PlayHockey.shop logo

PlayHockey.shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
PlayHockey.shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1864
PlayHockey.shop logo
Website
playhockey.shop
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen PlayHockey.shop

Ben jij tijdens jouw online zoektocht naar leuke hockeyspullen bij PlayHockey.shop uitgekomen? Dan ben je vast op zoek naar ervaringen, beoordelingen en reviews over PlayHockey.shop. Het is immers wel zo slim om voor een aankoop eerst wat informatie in te winnen over wacht echte klanten over een webshop te vertellen hebben. Op deze website vind je alle reviews over PlayHockey.shop op één handige pagina terug. Zo kan jij, dankzij de ervaringen en beoordelingen van anderen, een doordacht en gefundeerd oordeel vellen over de betrouwbaarheid van PlayHockey.shop!

Over PlayHockey.shop

PlayHockey.shop is, zoals je al had kunnen raden, een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van alles wat met hockey te maken heeft. Het bedrijf is een voortvloeisel van het gekende Verest Sport en profileert zich als de hockeyspecialist van Zuid-Nederland. Er is een zusterwebsite genaamd Playfootball. Tevens is er een fysieke winkel in Leende en dat betekent dus ook dat het personeel achter de webshop wel degelijk dagelijks op de werkvloer in contact komt met het assortiment. De pijlers waarop PlayHockey.shop tracht te steunen zijn kwaliteit van de producten, een goede service en snelle levertijden. Wat die kwaliteit betreft trachten ze dit voornamelijk te doen door een ruim assortiment aan A-merken binnen de sector aan te bieden. Denk hierbij aan merken als Adidas, Reece, Brabo, Asics, Osaka en nog veel meer. Zit je met vragen over één van de producten? Aarzel dan niet om de medewerkers van PlayHockey.shop even te contacteren. Niet toevallig zijn heel wat medewerkers zelf jarenlang actief geweest als atleet en/of hockeyer. Zin om de sfeer op te snuiven? Wend je dan naar de Facebook of Instagram van het bedrijf. Je kunt je ook inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en om eventueel kortingen te ontvangen.

Waarom kiezen voor PlayHockey.shop?

PlayHockey.shop heet een uitgebreid assortiment aan alles wat met de sport te maken heeft. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding, hockeytassen, bescherming en accessoires. Zowel dames, heren als kinderen vinden in elke categorie wel iets terug. Handig is dat je niet alleen als particulier, maar ook als club of vereniging bij PlayHockey.shop terecht kunt. Mits het artikel voorradig is hoef je overigens niet lang te wachten op jouw bestelling. Heb je deze doorgegeven voor 16.00 uur? Dan wordt het product reeds dezelfde dag verzonden en heb je het waarschijnlijk in handen de volgende werkdag. Verzendkosten zijn gratis boven de 50 euro. Vind je niet meteen terug wat je zoekt of bestaat het artikel niet in jouw maat? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. De kans is groot dat je alsnog geholpen kan worden. Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Dan krijg je ook bij PlayHockey.shop een retourtermijn van 14 dagen mits je het product in de originele verpakking en ongebruikt terug opstuurt.

Is PlayHockey.shop betrouwbaar?

PlayHockey.shop beschikt over een fysieke winkel en een duidelijk te bereiken klantenservice. Dat zijn al meteen twee grote punten die spreken in het voordeel van betrouwbaarheid. Bovendien publiceren ze ook hun btw nummer en KvK-nummer (zoals wettelijk verplicht in Nederland) netjes op hun website. Die website werkt via veilige SSL-verbinding wat zoveel betekent als dat je zonder kopzorgen kunt surfen en betalen bij PlayHockey.shop. Ten slotte zijn ook de algemene voorwaarden die gelden op de website en bij aankopen klaar en duidelijk omschreven op de webshop. Het heeft er dus alle schijn van dat PlayHockey.shop een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Heb je hulp nodig bij een product? Raad voor een aankoop? Vind je niet wat je zoekt? Of heb je misschien een probleem of een klacht? In al deze gevallen kan je de klantenservice van PlayHockey.shop contacteren. Dat kan telefonisch van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 18 uur en op zaterdag van 9 uur tot 17 uur. Daarnaast kan je ook WhatsAppen, het chatvenster gebruiken op de website, mailen, een brief sturen of op Facebook een berichtje sturen. Bij een klacht krijg je steeds en ontvangsbevestiging en een volwaardig antwoord binnen de 14 dagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds ervaring met het aankopen bij PlayHockey.shop? Dan horen wij graag van jou hoe je deze webshop zou beoordelen. Schrijf hier een review op deze pagina over PlayHockey.shop en laat anderen weten wat ze kunnen verwachten. Heb je misschien klachten? Was de levertijd in orde? Waren er geen beschadigingen aan het product? Zou je opnieuw iets aankopen? Geef in jouw review een antwoord op al deze vragen en verricht jouw goede daad van de dag!

Reviews over PlayHockey.shop
Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over PlayHockey.shop

PlayHockey.shop is geverifieerd door ons expert team. De webshop PlayHockey.shop bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PlayHockey.shop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PlayHockey.shop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van playhockey.shop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van playhockey.shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PlayHockey.shop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Ik ben in de winkel geweest voor voetbalschoenen voor de 2e keer terug geweest met mijn zoon omdat er een nop onder zijn schoen was afgebroken terwijl er nog bijna niet op gevoetbald was. Dit was absoluut geen probleem. We hebben gewoon weer nieuwe gekregen. Top sevice!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc B.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PlayHockey.shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PlayHockey.shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PlayHockey.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PlayHockey.shop actief?

PlayHockey.shop is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PlayHockey.shop reviews? Dan kun je naar de website van PlayHockey.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie