Superfunk.eu logo

Superfunk.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Superfunk.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Superfunk.eu

Superfunk.eu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Superfunk.eu bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Superfunk.eu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Superfunk.eu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Superfunk.eu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van superfunk.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Superfunk.eu.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service en super snel

Ik had 3 artikelen besteld waarvan 1 niet meer op voorraad was. Vervolgens heb ik gevraagd of het in gedeeltes geleverd kon worden en dat was geen probleem. Super goede service van Superfunk en alle artikelen kwamen alsnog snel in huis!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Luuk V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Superfunk.eu


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Banggood logo
Banggood
2 beoordelingen
9,5
Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
MrMarketplace logo
MrMarketplace
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superfunk.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Superfunk.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superfunk.eu actief?

Superfunk.eu is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , elektronica , telefoon accessoires en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superfunk.eu reviews? Dan kun je naar de website van Superfunk.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie