Monuta logo

Monuta ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
Monuta logo
Monuta ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
2 beoordelingen
9
5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
9
9
9
9

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
Nuon logo Nuon
8 beoordelingen
6,8
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Monuta ervaringen

Bezig zijn met een uitvaartverzekering is niet echt iets waar je graag mee bezig bent. Maar een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden niet met een grote rekening komen te zitten bij jouw overlijden. Monuta is een uitvaartverzekeraar waar je een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Wil jij weten of Monuta een goede uitvaartverzekeraar is? Lees dan de Monuta ervaringen en de Monuta beoordelingen en kijk of de uitvaartverzekeringen goed worden beoordeeld.

Over Monuta

Monuta is de uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar die mensen kan ondersteunen bij een uitvaart. Het is bij Monuta mogelijk om vrijblijvend en zonder kosten je uitvaartwensen in kaart te brengen en dit definitief vast te leggen. Hierna kun je kiezen om deze financieel te ondersteunen door middel van een uitvaartverzekering met een bepaalde premie. Er komt natuurlijk veel kijken bij een uitvaart en Monuta zorgt met jou (of je naasten) dat dit zo goed mogelijk geregeld wordt. Monuta zal als uitvaartonderneming er voor jou zijn om een persoonlijk afscheid te verzorgen waar je met een goed gevoel op terug zult kijken. je zult er boven nauwelijks naar hoeven omkijken hoe alles georganiseerd wordt. Monuta neemt deze zorg uit handen. . Met een jarenlange ervaring sinds 1923 is het de missie van Monuta dan ook om jou als nabestaande zo goed mogelijk te helpen. Als je wilt dat een bepaalde uitvaart of je eigen uitvaart zo goed mogelijk wordt geregeld, is het raadzaam om te kijken naar een uitvaartonderneming.

Vindt hier Monuta ervaringen

Het hebben van een uitvaartverzekering is erg handig. Op deze manier ben je goed voorbereid en zadel je andere mensen er niet mee op. Monuta is echter niet de enige aanbieder op het gebied van uitvaartverzekeringen. Ook hanteren zijn andere mogelijkheden en prijzen van de andere aanbieders. Is Monuta wel de juiste keuze ten opzichte van de andere aanbieders? Beantwoord deze en nog vele andere vragen door de Monuta ervaringen te lezen.

Monuta ervaringen en klachten

Heb jij goede Monuta ervaringen of klachten? Door jouw verhaal te delen met ons kun je andere mensen aansturen om ook voor deze uitvaartverzekeraar te kiezen. Dit geldt natuurlijk ook indien je slechts Monuta ervaringen hebt. Deel dus ook je Monuta klachten als je die hebt. In beide gevallen kun je mensen helpen bij het maken van een goede keuze uit de verschillende aanbieders op het gebied van uitvaartverzekeringen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Monuta

profielfoto van Frits V.
Frits V.
25-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
In één woord TOP!

Ik heb onlangs een Monuta uitvaartverzekering online afgesloten. Mijn ervaring hierin is dat het erg eenvoudig te realiseren is via de website van Monuta.
Absoluut een aanrader!

profielfoto van Vin
Vin
18-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon zoals het hoort!

Ik ben naar Monuta overgestapt nadat ik zag dat de prijzen wel wat goedkoper waren dan bij mijn oude uitvaartverzekeraar. Ik belde Monuta even op voor wat vragen en kreeg hier een man te spreken welke mij netjes te woord stond.

Schrijf een review over Monuta

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
Nuon logo Nuon
8 beoordelingen
6,8
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10