Allianz zakelijk logo

Allianz zakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Allianz zakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4484
Allianz zakelijk logo
Website
allianz.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Allianz zakelijk

Of je nou een zzp'er, mkb'er of een grote onderneming bent, bij Allianz zakelijk sluit je jouw zakelijke verzekeringen af voor een goede prijs en uitstekende voorwaarden. Een goede manier om er achter te komen of Allianz zakelijk bij jou past, is door de reviews over Allianz zakelijk te lezen. Wij maken het je makkelijk door de ervaringen met Allianz zakelijk te verzamelen op deze pagina. Lees meer over de beoordelingen van deze verzekeraar en neem een weloverwogen beslissing om gebruik te maken van de diensten van Allianz zakelijk.

Over Allianz zakelijk

Allianz zakelijk is een tak van Allianz Group. Dit Duitse bedrijf is wereldleider op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. Allianz heeft meer dan 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld. Het doel? De meest betrouwbare financiële dienstverlener zijn, om jou zo volledig te ontzorgen. Bij Allianz zakelijk helpen ze je de juiste keuzes te maken. Zo kun jij jouw bedrijf en leven inrichten op een manier die bij je past, zonder bang te zijn om een stap verder te gaan. Realiseer jouw ambities en ga direct op zoek naar verzekeringen die bij jouw situatie passen.

Waarom kiezen voor Allianz zakelijk

Allianz zakelijk biedt diverse passende verzekeringen voor ondernemers. Of je nu aan het hoofd van een groot bedrijf staat of als zzp'er jouw vak uitoefent. Je hebt onder meer de keuze uit autoverzekeringen, verzekeringen voor aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid en een cyberverzekering. Bedrijven worden namelijk steeds vaker getroffen door hacks, virussen, ransomware en andere digitale bedreigingen. Ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of het falen van jouw systeem kan een gigantische impact hebben op je onderneming. Op de website van Allianz zakelijk kan je eenvoudig een scan uit laten voeren om de risico's inzichtelijk te maken. Voor een passende verzekering is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met een van de specialisten van Allianz zakelijk.

Is Allianz zakelijk betrouwbaar?

Met kantoren over de hele wereld, meer dan 85 miljoen klanten en meer dan 140.000 medewerkers is Allianz een bekende verzekeraar. Samen met België en Luxemburg valt Nederland onder Allianz Benelux N.V. Door de krachten te bundelen in de Benelux kan Allianz zakelijk betere verzekeringen én betere prijzen aanbieden. Op social media heeft de dienstverlener miljoenen volgers. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Onlangs is de verzekeraar voor de tweede keer uitgeroepen tot nummer 1 verzekeringsmerk ter wereld. Het bedrijf hecht veel waarde aan goede governance en houdt zich aan verschillende gedragscodes. Daarbij is er een commissie ingesteld voor het beloningsbeleid.

Klantenservice en klachten

Je berekent gemakkelijk online jouw premie. Ook vind je de antwoorden op veelgestelde vragen op de website. Wil jij een persoonlijk advies of kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact op met een adviseur van Allianz zakelijk of vind een adviseur bij jou in de buurt.

Wil jij ook beoordelen?

Neem jij een of meerdere van de zakelijke verzekeringen van Allianz zakelijk af? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw review over Allianz zakelijk op deze pagina zodat je andere ondernemers helpt bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld of je al eens een schade hebt laten uitbetalen en hoe dit in zijn werk ging. Ben jij goed te woord gestaan door Allianz zakelijk? Zijn er nog verbeterpunten? Door jouw mening te delen zorg jij ervoor dat anderen waardevolle informatie op zak hebben en een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Reviews over Allianz zakelijk
Gerelateerde bedrijven
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Allianz zakelijk

Allianz zakelijk is geverifieerd door ons expert team. De webshop Allianz zakelijk bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Allianz zakelijk lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Allianz zakelijk. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van allianz.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van allianz.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Allianz zakelijk.

Geplaatst op: 13-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Allianz zakelijk
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allianz zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Allianz zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allianz zakelijk actief?

Allianz zakelijk is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Allianz zakelijk reviews? Dan kun je naar de website van Allianz zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie