ThriftBooks logo

ThriftBooks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ThriftBooks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4990
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over ThriftBooks

Het bedrijf ThriftBooks is geverifieerd door ons. De webshop ThriftBooks is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ThriftBooks is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ThriftBooks maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ThriftBooks is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ThriftBooks. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ThriftBooks.

Geplaatst op: 23-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ThriftBooks


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ThriftBooks een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ThriftBooks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ThriftBooks actief?

ThriftBooks is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ThriftBooks reviews? Dan kun je naar de website van ThriftBooks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie