LTA Reisdekking logo

LTA Reisdekking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
LTA Reisdekking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4946
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over LTA Reisdekking

LTA Reisdekking is geverifieerd door ons expert team. De webshop LTA Reisdekking bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is LTA Reisdekking lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via LTA Reisdekking. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

LTA Reisdekking is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van lta-reisdekking.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LTA Reisdekking.

Geplaatst op: 20-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over LTA Reisdekking


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
ACSI Verzekeringen logo
ACSI Verzekeringen
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LTA Reisdekking een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over LTA Reisdekking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LTA Reisdekking actief?

LTA Reisdekking is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LTA Reisdekking reviews? Dan kun je naar de website van LTA Reisdekking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie