Nuvema logo

Nuvema ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 9,0
Nuvema logo
Nuvema ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 9,0
Beoordeling
2 beoordelingen
9
5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
9
Service
9
Prijs
9
Levering
9

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10

Nuvema ervaringen

Nuvema is een uitvaartverzekering gespecialiseerd in uitvaarten voor Utrechters. Maar uiteraard kunnen klanten uit heel Nederland terecht bij deze uitvaartverzekering. Het is belangrijk dat een uitvaart altijd goed geregeld is. Misschien denk je er nu nog niet over naar, maar voor je nabestaanden zou het prettig zijn als je er toch over zou praten. Nuvema ervaringen helpt je met de keuze voor een uitvaartverzekering. Je krijgt zo een idee wat je als Utrechter kan verwachten als je hier een uitvaartverzekering afsluit.

Over Nuvema

Nuvema is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het organiseren van uitvaarten. Hierbij probeert de verzekering een goed gevoel achter te laten bij de nabestaanden. Het is niet alleen belangrijk dat iemand goed verzorgt naar zijn laatste rustplek gebracht wordt, maar ook dat iedereen met een goed gevoel achterblijft. Op basis van dit streven worden uitvaarten vanuit de verzekering georganiseerd. Ondanks dat het een Utrechtse uitvaartverzekering is heeft Nuvema meer dan 300.000 klanten verspreid over Nederland.

Natura uitvaartverzekering

Met een natura uitvaartverzekering bepaal je eigenlijk zelf al hoe je graag je uitvaart wilt hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand en als je komt te overlijden dan wordt alles geregeld zoals je dit van te voren hebt vastgelegd. Je verzekerd dus geen bedrag waarvoor de nabestaanden een uitvaart kunnen regelen. Daarnaast kan je rekenen op service waarbij de nabestaanden slechts één telefoontje hoeven te plegen om alles in gang te zetten.

Kapitaal uitvaartverzekering

Met een kapitaal uitvaartverzekering stel je van te voren één bedrag vast. Dit bedrag wordt bij overlijden uitgekeerd zodat een uitvaart hiermee geregeld kan worden. Je bent niet gebonden aan een persoon die de uitvaart regelt. Je bent hiermee dus niet verplicht om Nuvema de uitvaart te laten regelen. Aan de hand van de Nuvema ervaringen kan je besluiten welke uitvaartverzekering het beste bij jouw past. Ga je voor een natura verzekering of toch een kapitaal uitvaartverzekering? Aan de hand van de ervaringen heb je een idee of deze verzekering iets voor jouw is. Je weet zo wat je nabestaanden achteraf te wachten staat als je deze verzekering uitkiest.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Nuvema

profielfoto van Bertie
Bertie
18-03-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel duidelijk en relatief goedkoop

Ik was verzekerd bij een andere uitvaartverzekeraar, maar omdat ik een paar keer niet zo netjes was geholpen en je daar altijd geld moet betalen voor advieskosten??? Bel gewoon voor wat vragen?? Ben ik gaan kijken bij Nuvema.

Online heb ik bij Nuvema de verzekering aangevraagd en een paar dagen later had ik de polis in huis. De prijzen welke gecommuniceerd zijn heb ik ook gewoon ontvangen en niks raars erbij. Ook wel eens fijn als het goed kan!

Nuvema jullie laten zien dat het ook gewoon netjes en goed kan!

profielfoto van P. W.
P. W.
13-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitvaarverzekering makkelijk en snel af te sluiten

Het is erg gemakkelijk en snel om je uitvaartverzekering bij Nuvema af te sluiten. De voorwaarde zijn overgins prima en voor een uitvaartverzekering makkelijk door te nemen.

Schrijf een review over Nuvema

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10