Broyeurwereld.nl logo

Broyeurwereld.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Broyeurwereld.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Broyeurwereld.nl logo
Website
broyeurwereld.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Broyeurwereld.nl

Bij Broyeurwereld.nl vind je allerlei praktische oplossingen wanneer je een toilet of douche wilt plaatsen en er geen afvoer beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een extra toilet of douche op zolder, in de kelder of het tuinhuisje. Ook als je op zoek bent naar een oplossing voor het afvoeren van water van een douche of toilet naar een hoger gelegen afvoer, het plaatsen van een tijdelijke douchecabine vanwege een verbouwing of het plaatsen van een extra keukenblok ben je bij Broyeurwereld.nl aan het juiste adres. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Broyeurwereld.nl? Wij hebben echte klanten om hun mening gevraagd en de reviews van Broyeurwereld.nl op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van anderen en neem een weloverwogen beslissing om bij Broyeurwereld.nl te kopen.

Over Broyeurwereld.nl

Bij Broyeurwereld.nl hebben de medewerkers jarenlange ervaring met broyeurartikelen en handige oplossingen voor douchecabines. Je kunt hier dus terecht voor een deskundig advies. Dankzij deze jarenlange ervaring en door terugkoppeling van klanten te delen met leveranciers en fabrikanten worden de producten continu verbeterd. Bij Broyeurwereld.nl vind je alleen producten van een hoge kwaliteit die voorzien zijn van een CE keurmerk en geproduceerd zijn binnen Europa. Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit te waarborgen.

Waarom kiezen voor Broyeurwereld.nl

Broyeurwereld.nl biedt een uitgebalanceerd assortiment broyeurartikelen en douchecabines en douchewanden. Twijfel je in jouw overweging om een broyeurtoilet aan te schaffen of wil je een nieuwe doucheruimte? De medewerkers an Broyeurwereld.nl staan voor jou klaar met een specialistisch advies. Zo weet jij zeker dat jij de juiste keuze kunt maken, wat jouw persoonlijke situatie ook is. Door te shoppen bij Broyeurwereld.nl profiteer je van kwaliteitsproducten uit Europa. Alle producten zijn voorzien van een CE certificatie. Daarbij shop je online eenvoudig en snel en krijg je bijvoorbeeld overzicht in de verschillende prijsklassen. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij de fysieke showroom.

Is Broyeurwereld.nl betrouwbaar?

Deze webshop is specialist op het gebied van broyeurs. Als jij liever eerst de producten in het echt bekijkt, kun je een afspraak maken in de showroom in Mierlo. Alle bedrijfsinformatie is overzichtelijk terug te vinden op de website en ook is Broyeurwereld.nl actief op social media. Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Lees ook zeker de beoordelingen over Broyeurwereld.nl voordat jij besluit om een bestelling te plaatsen.

Klantenservice en klachten

Een goede en betrouwbare klantenservice is zeer belangrijk voor Broyeurwereld.nl. Op de website vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Zo lees je onder andere over de levering van jouw bestelling en hoe je producten kunt retourneren. Heb jij nog vragen? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Ook kun je het contactformulier op de website invullen, zodat een medewerker van Broyeurwereld.nl jou contacteert.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Deel dan jouw ervaring met Broyeurwereld.nl op deze pagina. Door je mening te delen zorg je ervoor dat een ander alle relevantie informatie tot zijn of haar beschikking heeft. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de kwaliteit van de producten, of je jouw bestelling snel in huis had en hoe het zit met het gebruiksgemak.

Reviews over Broyeurwereld.nl

Gerelateerde bedrijven

Offgridcentrum.nl logo
Offgridcentrum.nl
2 beoordelingen
9
Waschbaer logo
Waschbaer
2 beoordelingen
9,5
Wantsandneeds logo
Wantsandneeds
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Broyeurwereld.nl

Broyeurwereld.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Broyeurwereld.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Broyeurwereld.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Broyeurwereld.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van broyeurwereld.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van broyeurwereld.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Broyeurwereld.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Offgridcentrum.nl logo
Offgridcentrum.nl
2 beoordelingen
9
Waschbaer logo
Waschbaer
2 beoordelingen
9,5
Wantsandneeds logo
Wantsandneeds
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Broyeurwereld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Broyeurwereld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Broyeurwereld.nl actief?

Broyeurwereld.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Broyeurwereld.nl reviews? Dan kun je naar de website van Broyeurwereld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie