Saniweb.nl logo

Saniweb.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Saniweb.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1900
Saniweb.nl logo
Website
saniweb.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Saniweb.nl

Wil je meer weten over Saniweb.nl? Lees dan gauw verder voor de persoonlijke reviews van klanten van Saniweb.nl. Je leest hier meer over de webshop, maar ook de ervaringen van klanten met Saniweb.nl. Dit geeft een prachtig totaalbeeld van deze webwinkel voor sanitair en meer.

Over Saniweb.nl

Saniweb.nl is de grootste online aanbieder van sanitair, badkamerartikelen en accessoires. Saniweb.nl is dan ook marktleider in Nederland en België. Iedereen die weleens iets voor de badkamer nog heeft gehad, heeft wel van Saniweb.nl gehoord. Wat Saniweb.nl zo aantrekkelijk maakt, is dat zij zich alleen focussen op echte A-merken. Zo weet je dus dat je altijd een goede koop hebt bij Saniweb.nl. Denk bijvoorbeeld aan Villeroy & Boch, Zanuschi en meer.

Saniweb.nl heeft, in tegenstelling tot veel andere sanitair giganten, geen eigen showroom. Dit is een bewuste keuze van Saniweb.nl, omdat zij op deze manier de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Dit zie je gelijk terug, wanneer je bij Saniweb.nl gaat bestellen. Je bent altijd verzekerd van de laagste prijs bij Saniweb.nl.

Waarom kiezen voor Saniweb.nl

Vanwege het grote, kwalitatieve en ook nog eens voordelige aanbod van Saniweb.nl, is dit een ideale webshop om te shoppen voor jouw nieuwe badkamer. Je kunt hier werkelijk alles vinden voor jouw badkamer en in één keer slagen voor jouw totale aankoop voor de badkamer.

Bij Saniweb.nl kun je alles ook eenvoudig en snel vinden. Niet alleen kun je gebruik maken van de handige categorieën, waarin alle producten zijn onderverdeeld, ook kun je zelf zoeken door middel van een zoekwoord en filters. Zo kun je een eigen zoekopdracht aanmaken en deze geheel naar wens invullen. Je krijgt dan een gespecialiseerd aanbod met alleen de producten die jij zoekt.

Bij Saniweb.nl mag je zelf de bezorgdatum kiezen en worden bestellingen van boven de €50,- standaard gratis geleverd. Saniweb.nl heeft een eigen bezorgservice en je kunt ook voor de montageservice van Saniweb.nl kiezen. Zo wordt jouw sanitair professioneel geïnstalleerd. Ook krijg je altijd 3 jaar garantie op alle aankopen en montage.

Is Saniweb.nl betrouwbaar?

Saniweb.nl is niet voor niets marktleider in Nederland en België. Je hoeft je bij Saniweb.nl dus nooit zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Je behoudt zelfs bij iedere aankoop het recht op retourneren. Ben je dus niet tevreden over jouw aankoop? Dan mag je deze, zelfs gratis, retourneren.

Je kunt in de webshop altijd gratis en veilig betalen. Dit maakt Saniweb.nl extra betrouwbaar. Je kunt bijvoorbeeld afrekenen met het veilige Ideal, middels Paypal of je kunt een creditcard gebruiken. Betaal je liever met PIN? Dat kan zelfs bij de bezorging van jouw bestelling. Zo kies je altijd het zekere, voor het onzekere.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of advies kun je altijd bij de klantenservice van Saniweb.nl wezen. Omdat zij geen fysieke winkels hebben, kun je juist online altijd advies vragen voor jouw badkamer. De klantenservicemedewerkers van Saniweb.nl zijn professioneel en weten alles over het online aanbod en de service voorwaarden. Je kunt gewoon even bellen met de klantenservice, maar kunt jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen.

Wanneer je een klacht hebt, kun je ook bij de klantenservice aankloppen. Onthoud wel dat je altijd gratis mag retourneren en zelfs 3 jaar garantie hebt. Je kunt dus altijd jouw bestelling nog terugsturen of een reparatie door Saniweb.nl laten bekostigen. Saniweb.nl gaat altijd professioneel om met op- of aanmerkingen en zorgen ervoor dat de klacht goed en professioneel afgehandeld kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw badkamer verbouwd en daarbij ook gebruik gemaakt van het aanbod van Saniweb.nl? Heb jij bijvoorbeeld een nieuwe toiletpot, douchegordijn of zeeppompje bij deze webshop besteld? Dan kun je hieronder jouw eigen ervaring met Saniweb.nl delen met anderen. Schrijf een persoonlijke review over jouw ervaringen met Saniweb.nl. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de producten, de montageservice en eventueel over het contact met de klantenservice van Saniweb.nl. Zou je Saniweb.nl aanraden aan vrienden, of niet? Jouw persoonlijke review kan een grote invloed hebben op potentiële klanten. Laat daarom jouw eigen ervaring met Saniweb.nl hieronder achter.

Reviews over Saniweb.nl

Gerelateerde bedrijven

Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

7,8
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Saniweb.nl

Het bedrijf Saniweb.nl is geverifieerd door ons. De webshop saniweb.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Saniweb.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Saniweb.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van saniweb.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van saniweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Saniweb.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Moedeloos

Bestellen is easy , snel geleverd, echter bij het terugsturen van items begint het probleem , ben inmiddels na het terugzenden van artikelen die niet pasten weken bezig om het aankoopbedrag terug te krijgen vele malen bellen en tientallen mail verder is het nog steeds niet opgelost …….

Geplaatst op: 29-11-2022
Laatst bewerkt op: 29-11-2022
Geschreven door: Guido P.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoezo is deze nepwinkel tot beste webshop uitgekozen?

Spoedbestelling vandaag besteld, morgen in huis. 1 hele week en 3 keer uitstellen verder weet ik nog steeds niet wanneer bestelling plaatsvindt. 3 keer contact met zogenaamde klantenservice gehad en het is allemaal de schuld van koeriersbedrijf. Een oploss8ng zoeken? Ho maar.
Hoe is deze nepw8nkel tot beste webshop van 2022 gekozen?

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Huseyin G.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beschadigde verpakking ontvangen maar uitstekend opgelost

Aanvankelijk heb ik na ontvangst van mijn spullen teleurgesteld een slechte review over Saniweb geplaatst die ik hierbij weer heb gecorrigeerd. Ik had een grote slappe buitendoos met scheuren ontvangen die aan kanten open was. Hierin de kleinere dozen van Quooker, boiler en nog wat toebehoren. Kon er zo uitvallen en lijkt ook gebeurd. Bezorger van DHL dit laten zien maar hij wist verder niet hoe of wat. Mee terugnemen was geen optie. Gaat om bestelling twv 1300 euro en het plezier was direct weg. Is het nog wel compleet? is het nog wel onbeschadigd? Duidelijk is dat er tijdens vervoer niet zacht mee omgegaan is. Hoewel DHL de vervoerder is was mijn kritiek jegens Saniweb dat er geen luchtkussentjes, bubbelplastic zijn gebruikt en dat de buitendoos van veel te slappe kwaliteit was. Geen stevig karton dat geschikt is voor dit gewicht. Ik denk dat er ergens tijdens vervoer mee gegooid is of dat er een noodstop is gemaakt dusdanig dat de inhoud door het ontbreken van voornoemde zaken zo hard tegen de buitendoos is gedrukt dat deze is opengescheurd. Gezegd moet dat de oplossing van Saniweb mij positief verrast heeft. Zonder problemen werd de kraan omgeruild, nu door een chauffeur van Saniweb zelf. Voelt toch een stuk beter. Van DHL moet ik nu, 3 weken na levering nog steeds iets vernemen. Als ik in de toekomst keuze van vervoerder krijg zal ik nooit meer voor DHL kiezen.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afspraken na gekomen

Dit is echt een top bedrijf die zich perfect houdt aan de afspraken die ze maken. Super vriendelijke bezorger die de bestelling thuis heeft afgezet. Echt een aanrader dus. De prijzen zijn ook prima!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel S.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Saniweb.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Saniweb.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Saniweb.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Saniweb.nl actief?

Saniweb.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Saniweb.nl reviews? Dan kun je naar de website van Saniweb.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie