Tubantia Webwinkel logo

Tubantia Webwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tubantia Webwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2316
7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tubantia Webwinkel

Tubantia Webwinkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tubantia Webwinkel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tubantia Webwinkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tubantia Webwinkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Tubantia Webwinkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van webwinkel.tubantia.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levering laptop blijft uit

Bij plaatsing bestelling is het vaak onduidelijk of de bestelling is gelukt.
Laptop voor studie besteld op 14 augustus (verwachte levertijd 5-7 werkdagen), nu, op 1 september, nog niet binnen, ondanks 2x contact met helpdesk. Studie begint op 4 september, knap waardeloze service.

Geplaatst op: 01-09-2023
Laatst bewerkt op: 01-09-2023
Geschreven door: Kees L.

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tubantia Webwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Dolfinarium logo
Dolfinarium
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tubantia Webwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tubantia Webwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tubantia Webwinkel actief?

Tubantia Webwinkel is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , tickets , uitjes , cursussen en trainingen , hotels , vakantiehuizen , vakantieparken , boeken en magazines , spellen , verzorging & gezondheid , kunst en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tubantia Webwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Tubantia Webwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie