UnitedConsumers logo

UnitedConsumers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
UnitedConsumers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
18
UnitedConsumers logo
Website
unitedconsumers.com
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen UnitedConsumers

Wil je graag geld besparen door je aan te sluiten bij het consumentencollectief UnitedConsumers, maar wil je je eerst wat meer verdiepen in deze organisatie? Neem dan eerst de informatie door op deze pagina. Op deze pagina krijg je meer informatie over UnitedConsumers, waarom je voor UnitedConsumers zou moeten kiezen en of UnitedConsumers betrouwbaar is. Ook lees je op deze website hoe je een medewerker van UnitedConsumers kunt bereiken en lees je diverse reviews van huidige leden van UnitedConsumers. Hierdoor kun je na het lezen van deze tekst zelf een goede keuze maken om wel of geen lid te worden bij UnitedConsumers.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat is opgericht voor en door consumenten. Indien je je aansluit bij het collectief kun je besparen op je autoverzekering, zorgverzekering, energierekening, je mobiel abonnement en op je brandstof. De onderneming streeft naar zo laag mogelijke vaste lasten voor haar leden en wil het liefst zo veel mogelijk uitzoek werk voor de consument ontlasten. Hierdoor kunnen consumenten vertrouwen op goede service en lage prijzen.

Waarom kiezen voor UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft als doel om vasten kosten zo laag mogelijk te houden. Indien je dus wilt besparen op je vasten kosten is een bezoek aan de webwinkel van UnitedConsumers een absolute aanrader. Je kunt gratis lid worden bij UnitedConsumers en vertrouwen op eerlijk en betrouwbaar advies. Op de website kun je eenvoudig kiezen op welk product je wilt besparen en waar je persoonlijke korting op wilt ontvangen. Je kunt deze korting vervolgens uit laten betalen of kiezen voor een cadeau uit de cadeaushop van de UnitedConsumers.

Ӭ

Is UnitedConsumers betrouwbaar?

UnitedConsumers heeft een grote naamsbekendheid en is dan ook zeker te vertrouwen. De onderneming werkt samen met tal van externe partners en voldoet aan alle belangrijke standaarden waaraan een betrouwbare onderneming dient te voldoen. Zo heeft UnitedConsumers haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, staat er altijd een medewerker klaar om je te woord te staan, en heeft het bedrijf een fysieke locatie. Ook beschikt UnitedConsumers over een groot netwerk aan leden en over vele positieve klantenbeoordelingen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van UnitedConsumers is zeer toegankelijk. Je kunt de klantenservice benaderen per telefonisch contact of via de mail. Een medewerker van UnitedConsumers staat je graag te woord voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten. Daarnaast kun je de website raadplegen voor antwoorden op veel gestelde vragen en vind je vrijwel altijd het antwoord waar je naar op zoek bent.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met UnitedConsumers of ben je lid van UnitedConsumers, en wil je andere potentiële leden vertellen over jouw ervaringen met UnitedConsumers? Laat dan hier een recensie achter en beschrijf hoe jouw ervaringen met UnitedConsumers zijn verlopen. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld welk product je gekozen hebt, hoeveel geld je bespaard hebt en of je goed geholpen bent door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Schrijf daarnaast ook of je UnitedConsumers aan andere mensen zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review help je andere met het verkrijgen van een objectief beeld over UnitedConsumers.

Reviews over UnitedConsumers
Gerelateerde bedrijven
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
8,4
100% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met UnitedConsumers

Het bedrijf UnitedConsumers is geverifieerd door ons. De webshop unitedconsumers.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. UnitedConsumers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. UnitedConsumers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

UnitedConsumers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van unitedconsumers.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima no_nonsens leverancier

Ik neem al jaren gas en stroom af van United Consumers.
De service is buitengewoon goed en snel. Men staat je vriendelijk te woord, denken met je mee
Daarnaast zijn de aantrekkelijke tarieven een prettig gegeven.

Voor mij niks anders meer.

Geplaatst op: 04-02-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel voordelen

Sinds ik United Consumers ken heb ik al veel voordelen weten te pakken. Op verzekeringen o.a. maar ook op tanken. En er komen veel goeie voordelen bij. Dus zeker aanmelden als je dat nog niet hebt gedaan

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Huub

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlekkenlozen overstap

Wij zijn met het hele gezin overgestapt naar united consumers voor onze zorgverzekering en hebben vanaf het begint tot het einde geen enkel probleem ervaren. Nu zijn we ook nog aan het kijken om UC energie gaan overstappen, omdat we hiermee ook mooi wat geld kunnen besparen. Daarnaast kreeg je ook nog eens een leuk cadeau erbij

Geplaatst op: 12-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden over United Consumers

Ik gebruik de tankkaart en de zorgverzekering bij United Consumers en het is goed geregeld. Ik pak voordeel op tanken en mijn zorgverzekering en dat zijn toch twee grote kostenposten waar je op wilt bezuinigen.

Alles op de site is simpel opgezet en geen poespas. Ik raad iedereen aan die ook wil besparen op zijn kosten om zich aan te sluiten bij United Consumers.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over UnitedConsumers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UnitedConsumers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over UnitedConsumers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UnitedConsumers actief?

UnitedConsumers is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UnitedConsumers reviews? Dan kun je naar de website van UnitedConsumers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie