Skyscanner logo

Skyscanner reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Skyscanner reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2119
Skyscanner logo
Website
Skyscanner
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Skyscanner

Bij Skyscanner boek je gemakkelijk en snel de beste vlucht-, hotel-, en autoverhuuropties. Door jouw data in te voeren zie je in een oogopslag bij welke partij je jouw reis voor de laagste prijs regelt. Wil jij voordat je een boeking maakt meer weten over dit bedrijf? Wat vinden anderen van Skyscanner? Hoe werkt de website en is het platform wel betrouwbaar? Wij helpen je op weg door de reviews van Skyscanner op een rij te zetten. Lees de ervaringen van andere vakantiegangers om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Over Skyscanner

Skyscanner bestaat al sinds 2003. In het begin richtte het bedrijf zich vooral op het overzichtelijk weergeven van alle vluchtopties op één plek. Toentertijd waren er namelijk vooral veel verwarrende websites die het reizen alleen maar moeilijk maakten. Sindsdien is er veel veranderd voor het bedrijf en hebben ze als missie om jou te laten reizen op jouw manier. Van een zoekmachine voor vluchten is Skyscanner doorgegroeid naar een wereldwijde leider in de reisindustrie. Meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd maken maandelijks van Skyscanner gebruik om hun reisplannen te maken, zowel via de website als de app. Naast vluchten kun je ook gemakkelijk hotel en autoverhuur vergelijken. Zo stel je in een handomdraai jouw droomreis samen.

Daarnaast heeft Skyscanner als missie om koploper te zijn in de wereldwijde transitie naar modern en duurzaam reizen. Zo kun je onder andere zoeken op het label 'groene keuze', dat vluchten aangeeft met een lagere CO2-uitstoot.

Waarom kiezen voor Skyscanner

Skyscanner zet zijn gebruikers op de eerste plek. Dit merk je in eerste instantie aan de prijzen. Skyscanner vergelijkt de prijzen van maar liefst 1.200 reisaanbieders zodat jij hier zelf geen tijd aan kwijt bent. Meld je aan voor een prijsalarm, zodat je automatisch op de hoogte gebracht wordt wanneer de prijs voor jouw favoriete vlucht is veranderd. Je krijgt alle zoekresultaten voor elke luchtvaartmaatschappij te zien, ook als dit Skyscanner geen financiële winst oplevert. Met de Skyscanner app kun je ook onderweg gemakkelijk nog vluchten, hotels of autoverhuur boeken en je reserveringen beheren.

Is Skyscanner betrouwbaar?

Skyscanner is veel mensen wel bekend. De zoekmachine vergelijkt sinds 2003 miljoenen vluchten van meer dan 1.200 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites. Daarnaast vind je ook gemakkelijk en snel de beste hotelaanbiedingen, autoverhuur en vakantie-aanbiedingen. Maandelijks maken 100 miljoen bezoekers gebruik van de diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk. Skyscanner heeft in het verleden diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Zoover Award 'Beste aanbieder vliegtickets van Nederland' gewonnen. Het bedrijf maakt deel uit van de Ctrip Group.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Skyscanner. Zo is de reisvergelijker actief op social media, waaronder Facebook en Instagram. Via deze kanalen kun je direct contact opnemen. Op de website vind je daarnaast een help- en feedbackknop. Type je vraag in het helpcentrum in om op ieder gewenst moment een passend antwoord te vinden. Indien je vraag nog niet beantwoord is klik je op de knop ‘Contact opnemen met ons’. Deze knop staat onderaan elk antwoord. Skyscanner verkoopt zelf geen tickets. Voor vragen over je boeking neem je dan ook contact op met de luchtvaartmaatschappij of ticketwebsite waar je jouw boeking geplaatst hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al enige ervaring met Skyscanner.nl? Heb je bijvoorbeeld een vlucht of huurauto geboekt en wil jij je ervaringen delen over het gemak waarmee dat ging? Of heb je eens problemen gehad met een specifieke boeking en wil jij aan iedereen laten weten hoe jouw klacht is afgehandeld? In dat geval is het fijn om je ervaringen te delen. Zo kun jij mensen op de hoogte stellen en krijgen consumenten een goed beeld van Skyscanner.

Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
31 beoordelingen
4,4
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
HRS logo
HRS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Skyscanner

Skyscanner is geverifieerd door ons expert team. De webshop Skyscanner bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Skyscanner lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Skyscanner. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Skyscanner is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Skyscanner. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Skyscanner.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne website

De website is erg fijn en duidelijk. Ik heb meteen goede opties gekregen om te vliegen tegen een super goede prijs. Veel opties die je kon kiezen zijn ook niet aanwezig op andere websites die vlieg tickets verkopen.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loïs H.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Skyscanner


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
31 beoordelingen
4,4
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
HRS logo
HRS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skyscanner een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Skyscanner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skyscanner actief?

Skyscanner is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders , hotels en vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skyscanner reviews? Dan kun je naar de website van Skyscanner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie