OZ logo

OZ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

OZ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3720
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met OZ

Het bedrijf OZ is geverifieerd door ons. De webshop OZ is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. OZ is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. OZ maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van OZ is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van OZ te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over OZ


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Petplan logo
Petplan
17 beoordelingen
7,2
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Zorg en Zekerheid logo
Zorg en Zekerheid
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OZ een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over OZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OZ actief?

OZ is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OZ reviews? Dan kun je naar de website van OZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie