Kwik Fit logo

Kwik Fit reviews, ervaringen en beoordelingen

Kwik Fit reviews, ervaringen en beoordelingen
207
Kwik Fit logo
Website
Kwik Fit
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Kwik Fit

Kwik Fit is één van de grootste en bekendste autoservicebedrijven van Europa. Door heel Europa zijn er meer dan 1800 servicepunten en is de autoservice jaarlijks ruim 8 miljoen klanten per jaar van dienst. Ben jij benieuwd naar de beoordelingen van Kwik Fit? Wij hebben de recensies van Kwik Fit voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaring van anderen is, zodat jij de juiste keuze kunt maken om bijvoorbeeld de APK uit te laten voeren bij Kwik Fit.

Over Kwik Fit

Kwik Fit is een van oorsprong Schots bedrijf. Het eerste filiaal is geopend in 1971 in Edinburgh, door Tom Farmer. Kwik Fit is opgericht als garagebedrijf dat werd georganiseerd als een fastfoodrestaurant. De klant kwam binnen, kreeg een heldere prijsopgave en slechts een uur later was de auto gerepareerd en kon de klant weer wegrijden. Nog altijd heeft Kwik Fit als doel om de klant snel en deskundig te helpen. Hiervoor moet het bedrijf altijd meegroeien, doordat de techniek razendsnel verandert. Momenteel worden brandstofmotoren bijvoorbeeld vervangen door elektrische aandrijving. Als flexibele organisatie zorgt Kwik Fit ervoor dat zowel de organisatie als de medewerkers zich continu aanpassen om te voldoen aan de wensen van hun klanten.

Waarom kiezen voor Kwik Fit

Kwik Fit biedt een groot aantal diensten en producten aan. Van autobanden en uitlaten tot het onderhoud van je auto en de APK. Het uitgangspunt bij Kwik Fit is altijd dat reparaties snel moesten worden uitgevoerd. Kwik Fit leidt hun personeel centraal op in de eigen KwikFit Academy, zodat je altijd dezelfde kwaliteit ontvangt onafhankelijk van de vestiging die jij bezoekt. Niet al het werk kan echter binnen een uur worden gedaan, waardoor er ook op afspraak wordt gewerkt. Je maakt online eenvoudig en snel een afspraak voor bijvoorbeeld een grote beurt van jouw auto. Ook voor het repareren van autoruitschade ben je bij Kwik Fit aan het juiste adres.

Is Kwik Fit betrouwbaar?

Door heel Nederland zijn er Kwik Fit vestigingen te vinden waar je terecht komt voor verschillende vormen van auto-onderhoud en reparaties. Het bedrijf is al tientallen jaren een grote naam op het gebied van autoservicebedrijven. Er zijn meer dan 1800 servicepunten te vinden door heel Europa en jaarlijks worden er miljoenen mensen geholpen. Kwik Fit werkt met transparante prijzen, zodat je van tevoren weet welk bedrag je kwijt bent aan het onderhoud van jouw auto. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Klantenservice en klachten

Onder het kopje veelgestelde vragen vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. De kans is groot dat jouw vraag hier al beantwoord wordt. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd bellen naar de klantenservice. De klantenservice van Kwik Fit is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de locatie van jouw keuze. Op de website van Kwik Fit vind je een overzicht van alle vestigingen met daarbij de contactgegevens.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een APK uit laten voeren bij Kwik Fit, jouw auto hier gebracht voor een kleine of een grote beurt of nieuwe banden aangeschaft? Laat jouw Kwik Fit review achter om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vond van de snelheid waarmee de reparatie werd uitgevoerd, wat je mening is over de prijzen die Kwik Fit hanteert en hoe het contact met de medewerkers verliep.

Reviews over Kwik Fit
Gerelateerde bedrijven
Pimtensen.nl logo
Pimtensen.nl
2 beoordelingen
9
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9
Tiben Motorsport logo
Tiben Motorsport
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5
17% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Kwam na reparatie achter dat remschijven van 2x 140 euro normaal 42 euro kosten

Auto weggebracht voor kleine beurt en voorremmen.onderdelen prijzen exorbitant veel hoger dan op internet sites( exact zelfde model)vind dit onacceptabel en zal ook geen gebruik meer maken van jullie diensten.ook communicatie is eenzijdig,niet het idee gekregen dat men luistert naar wat je bedoeld.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 3/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Poeldijk is het meest waardeloze bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt

Heb hier n trekhaak besteld en laten monteren , draadjes verkeerd aangesloten op n prutsmanier , gevolg na aankoppelen van de aanhanger de kabelboom en computers doorgebrand schadepost dik 5000 euro , geen moment van spijtbetuiging oid geen interesse getoond naar de oorzaak maar gewoon direct een dure advocaat ingeschakeld, nooit iets van schikkingsvoorstel gekregen

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een waardeloos bedrijf

Online een afspraak gemaakt voor een apk keuring bedrijfsbus.
Vrij genomen die dag 30 km heen en weer gereden bij aankomst doodleuk te horen krijgen sorry deze auto past niet op de brug we zouden het kunnen proberen maar dan kunnen wij hem niet afmelden waarschijnlijk hadden ze hier totaal geen zin in ,maar wat ze hebben verzuimd mij van te voren te berichten over deze brug dat de auto niet gaat passen kenteken en type van de auto stond vermeld op de online afspraak.
Klachtenlijn hoofd kantoor gemailt word zo met een dom antwoord de prullenbak ge dumpt ,dit heeft mij een dag gekost en een ritje voor Jan met de korte achternaam.
Voor mij nooit meer klantgericht een dikke nul

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: B T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Liever dood dan weer terug komen

Kwikfit moet zichzelf als bedrijf schamen hoe ze met hun medewerker omging in Zoetermeer ik adveseer niemand om hier te komen werken dit is oprecht de slechtste bedrijf voor hun medewerker

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Kwikfit Houten mocht.een apk verrichten en keurmeester constateerde.2.kapotte lampjes. Chef werkplaats gaf desgevraagd aan dat vervanging 12 euro zou kosten. Niet meer en niet minder. Ik vond dit prijzig ,maar had niet de goede lampjes zelf bij me. Wilde m ook afgemeld hebben dus akkoord. Toen er later op de nota 1x12 en 1x 11 euro stond voor lampjes, had ik toch wel wat opmerkingen. Ondanks koacht bij klantenservice, werd t een wellis-nietes gedoe. Voor mij is Kwikfit veranderd in Kwikvet....van mijn centen. Vraag dus altujd door bij die gasten. Apk mag dan relatief goedkoop zijn......de acc zijn dat zeker niet !!!!

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Banden zetten super gedaan

Ik ga zeker eens in de paar jaar naar Kwikfit vanwege mijn banden te laten vervangen. Als ik dit bij mijn gewone garage zou latne doen ben ik minimaal 100 euro meer kwijt. Erg fijne mensen die daar werken en alles goed geregeld

Geplaatst op: 04-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kwik Fit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pimtensen.nl logo
Pimtensen.nl
2 beoordelingen
9
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9
Tiben Motorsport logo
Tiben Motorsport
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kwik Fit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Kwik Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kwik Fit actief?

Kwik Fit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , auto onderhoud en service en banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kwik Fit reviews? Dan kun je naar de website van Kwik Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie