Meeus logo

Meeus reviews, ervaringen en beoordelingen

Meeus reviews, ervaringen en beoordelingen
55
Meeus logo
Website
Meeus
Categorie
Financieel

Meeus ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Meeus ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Meeus, dan kan je jouw Meeus ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Meeus

Meeus is een financieel dienstverlener die verzekeringen, spaarproducten, leen producten, pensioenen en hypotheken levert aan particulieren en bedrijven. Meeus begeleid klanten en wil een gids zijn in het proces van financiële dienstverleningen voor haar klanten. Meeus zet zich in voor goed financieel management op het gebied van beter wonen, werken en leven. Door zorg te dragen voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen worden zorgen uit handen genomen en kan de klant vertrouwen op betrouwbaarheid. Meeus treed op als tussenpersoon en is de link tussen de klant en de verzekeraar, hypotheek verstrekker of pensioen aanbieder. Door juiste bemiddeling krijgt de klant altijd het beste product dat op de markt beschikbaar is. Meeus is altijd opzoek naar passende oplossingen wil klanten voorzien van een product op maat tegen de best mogelijke prijs. Meeus kent de markt en heeft speciale afspraken met diverse verzekeraars en kredietverstrekkers waardoor je als klant profiteert van het beste aanbod. In totaal heeft Meeus al meer dan 450.000 klanten geholpen en is daarmee een aanzienlijke speler op de markt. Belangrijk om te weten is dat Meeus een onderdeel is van Aegon.

Meeus verzekeringen

Meeus verzekeringen zijn er in diverse vormen en maten. Door het grote aanbod kun je voor veel verzekeringen terecht bij Meeus. Het aanbod van Meeus verzekeringen bestaat uit: Meeus vervoer verzekeringen

 • Meeus autoverzekering
 • Meeus bromfietsverzekering
 • Meeus fietsverzekering
 • Meeus motor verzekering
 • Meeus aanhangerverzekering
 • Meeus caravanverzekering
 • Meeus camperverzekering

Meeus gezin verzekeringen

 • Meeus aansprakelijkheidsverzekering
 • Meeus rechtsbijstandverzekering
 • Meeus ongevallenverzekering
 • Meeus studentenverzekering
 • Meeus zorgverzekering

Meeus woonverzekering

 • Meeus opstalverzekering
 • Meeus inboedelverzekering
 • Meeus kostbaarhedenverzekering
 • Meeus recreatiewoningverzekering
 • Meeus studentenverzekering

Meeus reisverzekeringen

 • Meeus doorlopende reisverzekering
 • Meeus kortlopende reisverzekering
 • Meeus bootverzekering
 • Meeus golfverzekering
 • Meeus duikverzekering
 • Meeus recreatiegoederen verzekering
 • Meeus annuleringsverzekering
 • Meeus globetrotter reisverzekering

Meeus sparen producten

Meeus heeft diverse spaar oplossingen beschikbaar voor hun klanten. Afhankelijk van je wensen en eisen wordt het meest passende spaar product voor je uitgezocht. Bekijk het totale spaar producten overzicht op de website Meeus.

Meeus geld lenen producten

Wil je geld lenen dan heeft Meeus diverse oplossingen. Zo kun je geld lenen met behulp van diverse leen producten.

 • Meeus doorlopend krediet
 • Meeus persoonlijke lening
 • Meeus WOZ krediet
 • Meeus seniorenlening
 • Meeus plus kredit

Wil je weten welke leningen er mogelijk zijn en welke Meeus geld lenen producten het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Meeus pensioen en verzekeringen

Meeus heeft diverse producten die gericht zijn op de toekomst. Denk aan pensioen voorzieningen maar ook aan verzekeringen die je oude dag een stuk prettiger maken.

 • Meeus overlijdensrisicoverzekering
 • Meeus uitvaartverzekering
 • Meeus pensioen
 • Meeus direct ingaande lijfrente
 • Meeus ontslagvergoeding

Meeus ervaringen en klachten

Heb jij Meeus ervaringen of juist Meeus klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Meeus ervaringen op in een review en geef Meeus een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Meeus

Het bedrijf Meeus is geverifieerd door ons. De webshop Meeus is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Meeus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Meeus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Meeus is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Meeus. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Meeus.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte verzekeraar!! Na 3 weken wachten op de acceptatie van mijn verzekering werd plotseling zonder enig bericht mijn verzekering geannuleerd. Zijn telefonisch niet bereikbaar en ook via het contactformulier wordt niet gereageerd. Misschien maar beter d

Vreselijke verzekeraar. Had nieuwe verzekering afgesloten. Bleef daarna 3 weken (!!!) in behandeling. geen telefonisch contact mogelijk

Geplaatst op: 07-01-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht wordt van het kastje naar de muur gestuurd

Mijn bonus malus klopt opeens niet meer maar omdit goed te krijgen is een dingetje servicedesk zegt dat ik 27jr schadevrij rijdt en schade afhandelaar zegt anders vervolgens zegt de een je moet het daar regelen en visa versa. Ik ben er klaar mee.

Geplaatst op: 10-04-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Verslechtering samengaan Meeus en Aon

11 september krijg ik een brief gedateerd september van Meeus.
Fijn dat u klant bent bij Meeus. Meeus en Aon gaan samen verder als één bedrijf onder de naam AON. We bundelen onze kennis en ervaring om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Veel verandert er niet voor u. Zo blijven onze verzekeringsproducten hetzelfde. Als er in de toekomst iets aan deze producten verandert informeren we u daar op tijd over.
Ook op 11 september krijg ik een brief van Meeus gedateerd 31 augustus.
Per 1 oktober 2018 wijzigt uw autoverzekering. Deze verzekering bieden wij dan niet meer aan. Wij zetten uw huidige verzekering voor u om naar de verzekeraar die het meeste bij uw situatie past. Zoals u gewend bent, blijft u via ons verzekerd.
Huidige premie: €.52,73 nieuwe premie: €73,67 = 40% duurder!!!
Daarnaast zijn de nieuwe voorwaarden véél slechter!
Dit noemt Meeus/Anon dus een verbetering.

Geplaatst op: 12-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ton H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongevraagd service gekregen

Beste Meeus,

Een kleine eenvoudige autoschade bij Meeus via de website gemeld. Tegenpartij had schuld.
In de reactie het bericht dat ik WA verzekerd ben, maar biedt Meeus ongevraagd aan deze eenvoudige schade voor mij als vaste klant te willen afhandelen.
Schadebedrag zojuist ontvangen.

Top en dank. Gert Jan..

Geplaatst op: 05-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Klant U.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service drama

Ik wou overstappen naar een nieuwe verzekeraar en hiervoor moest meeus wat papieren aanleveren voor mijn schadevrije jaren over te laten nemen. Dit zou allemaal opgestuurd worden, maar twee maanden later zit ik nog steeds te wachten. NU gaat mijn nieuwe verzekeraar maar eens bellen om te kijken hoelaat het nog gaat duren.

Heb hiervoor nooit problemen gehad met Meeus maar dit is wel een beetje treurig

Geplaatst op: 15-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dorps

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fietsverzekering heel goed

Ik fiets elke dag van mijn huis naar werk en terug. Al met al zit ik zo rond de 2 uur per dag op de fiets. Omdat ik in Amsterdam centrum werk wil ik wel een goede verzekering. Niet alleen tegen diefstal verzekeren is voor mij belangrijk maar ook wil ik, aangezien het mijn enige vervoersmiddel is, dat alles goed verzekerd is.

Nu zijn er diverse aanbieders van fietsverzekeringen maar ik kon omdat ik ook andere verzekeringen bij Meeus heb een extra verzekering afsluiten. Omdat ik altijd erg tevreden ben geweest over Meeus heb ik besloten om de fietsverzekering daar af te sluiten.

Het was allemaal snel geregeld en maandelijkse kosten vallen erg mee. Ik ben tevreden en gelukkig heb ik nog geen aanspraak hoeven doen op de verzekering zelf. En ik hoop dat ik dat ook voorlopig niet hoef.

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al mijn bankzaken

Via mijn dochter ben ik in gesprek gekomen met een financieel adviseur. Ik wilde alles graag op orde krijgen en goed advies inwinnen over het verbeteren van mijn financiele zaken.

Op advies van mij financieel adviseur heb ik diverse zaken afgesloten via Meeus. Mijn pensioen en diverse verzekeringen heb ik ondergebracht bij Meeus.

Heb echt het gevoel dat het goed geregeld is en voel me goed geïnformeerd over de stand van zaken en nieuwe mogelijkheden. Meeus is voor mij een partij waar ik het idee heb dat ze er voor de klant zijn en niet voor zichzelf.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Meeus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Meeus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Meeus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Meeus actief?

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Meeus reviews? Dan kun je naar de website van Meeus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie