Landrover Dream Holiday logo

Landrover Dream Holiday reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Landrover Dream Holiday reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2912
Landrover Dream Holiday logo
Website
Landrover Dream Holiday
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Landrover Dream Holiday

Gooi de trossen maar eens los. Nou ja, figuurlijk dan, want je gaat niet op reis met een boot, maar met een heuse landrover. Zit jouw agenda ook altijd veel te vol? Kom je op een druk vakantiepark nog niet echt tot rust? Wellicht kwam je dan uit bij Landrover Dream Holiday. Fantastisch zo’n volledig ingerichte kampeerauto en dan de onbekende paden op. Maar wat is Landrover Dream Holiday eigenlijk voor bedrijf? Je kent hen wellicht nog helemaal niet? Is de kampeerauto wel goed ingericht en mag je ervan uit gaan dat hij blijft rijden? Zijn de eigenaars van dit bedrijf te vertrouwen en staan ze werkelijk voor je klaar als dat nodig is? Reviews van andere gasten kunnen je hierbij enorm helpen. En daarom zit je op deze pagina precies goed. Wij verzamelden beoordelingen van andere mensen. Lees wat zij vertellen in hun recensie en beslis daarna of jij wel of niet bij dit bedrijf wilt huren.

Over Landrover Dream Holiday

De eigenaars van Landrover Dream Holiday zijn Bart en Liesbeth Gielens. In 1999 gooiden zij het roer volledig om, of hun trossen gingen zogezegd los, en ze kozen voor het avontuur in het Franse Auvergne. Ze verhuurden daar accommodaties. In 2006 kreeg dat een vervolg met het verhuren van luxe ingerichte tenten. Daarna kwam er toch weer het verlangen naar een nieuwe uitdaging. Dat werd het verhuren van grote en kleine vakantiewoningen in Baarlo. In 2020 startte deze mensen tenslotte met het ontwikkelen van hun bedrijf Landrover Dream Holiday. Vanaf 2021 konden mensen bij hen compleet ingerichte kampeerauto’s van het merk Land rover Defender Crew Cab 130 huren.

Waarom kiezen voor Landrover Dream Holiday

Bij Landrover Dream Holiday huur je unieke kampeerauto’s. Ideaal voor een onvergetelijke outdoor beleving. De auto’s zijn compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt. Je kunt volledig zelfstandig een tijd in de mooie natuur doorbrengen. Nou ja, je zorgt natuurlijk zelf voor voedsel, kleding en een prettig humeur. Je kunt kiezen voor een weekend, een midweek of een hele week. Om het je nog makkelijker te maken zijn er ook routeboeken beschikbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je de reis helemaal zelf uitstippelt. Dit concept is uniek in Nederland. Boeken is heel eenvoudig. Je vult op de website in met hoeveel personen je wilt boeken en ook om welke data het gaat. Vervolgens verschijnen dan de mogelijke opties. Je kunt ook eerst alle informatie over de verschillende auto's doornemen en dan meteen voor een bepaald model kiezen.

Is Landrover Dream Holiday betrouwbaar?

De eigenaren van dit bedrijf hebben al veel ervaring in de wereld van de vakanties. Je kon bij hen eerder vakantiewoningen of tenten huren. Zo weet je dat je te maken hebt met betrouwbare mensen. Ze stellen zich ook met foto, naam en achternaam voor en je kunt gemakkelijk contact met hen opnemen. De goed op pad garantie geeft je nog een extra stukje zekerheid. Op Facebook kun je zien dat andere mensen heel enthousiast zijn over deze manier van vakantie houden.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten, dan kun je het beste even bellen of mailen met de eigenaren van dit bedrijf. Ook bij vragen is het mogelijk om contact met hen op te nemen. Er is een 06-nummer en een gewoon nummer beschikbaar en ook vind je op de site een e-mailadres. Of je vult even het contactformulier in, zodat deze eigenaren uit Limburg contact met jou op kunnen nemen. Tenslotte is Landrover Dream Holiday nog heel actief op allerlei kanalen van de sociale media. Ook daar kun je dus even een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Landrover Dream Holiday? Gingen jullie als vrienden het avontuur tegemoet? Boekte je met je gezin een reisje bij dit bedrijf? Hoe zouden jullie deze vakantie beoordelen? Zijn jullie tevreden over de kampeerauto? Miste je geen belangrijke items tijdens de trip en was alles goed schoon? Ben je ook tevreden over het contact met de eigenaren van deze organisatie? Laat het weten in een review en help op die manier andere mensen. Er zijn consumenten die ook overwegen om de kampeerauto te boeken. Jouw recensie kan hen helpen om een goede beslissing te nemen.

Reviews over Landrover Dream Holiday

Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
PierreetVacances.com logo
PierreetVacances.com
6 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Landrover Dream Holiday

Ons team van experts heeft Landrover Dream Holiday geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Landrover Dream Holiday bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Landrover Dream Holiday is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Landrover Dream Holiday is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Landrover Dream Holiday te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Landrover Dream Holiday.

Geplaatst op: 23-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super geweldige roadtrip

We hebben echt een geweldige vakantie gehad met de landrover. Alles zat erop en eraan. Het enige wat we mee moesten nemen was onze eigen bagage. Super leuk idee en ook leuk voor de avontuurlijke mensen.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Koen S.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Landrover Dream Holiday


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
PierreetVacances.com logo
PierreetVacances.com
6 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Landrover Dream Holiday een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Landrover Dream Holiday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Landrover Dream Holiday actief?

Landrover Dream Holiday is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders en autovakantie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Landrover Dream Holiday reviews? Dan kun je naar de website van Landrover Dream Holiday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie