans
2 beoordelingen
8,5
Triple8 logo
Triple8
2 beoordelingen
9,5
8,4
100% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met UnitedConsumers

Het bedrijf UnitedConsumers is geverifieerd door ons. De webshop unitedconsumers.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. UnitedConsumers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. UnitedConsumers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

UnitedConsumers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van unitedconsumers.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima no_nonsens leverancier

Ik neem al jaren gas en stroom af van United Consumers.
De service is buitengewoon goed en snel. Men staat je vriendelijk te woord, denken met je mee
Daarnaast zijn de aantrekkelijke tarieven een prettig gegeven.

Voor mij niks anders meer.

Geplaatst op: 04-02-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel voordelen

Sinds ik United Consumers ken heb ik al veel voordelen weten te pakken. Op verzekeringen o.a. maar ook op tanken. En er komen veel goeie voordelen bij. Dus zeker aanmelden als je dat nog niet hebt gedaan

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Huub

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlekkenlozen overstap

Wij zijn met het hele gezin overgestapt naar united consumers voor onze zorgverzekering en hebben vanaf het begint tot het einde geen enkel probleem ervaren. Nu zijn we ook nog aan het kijken om UC energie gaan overstappen, omdat we hiermee ook mooi wat geld kunnen besparen. Daarnaast kreeg je ook nog eens een leuk cadeau erbij

Geplaatst op: 12-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden over United Consumers

Ik gebruik de tankkaart en de zorgverzekering bij United Consumers en het is goed geregeld. Ik pak voordeel op tanken en mijn zorgverzekering en dat zijn toch twee grote kostenposten waar je op wilt bezuinigen.

Alles op de site is simpel opgezet en geen poespas. Ik raad iedereen aan die ook wil besparen op zijn kosten om zich aan te sluiten bij United Consumers.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over UnitedConsumers


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
BlueJeans logo
BlueJeans
2 beoordelingen
8,5
Triple8 logo
Triple8
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UnitedConsumers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over UnitedConsumers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UnitedConsumers actief?

UnitedConsumers is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UnitedConsumers reviews? Dan kun je naar de website van UnitedConsumers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie