nowinsure.com logo

nowinsure.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
nowinsure.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
589
nowinsure.com logo
Website
nowinsure.com
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nowinsure.com

Ben je op zoek naar een verzekering voor één van jouw elektronische apparaten? Dan ben je vast al eens de naam Nowinsure.com tijdens jouw zoektocht tegen gekomen. Maar is dit bedrijf wel betrouwbaar? Zijn het goede verzekeringen of zit er een addertje onder het gras? Door het lezen van reviews en ervaringen van echte klanten van Nowinsure.com krijg je een correct en beter beeld van de werkwijze en de betrouwbaarheid. Zo stap je niet met oogkleppen op in een verhaal, maar weet je op voorhand exact wat te verwachten. Op deze pagina hebben wij voor jou reviews over Nowinsure.com verzameld.

Over Nowinsure.com

Nowinsure.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzekeren van elektronische apparaten. Ze omschrijven hun dienstverlening zelf als jou een zorgeloos bestaan aanbieden wat het betreft elektronische apparatuur. Je hoeft je geen zorgen te maken bij schade en geen zorgen te maken bij diefstal. Voor Nowinsure.com staat de klant centraal. Dat betekent ook dat ze sterk proberen in te zetten op een goede service en vooral een gebrek aan kleine lettertjes en tal van randvoorwaarden. De verzekeraars maken zich sterk dat met hen in zee gaan ook betekent dat jouw verzekering helder en duidelijk is voor jou.

Waarom kiezen Nowinsure.com?

Elektronica is al snel een hele investering en één moment van onoplettendheid of één oplettende dief kan een serieus financieel verlies betekenen. Dat is waar Nowinsure.com op inspeelt. Ze bieden verschillende verzekeringen aan voor bijvoorbeeld jouw smartphone, smartwatch of laptop. Ook een camera, tablet, speaker, VR-bril, E-reader en zelfs koptelefoons en oortjes kan je laten verzekeren. Bovendien is de dekking van de verzekering bij Nowinsure.com er eentje die wereldwijd geldt. Je hoeft dus geen bijkomende verzekering af te sluiten voor je op reis vertrekt. Daarnaast biedt Nowinsure.com ook reparatiediensten aan en, wanneer het repareren enige tijd in beslag neemt, een vervangend product. Zo kan je ondertussen toch uit de voeten.

Is Nowinsure.com betrouwbaar?

Nowinsure.com heeft op zijn minst alle kenmerken van een bedrijf dat te vertrouwen is. Zeker als het gaat om een verzekering zoek je immers toch naar een zakelijke partner die jou niet tracht in het ootje te nemen via de kleine lettertjes of malafide praktijken. Het bedrijf is aangesloten bij en gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat de werkwijze doornomen is en werd gecontroleerd of Nowinsure.com voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Iets dat absoluut het geval is. Daarnaast vind je in een handomdraai alle relevante contactgegevens op de website terug. Het adres van de hoofdzetel, een postadres, een telefoonnummer en een E-mailadres. Ook het KvK-nummer staat gewoon online. Tevens zou het niet mogelijk moeten zijn dat je voor een echte verrassing komt te staan. De voorwaarden van de financiële diensten zoals de diverse polissen vind je gewoon online terug en ook het bestelproces is vrij overzichtelijk. Er is een klantenservice aanwezig en bij betwistingen kan je ook altijd een beroep doen op Thuiswinkel Waarborg en zijn geschillencommissie. Ten slotte beschermt Nowinsure.com op voldoende wijze jouw persoonsgegevens. De website beschikt over een SSL-verbinding en levert heel wat inspanningen om jouw persoonsgegevens te waarborgen. Ook de betaalomgeving is er eentje via een beveiligde verbinding. Prima!

Klantenservice en klachten

De eerste stap bij vragen of problemen op Nowinsure.com is absoluut de FAQ even doornemen. Deze is vrij uitgebreid en staat per categorie gerangschikt. De kans is dan ook vrij groot dat je hier al meteen mee bent verder geholpen. Is dit niet het geval of heb je een klacht? Dan kan je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is tijdens de weekdagen bereikbaar via de telefoon of op eender welk moment via een e-mailadres. Stuur je via het mailadres? Dan garanderen ze bij Nowinsure.com een antwoord op jouw vraag of klacht binnen de 24 uur. Nog steeds niet tevreden? Dan kan je zoals eerder gezegd nog altijd contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg en zijn geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Sloot je in het verleden reeds een verzekering af bij Nowinsure.com of heb je op een andere manier ervaring met hun diensten? Dan zijn wij naar jouw beoordeling van Nowinsure.com op zoek. Schrijf hier een review en laat zeker weten wat de voor- en nadelen zijn van in zee gaan met Nowinsure.com. Zijn er stiekem toch randvoorwaarden? Of ben je net tevreden over de werking? Zo schrijf je niet alleen jouw mening de wereld in, maar help je ook alle bezoekers die twijfelen een handje vooruit.

Reviews over nowinsure.com
Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
17 beoordelingen
7,2
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over nowinsure.com

nowinsure.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop nowinsure.com bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is nowinsure.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via nowinsure.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van nowinsure.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van nowinsure.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van nowinsure.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Ik had mijn telefoon opgestuurd en ik kreeg hem weer goed terug opgestuurd maar het duurde wel iets langer door de drukten maar dat was het zeker waard. Erg fijne service van de website uit.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cheyenne L.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over nowinsure.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
17 beoordelingen
7,2
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is nowinsure.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over nowinsure.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is nowinsure.com actief?

nowinsure.com is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoonverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de nowinsure.com reviews? Dan kun je naar de website van nowinsure.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie