ZorgKiezer.nl logo

ZorgKiezer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ZorgKiezer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2573
ZorgKiezer.nl logo
Website
zorgkiezer.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ZorgKiezer.nl

Wil jij overstappen van zorgverzekering en vraag jij je af of ZorgKiezer.nl je hierbij kan helpen? Op de onafhankelijke website kun je in een mum van tijd meer dan 1000 zorgverzekeringen vergelijken en weet je direct hoeveel je kunt besparen op jouw premie. Lees de beoordelingen van ZorgKiezer.nl om er achter te komen hoe ZorgKiezer.nl werkt en of de service echt onafhankelijk is. Wij hebben de reviews van ZorgKiezer.nl op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een bewuste beslissing om over te stappen van zorgverzekeraar via ZorgKiezer.nl. Zorgpremie vergelijken? Dan ben je bij zorgkiezer.nl aan het juiste adres!

Over ZorgKiezer.nl

Al meer dan 15 jaar is ZorgKiezer.nl de grootste onafhankelijke zorgvergelijker. De website laat duidelijk zien wat de verschillen zijn tussen zorgverzekeringen, tandartsen en ziekenhuizen, zodat jij de best passende verzekering uit kunt kiezen. Voor bezoekers van de website is het helemaal gratis om gebruik te maken van de dienst. Jaarlijks maken miljoenen mensen gebruik van de website om een vergelijking te maken. Ook wanneer je een offerte voor een zorgverzekering aanvraagt wordt ZorgKiezer.nl hier niet voor betaald door de zorgverzekeraar. Op het moment dat jij overstapt ontvangt de vergelijkingswebsite hier pas een vergoeding voor. Ze helpen je bij de gehele overstap en zijn het hele jaar door bereikbaar voor vragen over de zorgverzekering.

Waarom kiezen voor ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl maakt het voor jou inzichtelijk om zorgverzekeringen en zorgaanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor komt er meer transparantie van het zorgaanbod. ZorgKiezer.nl was bijvoorbeeld de eerste website die inzicht gaf in de wachtlijsten van ziekenhuizen en de tandartstarieven van Nederland. Ook kwamen zorgverzekeraars in 2016 eindelijk naar buiten met de tarieven van ziekenhuizen na verschillende onderzoeken en rapporten van de vergelijkwebsite. Met alle zorgverzekeraars bestaan er afspraken, zodat jij als bezoeker profiteert van collectieve korting op de zorgverzekering. Hierdoor kun je niet alleen kiezen voor de goedkoopste zorgaanbieder, maar ook voor de polis die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Is ZorgKiezer.nl betrouwbaar?

De vergelijkingswebsite bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en heeft miljoenen mensen geholpen bij het overstappen van zorgverzekeraar. De overstapservice is helemaal gratis voor jou als bezoeker. Wanneer je overstapt zorgt ZorgKiezer.nl ervoor dat je oude verzekering wordt opgezegd. Door afspraken met zorgverzekeraars profiteer je van een korting tot maar liefst 20% via het Zorgkiezer collectief. Daarbij verschijnt ZorgKiezer.nl regelmatig in de media.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van ZorgKiezer.nl is het hele jaar door te bereiken voor vragen omtrent de zorgverzekering of het zorgaanbod in Nederland. Neem eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen wanneer je een vraag hebt, want de kans is groot dat het antwoord dat je zoekt hier al tussen staat. Als dit niet het geval is, zijn er diverse manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Start bijvoorbeeld een live chat, neem telefonisch contact op of stuur een appje via WhatsApp. ZorgKiezer.nl heeft het hoofdkantoor in Amsterdam.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens overgestapt van zorgverzekeraar door gebruik te maken van ZorgKiezer.nl? Twijfel dan niet en deel jouw ervaring direct met de bezoekers van Ervaringensite.nl. Vertel bijvoorbeeld hoeveel jij maandelijks bespaart door jouw overstap, hoe lang het duurde voordat de overstap van zorgverzekeraar geregeld was en wat jouw ervaring is met de klantenservice van ZorgKiezer.nl. Door jouw ervaring te delen met anderen, help je hen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over ZorgKiezer.nl
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ZorgKiezer.nl

Het bedrijf ZorgKiezer.nl is geverifieerd door ons. De webshop zorgkiezer.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ZorgKiezer.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ZorgKiezer.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ZorgKiezer.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van zorgkiezer.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ZorgKiezer.nl.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een goed werkende tandenborstel

Ik heb en perfect werkende tandenborstel besteld en ik ben super tevreden met het resultaat. Het werkt super goed. Zelfs de tandarts was tevreden met het poetsresultaat.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia A.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZorgKiezer.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZorgKiezer.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ZorgKiezer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZorgKiezer.nl actief?

ZorgKiezer.nl is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZorgKiezer.nl reviews? Dan kun je naar de website van ZorgKiezer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie