Monuta logo

Monuta reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Monuta reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Monuta logo
Website
monuta.nl
Categorie
Uitvaartverzekeraars
Bezoek de website

Monuta ervaringen

Bezig zijn met een uitvaartverzekering is niet echt iets waar je graag mee bezig bent. Maar een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden niet met een grote rekening komen te zitten bij jouw overlijden. Monuta is een uitvaartverzekeraar waar je een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Wil jij weten of Monuta een goede uitvaartverzekeraar is? Lees dan de Monuta ervaringen en de Monuta beoordelingen en kijk of de uitvaartverzekeringen goed worden beoordeeld.

Over Monuta

Monuta is de uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar die mensen kan ondersteunen bij een uitvaart. Het is bij Monuta mogelijk om vrijblijvend en zonder kosten je uitvaartwensen in kaart te brengen en dit definitief vast te leggen. Hierna kun je kiezen om deze financieel te ondersteunen door middel van een uitvaartverzekering met een bepaalde premie. Er komt natuurlijk veel kijken bij een uitvaart en Monuta zorgt met jou (of je naasten) dat dit zo goed mogelijk geregeld wordt. Monuta zal als uitvaartonderneming er voor jou zijn om een persoonlijk afscheid te verzorgen waar je met een goed gevoel op terug zult kijken. je zult er boven nauwelijks naar hoeven omkijken hoe alles georganiseerd wordt. Monuta neemt deze zorg uit handen. . Met een jarenlange ervaring sinds 1923 is het de missie van Monuta dan ook om jou als nabestaande zo goed mogelijk te helpen. Als je wilt dat een bepaalde uitvaart of je eigen uitvaart zo goed mogelijk wordt geregeld, is het raadzaam om te kijken naar een uitvaartonderneming.

Vindt hier Monuta ervaringen

Het hebben van een uitvaartverzekering is erg handig. Op deze manier ben je goed voorbereid en zadel je andere mensen er niet mee op. Monuta is echter niet de enige aanbieder op het gebied van uitvaartverzekeringen. Ook hanteren zijn andere mogelijkheden en prijzen van de andere aanbieders. Is Monuta wel de juiste keuze ten opzichte van de andere aanbieders? Beantwoord deze en nog vele andere vragen door de Monuta ervaringen te lezen.

Monuta ervaringen en klachten

Heb jij goede Monuta ervaringen of klachten? Door jouw verhaal te delen met ons kun je andere mensen aansturen om ook voor deze uitvaartverzekeraar te kiezen. Dit geldt natuurlijk ook indien je slechts Monuta ervaringen hebt. Deel dus ook je Monuta klachten als je die hebt. In beide gevallen kun je mensen helpen bij het maken van een goede keuze uit de verschillende aanbieders op het gebied van uitvaartverzekeringen.

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over monuta.nl

Monuta is geverifieerd door ons expert team. De webshop Monuta bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Monuta lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Monuta. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van monuta.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van monuta.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Monuta.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
In één woord TOP!

Ik heb onlangs een Monuta uitvaartverzekering online afgesloten. Mijn ervaring hierin is dat het erg eenvoudig te realiseren is via de website van Monuta.
Absoluut een aanrader!

Geplaatst op: 25-09-2017
Geschreven door: Frits V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon zoals het hoort!

Ik ben naar Monuta overgestapt nadat ik zag dat de prijzen wel wat goedkoper waren dan bij mijn oude uitvaartverzekeraar. Ik belde Monuta even op voor wat vragen en kreeg hier een man te spreken welke mij netjes te woord stond.

Geplaatst op: 18-03-2015
Geschreven door: Vin

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Monuta


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Monuta een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Monuta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Monuta actief?

Monuta is vooral actief in de categorie uitvaartverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Monuta reviews? Dan kun je naar de website van Monuta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie