Offgridcentrum.nl logo

Offgridcentrum.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Offgridcentrum.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
891
Offgridcentrum.nl logo
Website
offgridcentrum.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Offgridcentrum.nl

Zelfvoorzienend leven is een droom van velen. Offgridcentrum.nl helpt bij het realiseren van deze droom. Lees meer over deze webshop en over hun aanbod aan producten voor een zelfvoorzienende levensstijl. Hier kun je ook lezen wat de beoordelingen en ervaringen zijn van klanten van Offgridcentrum.nl.

Over Offgridcentrum.nl

Offgridcentrum.nl is een uniek concept in Nederland. Dit is namelijk een webshop dat producten aanbiedt om zelfvoorzienend te kunnen leven. Dit kan natuurlijk ook worden toegepast voor in de camper of boot voor op vakantie. Je kunt bij Offgridcentrum.nl de producten rechtstreeks bestellen, maar deze webshop biedt ook de mogelijkheid om maandelijks te betalen voor hun producten.

Wat kun je dan zoal verwachten bij Offgridcentrum.nl? Denk aan unieke producten, zoals een composttoilet, wasmachine zonder stroom, zonnepanelen en meer. Offgridcentrum.nl verkiest alleen de beste merken om te verkopen. Daarom vind je populaire merken als Victron en Separett in de collectie.

Waarom kiezen voor Offgridcentrum.nl

Wil je zelfvoorzienend leven of wil je jouw boot compleet zelfvoorzienend maken? Dan is het fijn om een partner te hebben die met je meedenkt. Offgridcentrum.nl biedt alles aan wat je nodig hebt om zelfvoorzienend te kunnen leven, van zonnepanelen tot machines zonder stroom. Het is een unieke webshop met een ontzettend groot en divers aanbod. Je kunt dus bij één verkooppunt terecht voor alles wat je nodig hebt.

Offgridcentrum.nl levert jouw bestelling gratis aan huis vanaf €100,-. Zo hoef je niets extra's te betalen voor een snelle en veilige levering. Offgridcentrum.nl houdt klanten online al op de hoogte van de verwachte verzendtijd en biedt ook tijdens het bestellen een geschatte leverdatum. Via de mail krijg je na de bestelling een traceercode om jouw pakket van Offgridcentrum.nl op de voet te kunnen volgen.

Het unieke systeem waarmee voor een vast maandbedrag producten van Offgridcentrum.nl kunt gebruiken of afbetalen is ideaal. Zo kan iedereen gelijk starten met een zelfvoorzienend leven. Je hoeft niet eerst een groot bedrag te sparen, maar kan dankzij Offgridcentrum.nl gelijk starten. Dit kan al vanaf €49,- per maand.

Is Offgridcentrum.nl betrouwbaar?

Omdat Offgridcentrum.nl alleen met de beste merken werkt, kunnen zij kwaliteit garanderen. Dit zie je ook goed terug bij de voorwaarden. Niet alleen heb je nog altijd het recht op retourneren, maar biedt Offgridcentrum.nl je ook een lang garantietermijn van maar liefst 5 jaar. Offgridcentrum.nl is een specialist in zelfvoorzienend leven en kan daardoor jou het beste en meest betrouwbare aanbod garanderen.

Naast de unieke optie om de producten om maandbasis te financieren, kun je natuurlijk ook gewoon afrekenen bij Offgridcentrum.nl. Je kunt jouw bestelling op meerdere manieren veilig online betalen bij Offgridcentrum.nl. Kies voor een snelle en veilige overboeking via de bank met Ideal. Zo betaal je via jouw bank online of via de app. Ook is creditcard een mogelijk betaalmethode of kun je betalen met Paypal bij Offgridcentrum.nl.

Klantenservice en klachten

Offgridcentrum.nl helpt graag mensen met een zelfvoorzienende levensstijl. Mocht je dus vragen hebben over hun producten, services of financieringsmogelijkheden? Bel of mail dan even met Offgridcentrum.nl. Hun klantenservice is iedere werkdag te bereiken. Je komt dan in contact met een professionele medewerker van Offgridcentrum.nl die je alles kan vertellen en deskundig kan adviseren. Ook kun via social media meer te weten komen over Offgridcentrum.nl.

Je kunt bij problemen met een product gebruik maken van het gunstige retourbeleid van Offgridcentrum.nl of wellicht van de garantie. Contacteer Offgridcentrum.nl hierover voor meer informatie. Andere klachten over hun producten of services mag je ook altijd direct bij Offgridcentrum.nl melden. Zij zullen dan altijd voor een goede oplossing van jouw klacht zorgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft Offgridcentrum.nl jouw zelfvoorzienend leven ook een stuk gemakkelijker gemaakt of heb je hier weleens producten gekocht voor bij jou op de boot of in de camper? Schrijf dan hier een eigen review met al jouw unieke ervaringen over Offgridcentrum.nl. Je kunt deze beoordeling opdelen in meerdere stukken. Start bijvoorbeeld met wat jij precies hier hebt gekocht, deel vervolgens jouw persoonlijke ervaringen over deze aankoop en sluit de review af met de notie of jij dit product wel of niet aan andere zou aanraden. Zou je Offgridcentrum.nl sowieso aanbevelen aan anderen die zelfvoorzienend willen leven en wat kun je vertellen over de unieke financieringsmogelijkheden van Offgridcentrum.nl? Laat het weten in jouw persoonlijke review over Offgridcentrum.nl.

Reviews over Offgridcentrum.nl
Gerelateerde bedrijven
Badkamerwinkel.nl logo
Badkamerwinkel.nl
7 beoordelingen
5,6
Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
3 beoordelingen
7,7
Warmwinkel logo
Warmwinkel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Offgridcentrum.nl

Offgridcentrum.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Offgridcentrum.nl bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Offgridcentrum.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Offgridcentrum.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Offgridcentrum.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van offgridcentrum.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dikke pluim voor jullie

Ik heb hier een Composttoilet gekocht bij het Off-Grid Centrum. Best handig dat ze een showroom hebben waar ik het even kon bekijken en advies kon krijgen. Dikke pluim dus en ik kom zeker weer voor de waterzuivering spullen.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn C.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Offgridcentrum.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Badkamerwinkel.nl logo
Badkamerwinkel.nl
7 beoordelingen
5,6
Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
3 beoordelingen
7,7
Warmwinkel logo
Warmwinkel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Offgridcentrum.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Offgridcentrum.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Offgridcentrum.nl actief?

Offgridcentrum.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Offgridcentrum.nl reviews? Dan kun je naar de website van Offgridcentrum.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie