Independer logo

Independer reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Independer reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2078
Independer logo
Website
independer.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Independer

Wil je een zorgverzekering afsluiten bij Independer, maar wil je eerst meer te weten komen over Independer en weten of deze onderneming betrouwbaar is? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze pagina lees je meer over Independer, waarom je voor Independer zou moeten kiezen en of het bedrijf betrouwbaar is. Ook lees je hoe je een medewerker kunt bereiken en lees je diverse ervaringen van reeds bestaande klanten van Independer. Na het lezen van deze ervaringen en informatie kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen verzekering af te sluiten bij Independer.

Over Independer

Independer is een onderdeel van de Nederlandse vergelijkingswebsite Independer. Independer is opgericht met als doel het zorgvuldig kunnen vergelijken van financiële producten, verzekeringen en energie. Het bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het vergelijken van deze producten en diensten en heeft een breed netwerk aan aangesloten consumenten. Independer heeft als uitgangspunt om betrouwbare en objectieve vergelijkingen aan te bieden, zodat de consument een goede indruk krijgt van het huidige aanbod en hierdoor een weloverwogen beslissing kan maken.

Waarom kiezen voor Independer

Bij Independer kun je tal van zorgverzekeringen met elkaar vergelijken, en kun je kijken wat voor jou belangrijk is en welke verzorgverzekering het voordeligst is. Hiermee kun je flink op je jaarlijkse zorgkosten besparen. Bij Independer kun je binnen enkele minuten meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen vergelijken en biedt de website altijd het meest optimale resultaat. Na het vinden van de juiste zorgverzekering verwijst Independer je door en kun je eenvoudig direct de zorgverzekering afsluiten. Independer biedt daarnaast altijd expert advies, indien gewenst, waardoor het vinden van een goede zorgverzekering nog eenvoudiger wordt.

Ӭ

Is Independer betrouwbaar?

Independer is onderdeel van het zeer succesvolle bedrijf Independer. De onderneming heeft een grote naamsbekendheid en een zeer groot netwerk aan klanten en aan positieve klantenbeoordelingen. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast gaat Independer zorgvuldig met jouw gegevens om, heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd en biedt Independer gunstige algemene voorwaarden voor haar klanten.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker spreken van Independer? Dat kan eenvoudig via de klantenservice. De klantenservice is zowel telefonisch te bereiken als via de mail. De medewerkers van Independer staan graag voor je klaar voor het beantwoorden van eventuele vragen of voor het aanbieden van persoonlijk expert advies. Ook helpen ze je graag verder indien je een klacht hebt. Doorgaans word je snel en goed geholpen door een medewerker van Independer.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij reeds bekend met Independer en wil je andere mensen over jouw ervaringen met Independer vertellen? Schrijf dan een review en help andere mensen met het krijgen van een objectief beeld over Independer. Schrijf bijvoorbeeld in jouw review of je een geschikte zorgverzekering hebt gevonden via Independer, of je tevreden bent met het resultaat, of het gebruik van de zoekservice eenvoudig was en of je Independer aan andere zou aanraden.

Reviews over Independer
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Independer

Het bedrijf Independer is geverifieerd door ons. De webshop independer.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Independer is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Independer maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Independer is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van independer.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Independer.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

Een fijne website met een goed overzicht van alle mogelijk heden. En er is een breed scala aan voorzieningen. Het contactformulier was een beetje moeilijk te begrijpen maar gelukkig werd ik daarbij goed geholpen.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem Z.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben zeer tevreden

Ik heb eerder wat problemen gehad met de verzekering maar deze zijn keurig opgelost door de klantenservice van de website. Dus bedankt voor het helpen. Ik raad deze verzekering ook zeker aan omdat er veel in de verzekering valt wat je niet over krijgt.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Indy L.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Independer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Independer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Independer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Independer actief?

Independer is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Independer reviews? Dan kun je naar de website van Independer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie