Zeker Gemak logo

Zeker Gemak reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zeker Gemak reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1045
Zeker Gemak logo
Website
zekergemak.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zeker Gemak

Zeker Gemak is een webwinkel die zich specialiseert in producten die thuis wonen aangenamer maken voor mensen met fysieke en/of psychische ongemakken. Overweeg jij aankopen te doen bij Zeker Gemak. Neem dan bij ons de Zeker Gemak ervaringen door, zodat je alle plus- en minpunten van de webwinkel ontdekt!

Over Zeker Gemak

Zeker Gemak verkoopt allerlei snufjes die het leven in huis makkelijker maken voor mensen met lichamelijke en/of geestelijke ongemakken. Het bedrijf vindt het belangrijk dat iedereen zolang mogelijk van zijn eigen woning kan genieten en kwam daardoor met dit slim assortiment op de proppen. De artikelen zijn ook allemaal van de beste kwaliteit en dat is toch wel belangrijk als het over hulpmiddelen gaat.

Het assortiment is daarnaast erg uitgebreid. Alle hulpmiddelen die je je kan bedenken, vind je er terug. Zo is er in de collectie niet alleen ergonomisch bestek, maar zijn er ook artikelen die helpen bij de mobiliteit, alarmsystemen, verzorgingsproducten, enzovoort. De webwinkel levert je bestelde artikelen binnen de 3 werkdagen en staat altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt of met vragen zit.

Waarom kiezen voor Zeker Gemak

Zeker gemak is een handige webwinkel voor iedereen die hulp kan gebruiken. Denk daarbij niet alleen aan personen met een fysieke beperking en oudere mensen, maar ook aan mensen met fysieke pijnen, bepaalde aandoeningen, enzovoort. De artikelen uit het assortiment hebben stuk voor stuk het doel om het leven in huis aangenamer te maken voor zij die moeilijkheden ondervinden, waardoor ze langer thuis kunnen blijven en meer dingen zelfstandig kunnen uitvoeren. In het assortiment vind je zowel kleine als grotere hulpmiddelen.

Zo zijn er producten die helpen bij het verplaatsen, denk daarbij aan krukken, rolstoelen, looprekken, enzovoort. Daarnaast vind je in het assortiment ergonomisch bestek dat eten vergemakkelijkt voor bijvoorbeeld mensen met artritis. Het assortiment heeft ook kwalitatieve alarmsystemen die voor eenieder van pas komen. En gezondheidsartikelen, zoals weegschalen, massagehulpmiddelen, producten voor balancering en nog zoveel meer. Zeker Gemak is dus de webwinkel voor iedereen die een beetje hulp in het dagelijks leven kan gebruiken. Het grote voordeel is dat het personeel ervaren is en jou dus altijd goed kan adviseren.

Is Zeker Gemak betrouwbaar?

Zeker Gemak is een webshop die betrouwbaar is, dat merk je aan de positieve beoordelingen. Daarnaast kan je het bedrijf volgen via diverse sociale mediakanalen en staan ook de bedrijfsgegevens netjes onderaan vermeld. Bij Zeker Gemak kan je dus hulpmiddelen kopen in alle vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb jij al ervaringen met Zeker Gemak, maar heb je klachten? Dan kan je de klantenservice bereiken. Dit kan je via e-mail, het contactformulier op de website of telefonisch.

Wil jij ook beoordelen?

Als je al hulpmiddelen gekocht hebt bij Zeker Gemak en je graag je positieve en/of negatieve bevindingen wilt delen met anderen om hen zo te helpen, kan je bij ons je beoordeling achter laten. Een review schrijven op onze site is erg eenvoudig, dus daar hoef je niet mee in te zitten!

Reviews over Zeker Gemak
Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Gorillz logo
Gorillz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Zeker Gemak

Het bedrijf Zeker Gemak is geverifieerd door ons. De webshop zekergemak.nl is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Zeker Gemak is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zeker Gemak maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van zekergemak.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van zekergemak.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zeker Gemak.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling komt niet en niet meer bereikbaar

Door een ongeluk heb ik een hulp middelhoog met eten.
Deze heb ik besteld bij zeker gemak op 5 April.
Zon hulpmiddel wil je snel hebben. Gezien de belofte van levering binnen 3 dagen. Heb ik dit besteld bij het desbetreffende bedrijf.
Vandaag 19 April nog steeds niks ontvangen inmiddels worden mijn telefoontjes niet meer aangenomen.
1 x contact gehad 10 dagen terug. De levering duurt iets langer ivm problemen met de aanvoer vsn de producten.
Nog steeds niks ontvangen. BESTEL HIER NIKS

Geplaatst op: 19-04-2023
Laatst bewerkt op: 19-04-2023
Geschreven door: Jos V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veilig en gemakkelijk

Sinds dat ik een douch stoel van Zekergemak heb in de douch voelt het weer een stuk veiliger. Als ouder persoon ben je een stuk kwetsbaarder voor de gevaren van de badkamer maar deze worden meteen weggenomen door dit soort producten.

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julie M.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zeker Gemak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Gorillz logo
Gorillz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zeker Gemak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Zeker Gemak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zeker Gemak actief?

Zeker Gemak is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zeker Gemak reviews? Dan kun je naar de website van Zeker Gemak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie